![]() |
El kell mesélnem valamit! :)
Megszorultam pénzügyileg, el akartam adni a q1-es házamat, kiírtam shout-ba. Erre az történt, hogy nem kell senkinek a házam, de Von, és szamóka küldtek nekem nem is kevés pénzt! Kérés nélkül! :) Köszönöm! :) Srácok, felírtam, egyszer visszafizetem, ha tudtok szolgálni olyan tanácsokkal, amivel megoldhatom, hogy pluszos legyek! :) |
Quote:
Másrészt okos megközelítés, hogy tippeket, tanácsokat kérsz, de komolyan mondom nem tudom, hogy akármelyikünk is tudna-e tényleg valós tippekkel szolgálni. Azért leírom nekem honnan van pénzem, hátha van benne tanulság. Arról már írtam, hogy a gazdasági modul makroszinten is el van rontva, pontosabban, már kiöregedett. Mintha ma még IRL is a Keynes-i makropolitikát tartanánk üdvözítőnek :) Viszont a makroszint mellett már mikroszinten is akadnak problémák: normál játékmenet mellett soha az életben nem lehetsz olyan gazdag, mint az olyan régi játékosok, akiknek csak egy kicsi kis üzleti affinitásuk is van. Akkor sem, ha lemondasz mindenről, csak q1 kaját eszel, esetleg még azt sem, és minden pénzed valami tuti bizniszbe teszed, ami aztán jövedelmez is az elvárt szerint, és nincsenek hullámvölgyei (ilyen ugye alapból nincs is). Szóval nagy lemondással és mákkal sem lehet igazi vagyonokra szert tenni. Ellenben van egy másik út, amin én is jártam, és nem vagyok egyedül vele. Anno sikerült az alvilágba belekeveredni, és illegális bizniszeket folytatni :) Ez nem jelentette senki átverését, sőt. Olyan volt inkább, mint anno az USÁ-ban az alkoholtilalom alatt szeszt csempészni :) Csak idő és rászánás kérdése volt, hogy a normálisnál 10szer vagy 20szor keresel gyorsabban pénzt, persze rizikófaktor mellett. Kb 1 hónapig folytattam ilyen tevékenységet, nem többig, az eddigi 6 hónapos pályafutásom alatt. De tudni kellett időben kiszállni :) Az ott megkeresett pénzből csináltam egy q5 fegyócéget, és ma már kb 3 hónapja teljesen legális a jövedelmem. Abból meg van napi 2-3 gold is, és még elég nagyvonalúan is fizetek a munkásaimnak, valamint csak magyar vasat veszek, tök mindegy, hogy máshol olcsóbb-e. De a bibi ott van, hogy nem tudom, lehet-e még szeszt csempészni. Ahogy hallom már a békés járókelőkre is lesúlyt a banhammer... :D Szóval ahogy én csináltam, az nem hiszem, hogy már járható út lenne. És ha már ennyit írkáltam, ennek örömére összeszámoltam a vagyonom is. Minden kp-m és vagyontárgyam összesen, egy tök átlagos áron értékelve 23.300 HUF-ra rúg. És megkockáztatom, hogy szamóka még a saját cekap wood-ja után is lehet, hogy tehetősebb nálam :) Na de alapvetően az érzésen kívül, hogy jujjdejó nem úgy élek az eVilágban mint egy kisnyugdíjas, igazából sok jelentősége nincsen. Ahol hatékonyabban, nagyobb lelekesedéssel tudnak pénzt felhasználni, és meg is lehet bízni ebben, oda szívesen adok belőle. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A Vas Szakszervezetnek meg az UVVA-nak szoktam adományozni innen-onnan zsét főleg. |
Quote:
Na, mitis tudtok javasolni? Hogy szerezzek pénzt? Természetesen játékkal. Az nem érdekel, hogy mennyire tiszta pénz, csak nem banoljanak érté. Valahogy a gazdaság sose volt az erősségem, látszik is, hogy 20-as szinten nincs 20 aranyam sem. Persze volt időszak, amikor volt, de az is csak a meghívásokból. (Ott is már csak 2 kellene a society builder medálhoz) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Húúúúú, elértem oda, hogy q5-ös fegyverrel 200 felett tudok ütni! :D
|
Quote:
http://img257.imageshack.us/img257/5024/slika306.jpg |
Megtámadtuk Romániát! :)
Támadás alatt a Körösvidék! :) Erdély lehet újra magyar föld? :D Ha valaki regisztrálna, mert most megjött a kedve, az talál az itt gyakrabban beszélők aláírásában referrer linket, arra kattintva megteheti. |
Quote:
|
Quote:
Semmit nem csinál, megdöglött... :) REggel benne voltam a csapatban, akik 550-k minuszba verték a falat! :D Jó volt, záporoztak a 200-as ütések, a battle herojuk nekik 58pontos volt! :D:D:D Nekünk meg poker 11k-s :D |
Na csak sikerült a cikket kiadnom! :) 2x is, és most meg törölni nem tudom az egyiket... :o
Na mindegy, shout-ba kirakom, ha bírom, kicsit feljebb lehetne vote-olni. :D |
Quote:
Én 11et fogok ütni, ha sikerül végre, 6 már bement, most jön a leütés :) |
Quote:
|
Én arra leszek leginkább kíváncsi, hogy a horvátoknak lesz-e vér a pucájukban betámadni miket. Ennél jobb alkalmat nem találhatnának erre.
ui: most látom a románoknak nincsen USA MPP-jük :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát a spanyolok Romániába költözés nélkül is tudnak otthonról harcolni, míg USA MPP-je nincs a romiknak, így az amcsik csak akkor tudnak a románok oldalán harcolni, ha odaköltöznek (vagy egy másik aktivált MPP-s országba költöznek) |
Aktiválni MPP-t pedig úgy lehet, hogy valakit a saját, eredeti régiójában támadnak meg, és akkor az éppen aktuálisan érvényben levő MPP-k aktiválódnak a támadó ellen. Ami azt is jelenti, hogy visszatámadásnál is meglesznek, így lehet igazán nagy háborúkat nyomni, mikor 15 vs 15 MPP harcol egymás ellen, tehát a világ jelentős államai otthonról tudják nyomni. Az pedig azért érdekes, mert a költözés ugye drága is, meg a lakosság nem is szokott költözni, csak a sereg. Márpedig a lakosságnak is igen nagy a támadóereje :)
A sereg meg a lakosság ugyanolyan emberekből áll, igazából azon dől el ki melyikbe tartozik, hogy mennyire aktív ill. mennyire akar parancsokat követni. Értelemszerűen a lakosság a nagyobb csoport, és úgy általában mindenhol nagyobbat is tud sebezni, de ritkán költözik, ezért olyan nagy az aktivált MPP-k jelentősége. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ui: végre le bírtam verni a román falból 1989 téglát. |
Jó lett volna tudni a csatakezdésről... Napváltás előtt 1 órával ütöttem 5-öt a török csatában.
|
Quote:
|
Quote:
Gondold már el, ha tudnak róla, akkor hány tankkal várják a reggelt? Így meg a battle hero-juk 2700damages volt napváltáskor! |
Quote:
Aztat írja az Insider, hogy nagy számú random IP-ről jönnek a lekérések. Persze, mivel nagy számban játszanak a világ minden tájáról az emberek :p ui: na jó, lehet elhiszem, hogy mégis DDoS támadás volt ^^ |
Quote:
:D |
fejlemény, v vmi? :)
|
Quote:
A bolgároknak Dobrudzsát nem sikerült elfoglalniuk a romiktól, de szerintem az nem is volt kifejezetten tervbe véve, csak ott is sokat kellett ütniük a romiknak a régió megtartásához. Kb ennyi történt ami a szempontunkból lényeges. |
Quote:
|
Quote:
|
néha sajnálom, h abbahagytam ezt a játékot a sok "egymás szidása" miatt.. mostanra tuti jó kis ütőgépem lenne már.. :)
|
Úgy rémlik, hogy reggel 6kor még -1milla alatt volt valahol a fal.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:17. |