![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Légy üdvözölve itt Anna :)
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Köszi Ildi :)
|
Quote:
Régen az Anita volt. Úgyhogy így ránézésre abc sorrendben haladok... :D (Mire szegény Ildiig eljutok, ajajj... :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Üdvözlet itt Ventus! :)
|
Köszi Rheia :)
|
Üdv Robot.
Éppen regisztrál:confused: Legújabb tagunk: a5356346305959 a5356346305959 adatai Nem Robot Utoljára aktív: Ma 02:22 Tevékenység: Regisztrál |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Legújabb tagunk: p002
Üdv a fórumon! :) |
Hirtelen azt hittem, hogy Tsobit látom a régi nevén :D
Mardor Utoljára aktív: Ma 03:34 Tevékenység: Tag profilt néz Mardor adatai Nem Robot Ez a robot most nézelődik éppen :p |
Quote:
|
Quote:
|
szünet
sziasztok, lehet nem ide kellene írni, de nem tudom hova lehetne.. egy ideje nem játszok és egy ideig (lehet pár nap hét hónap év ki tudja...) nem is fogok... minden hódos élményt köszönök és mindenkinek további jó szép és eredményes hódítást kívánok... jó volt veletek és köszi Atinak a lehetőséget, hogy ölt bele energiát és időt, hogy létrehozza ezt a játékot... :) jaaa és külön köszi azoknak a játékosoknak akik annak idején dobtak bele pénzt az új szerverbe... :) és a többi és a többi... na elég a nyálból... jó volt Veletek :)
sutike (#31005) Milán |
Quote:
Minden jót! Gabro |
Éééés igen, kérem szépen. Megtiszteltetés számomra, hogy én köszönthetem elsőként nyilvánosan a 2/B rendíthető vezérét, kinek még bingókönyvet is csináltunk annyira szeretjük és tiszteljük és egy pöppet sem túloztam, mikor ezt írtam!! :D
Legújabb tagunk: Tibu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Naná, hogy népszerű a srác :) |
Sziasztok! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Légy üdvözölve dicső lovag, szép a ruhád, szép a neved...
ôčëüěű îíëŕéí :D |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bár nem a legújabb tag, személyes ismerősöm:
Üdv itt kistigris! |
Quote:
Örülök, hogy itt lehetek, bár itt sem könnyebb újoncnak lenni mint máshol :) |
Szia, üdv itt, jó fórumozást! :)
|
Quote:
(utóbbi időben szinte csak robotok regisztrálnak) |
Üdv Mindenkinek!
Én is örülök, hogy itt lehetek :) Remélem szeretnek beszélgetni a hódos emberkék, mert én nagyon! :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |