![]() |
dehogy rengetek így is lent van a béka segge alatt
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mindenesetre alá bontottam rendesen
két seregem megy felé... 100 heki felett várom a hekiket....., ha meg felé kerülök, lehet, hogy be se megyek... |
Quote:
|
Ati: azt figyeltem, hogy ne legyen más is úton
A seregeim nyertek bár a haszon kevesebb mint reméltem be kell érnem 60 hekivel.... az értékkijelzés módosításán pedig dolgozz nyugodtan gőzerővel:) örömmel venném, ha minden ártóm eredményét az értékre azonnal láthatnám:) Köszönöm a segítséget mindenkinek, most már építkezek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mostanság az ilyen "valami külső, megmagyarázhatatlan tényezőtől függő" dolgokat erősen egységesítem, hogy ne legyen az kérdés, hogy vajon mennyi földet foglal valaki, és főleg ne függjön egy teljesen befolyásolhatatlan tényezőtől. |
Hm...ez jo lesz! :)
Bár annyira nem tetszik :) Eddig azért ha vkit 5 sereggel ütöttem pl. 200 hekin, akkor az rendre legalább 50 hekit hozott :) Akkor ezekután ez a szám leredukalodik 30 körülre...Hisz csak az elso sereg fog hozni 10 heki felett. Jol ertelmezem, ugye? |
Quote:
En mar teljesen hozzaszoktam, hogy alulrol tobb sereggel be tudok verni valakit... :) Es... az hogy lesz hogy melyik sereg er oda eloszor? kellene tudni melyik sereg kap 10% bonuszt ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amugy en tisztara ugy emlekeztem eddig, hogy hiaba volt benn vki az orijaban, akkor is at lehetett lazan utni alulrol tobbszor is... kiveve ha nagyon sok sereget kapott.... teljesen rosszul emlekszem? Vki mondjon tapasztalatokat :P
|
én is úgy tudtam, hogy amit utoljára indítasz az üt be előbb, csak utánna akartam nézni, nehogy hülyeséget mondjak. de dragon megelőzött:)
|
Quote:
|
akkor nem szóltam, viszont hülyeséget mondtam:)
|
Ati egy kérdés.
Most ha elkküldök két sereget támadni, az első odaérkezésekor mondjuk a pontlistában előttem van ~20 ponttal az ellenfél, sikeresen beütök így foglakok földet így elé is kerülök a pontlistában, a második sereggel már lefelé fogok ütni?? Gil |
így van, a második már lefelé fog menni.
|
Quote:
ez jó si meg nem is |
Quote:
|
Nem tudtam hova írni ezért ide írom. Van lehetőség a hódítóban 1v1 warra? Ha valakivel nézeteltérésem van akkor tudok vele egy Párbajban -nem abban mert min 4 kellenek- vagy valami olyasmiben 1v1 orival harcolni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Újabb kérdésem van:D újra akarok indulni és arra vagyok kiváncsi h nem lesz e abból valami baj h újra indulás előtt kiteszek mindent a piacra azt a pár ezer katonát meg a tekiket bejön a zsé azt pedig elküldöm a szövisemnek ez szabályos és lesz kihatása az újra indult orimra?
|
Nem, igen, nem.
|
Quote:
|
Három kérdést hámoztam ki abból a kvázi random karakterhalmazból, a válaszok sorrendben a fentiek :)
|
kössz:D
és a suportnak mikor érdemes jelenteni azt h agyon gyilkolnak?:D mennyi veszteség után pl százalékban:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |