Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Betelgeuse 10-14-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193626)
és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség :) mer ők a Janik hogyha ott fent vannak

vagy talán kell a klánháborúra odafenn?:)

Druida 10-14-2008 17:11

Ati annyira nem értelek. neked nem elég annyi a törléshez hogy tisztában vagy vele mi zajlik odafent? az 5S-es toppal kapcsolatban is lett neked küldve egy Jksz jelentő, mégse történt semmi. És szerintem ezért nem küld Senki W-s toppal kapcsolatos jelentést, mert mindig elutasítod, vagy fittyet hánysz rá.

vityu 10-14-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193615)
Az égvilágon semmi probléma nincs a W topjával, hiszen az elmúlt hónapokban egyetlen ezzel kapcsolatos jelzés sem érkezett.

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193521)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.
Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 192272)
Sziasztok ! Így van, teljesen igazad van, töröltem az országom... természetesen azért mert átkerült anarchba... DE ! hozzáteszem, nem teljesen úgy van ez a dolog , ahogy páran gondolják... nem magyarázkodom, mert nincs olyan ember akinek kéne... de abban a kizárásban nem én voltam a ludas... és nem több ori szabálytalan irányítása miatt, hanem a szabályos játék védelme miatt került át az orim .... kettő között igen nagy különbség van... szerintem... mindenki szid, köpköd, és gyanusítgat... tudjátok, nézzünk tükörbe és az vesse a másikra az első követ , aki még soha nem vétkezett... ( nem az akir még soha nem buktattak le.... )
Köszönöm !

Gyakorlatilag az előző, ugyanolyan nevű ország tulajdonosa, aki feltehetően ugyanaz a személy, bejelentette, hogy nem tiszta, sőt át is raktátok anarchba. Erre jön egy ugyanolyan nevű ország, ugyanazt csinálja, és semmi sem gyanús...
Én vagyok W-ben, de jelenteni nem fogok, mert semmi értelme, mert ahogy le van írva, pontosan semmit sem tudok! Nincsenek infók, csak ezek, amikre rá lehet fogni amit csak akarnak. Ezzel nem lehet bűnösséget bizonyítani. És ameddig nem szúrnak el látványosan valamit...

Ati 10-14-2008 17:39

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193628)
Ati annyira nem értelek. neked nem elég annyi a törléshez hogy tisztában vagy vele mi zajlik odafent?

Egy kicsit túl van ez a dolog lihegve.

Érkezett értékelhető jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Érkezett egyáltalán BÁRMILYEN jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Akkor mi a kérdés?

Aki más csoportban van, vagy nem is játszik, az hatalmas összeesküvéseket vél felfedezni, aki ott játszik abban a csoportban, az pedig nem. Nem fura ez egy kicsit?

Költői a kérdés, nem kell rá válaszolni, azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam már ezzel. Nem szeretek nemlétező problémákkal foglalkozni. :)

Druida 10-14-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193632)
Egy kicsit túl van ez a dolog lihegve.

Érkezett értékelhető jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Érkezett egyáltalán BÁRMILYEN jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Akkor mi a kérdés?

Aki más csoportban van, vagy nem is játszik, az hatalmas összeesküvéseket vél felfedezni, aki ott játszik abban a csoportban, az pedig nem. Nem fura ez egy kicsit?

Költői a kérdés, nem kell rá válaszolni, azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam már ezzel. Nem szeretek nemlétező problémákkal foglalkozni. :)

akkor ezt kicsit átírnám 5S-re.

Érkezett bármilyen jelentés 5S-es jksz-el kapcsolatban? érkezett

Voltak benne feltüntetve olyan tények, amikből tisztán lehet látni hogy jksz-ről van szó? igen voltak.

Tettek vmit az ott folyó jksz ellen? nem tettek.

nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Ati 10-14-2008 17:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193634)
akkor ezt kicsit átírnám 5S-re.

Érkezett bármilyen jelentés 5S-es jksz-el kapcsolatban? érkezett

Voltak benne feltüntetve olyan tények, amikből tisztán lehet látni hogy jksz-ről van szó? igen voltak.

Tettek vmit az ott folyó jksz ellen? nem tettek.

nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Ne tessék szelektíven olvasni:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193615)
Egyetlen csoport van, aminek a topjával kapcsolatban érkeznek jelzések, az megfigyelés alatt is van, de az nem a W.

Druida 10-14-2008 17:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193635)
Ne tessék szelektíven olvasni:

:rolleyes: ezekszerint 5S-re céloztál. és ott miért nem teszel semmit, akkor meg szabadna esetleg tudni? :(:(

laci 10-14-2008 17:52

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193634)
...nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Szerintem azért mert ha van egyáltalán esély hogy egy feltételezett csalást kivizsgáljanak, az a JKSZ bejelentőnél van, és nem a külső fórum "Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban" egyik topicjában, közvetlenül a dipis szösszenetek és a hasonló súlyú témák mellett.

Elhiszem hogy problémákat láttok, de ha Ati ezerszer elmondta hogy ez a téma semmit nem nyoma latban, akkor fogadjátok el hogy a beszélgetésen túl semmi következménye nem lesz annak amiket ide írogattok.

Kezdjétek el jelentgetni a dolgokat a supportnak, előbb-utóbb hátha lesz valami, más lehetőség nincs.

Ati 10-14-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193636)
:rolleyes: ezekszerint 5S-re céloztál. és ott miért nem teszel semmit, akkor meg szabadna esetleg tudni? :(:(

ENNYIRE szelektíven tényleg ne tessék már olvasni. Tessék elolvasni vagy az eredeti beírásomat, vagy azt, amit beidéztem.

laci 10-14-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193636)

Ez már tényleg szelektív olvasás :p

"...az megfigyelés alatt is van"

Druida 10-14-2008 18:06

jó, nem vagyok jó passzban...

Andrew 10-14-2008 19:35

Oh cock...

Indítson valaki egy felest, vigye föl 600-ra, és folyamatosan mérje föl seregre és épületekre a delikvens orikat, majd mentse az adatokat és jelentse be. Ha ezek alapján gyanúsnak ítélik, átrakják őket... gondolom legalábbis :D

Redback 10-14-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 193661)
Oh cock...

Indítson valaki egy felest, vigye föl 600-ra, és folyamatosan mérje föl seregre és épületekre a delikvens orikat, majd mentse az adatokat és jelentse be. Ha ezek alapján gyanúsnak ítélik, átrakják őket... gondolom legalábbis :D

Én ha odakerülök, hogy lesz bizonyíték a kezemben, akár egy 50%-os bizonyíték, máris jelenteni fogom őket, és várni mi történik...

Tsobi 10-14-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193643)
jó, nem vagyok jó passzban...

Nem fogok feleslegesen idézgetni,Laci már megtette. Gondoltam közlöm,mielőtt megkérded miért adtam lefelé mutató kezet.

Druida 10-14-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193664)
Nem fogok feleslegesen idézgetni,Laci már megtette. Gondoltam közlöm,mielőtt megkérded miért adtam lefelé mutató kezet.

kösz
rövid

Killer 10-14-2008 22:20

nem találom a popcornos szmájlimat:(:(

dreaman68 10-14-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193608)
Ati,ahhoz,hogy egy kivizsgálás elinduljon feltétlen jelentés kell? Gondolok itt arra,hogy Te szabadidődben nem állsz neki kiváncsiskodni? Vagy látsz egy ilyen ütéssorozatot és nem nézel utána magadtól?
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193609)
Nem .

öö még anno tuvalu átrakása nem úgy kezdődött h fórumra kiraktak egy 1,4k-s ütést (más kérdés h utána be is vallotta stb.)

nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt.

Kutyuleee 10-15-2008 00:57

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 193691)
öö még anno tuvalu átrakása nem úgy kezdődött h fórumra kiraktak egy 1,4k-s ütést (más kérdés h utána be is vallotta stb.)

nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt.

azért ennél bonyolultabb:) mert mondjuk ha beverek 5kis sereggel egy orit, aki ép elötte teszi ki az íijjait piacra az több mint gyanus:) tuvalu esete azért volt más, mert akkor még nem volt az ami most,hogy mindenki gyanusitgatott mindenkit,kb elötte kezdödött és most teljesedett ki az a paranoia, hogy minden nagyobb max heki feletti ütés csakis jksz lehet.
pl ha én most a tekiiromból átküldeném a lét egy szövimnek, aztán reggelnék egy új orit, vagy fordulnék, és végig verném a csopit akkor tuti szövegelnének, mert hogy lehet egy friss oriban ennyi lé???:) megértem Atit mert sokan csak azért irnak lent tekit, vagy termelnek,hogy töröljék amikor jön a forgó orijuk, és hogy annak ne kelljen nélkülözni,illetve termelnie, hogy benne legyen a top x%-ban, és ezt is csomoan jelentik. Nekem is van olyan orim ami tekit ír, hogy ha majd egyszer lefordulok legyen miből játszani, vagy háborúzni, vagy csak A-ba felhozni.

Kubbi 10-16-2008 13:56

Úgylátszik az x csopit is elérte a gazdasági válság :D
Ez aztán a valósághű modell:D

-Fegya- 10-16-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 193820)
Úgylátszik az x csopit is elérte a gazdasági válság :D
Ez aztán a valósághű modell:D

Nem hiszem, hogy tönkremennének a bankok az X-ben. Azt sem hiszem, hogy ezentúl nehezebb lenne hitelhez jutni. A termelés visszaesését, a munkanélküliség mértékének a növekedését sem valószínűsítem...
:D

Tsobi 11-12-2008 12:11

5X=5S=5W

2008-11-11 22:30:17 Morgoth Lesújtó Kalapácsa (#561396) elfoglalt 193 hektárt cube (#543851) országától.

Aaaz igen :) Vagy mutassam Batu 200 hekis ütéseit? Szuppiii :D
Ilyen mesterekre hol lehet szert tenni? Jelentkeznék egy tanfolyamra. A mai kérdés: vajon lenne gyomrom végigcsinálni?

Tiszta szégyen ..

laci 11-12-2008 12:39

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 196272)
5X=5S=5W

2008-11-11 22:30:17 Morgoth Lesújtó Kalapácsa (#561396) elfoglalt 193 hektárt cube (#543851) országától.

Ilyen mesterekre hol lehet szert tenni? Jelentkeznék egy tanfolyamra. A mai kérdés: vajon lenne gyomrom végigcsinálni?

Tiszta szégyen ..

Jujj de ki fogsz kapni mindjárt... ;)

Tsobi 11-12-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by laci (Post 196273)
Jujj de ki fogsz kapni mindjárt... ;)

Jobb adni,mint kapni. Már itt a karácsony? :)

Remedy 11-12-2008 13:03

Quote:

5X=5S=5W

Tiszta szégyen ..

Mutasd :) (rovid)

Batu 11-12-2008 13:27

Apa Kezdődik! (megint):)
Old spice reklám a válaszom. Egyéb magyarázásokra nem vagyok hajlandó. Le lehet szállni rólam.;) Azt hittem már kiheverted a fenekelést.:D:D:D
Hidd el Tsobi, attól, hogy nem láttad még az óceánt, az létezik.
A fura, hogy Téged érdekel Remy.

(szerk: most nézem, hogy ez milyen közel van hozzám, köszi, gyártok némi íjat:))

Tsobi 11-12-2008 13:28

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 196278)
Azt hittem már kiheverted a fenekelést.:D:D:D

Nem tudom miről beszélsz :)

Batu 11-12-2008 13:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 196279)
Nem tudom miről beszélsz :)

Szóval kiheverted.:D

Princ 11-13-2008 17:28

Quote:

Szerintem kizárt. :D
Ellenben van akinek ez folyamatosan megy; hogy milyen erők lökhetik ezen az úton lefelé, csak bámul az ember.

Serg 11-16-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 196379)
Szerintem kizárt. :D
Ellenben van akinek ez folyamatosan megy; hogy milyen erők lökhetik ezen az úton lefelé, csak bámul az ember.

Úgy hallom megint előkerültek mélyszabis orik az X ben szóval figyeljetek újfent "csodákat" láthattok...:D

Andrew 11-16-2008 22:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 196632)
Úgy hallom megint előkerültek mélyszabis orik az X ben szóval figyeljetek újfent "csodákat" láthattok...:D

Egy ilyennel már én is összefutottam... kiábrándító...

Betelgeuse 11-17-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 196632)

No csak nem nekifut újra Sergia hátha tudja teljesíteni az 5. szintet?:)

csabi 11-17-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193521)
bocs az offért de cseréljük le a betüt w-re

2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.

Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

szép ütés gratulálok:)
na itt aztán tudnak, picit több mint 1 hónapos ország közel 6k hekin:)

és egy újabb hónap után: 555193 ANARCH 5 Dark Elder 258.105

kicsit lejebb ment, ha jól látom.. :)

Serg 11-17-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 196644)
No csak nem nekifut újra Sergia hátha tudja teljesíteni az 5. szintet?:)

Rosszindulatodnál már csak "bölcsességed" nagyobb,de legyen ennyi örömöd az életben,de csak ennyi... :D

Betelgeuse 11-17-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 196654)
és egy újabb hónap után: 555193 ANARCH 5 Dark Elder 258.105

kicsit lejebb ment, ha jól látom.. :)

a "W" és az "S" 2-2 legnagyobb orija repült ha jól tudom...

Betelgeuse 11-17-2008 17:22

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 196663)
Rosszindulatodnál már csak "bölcsességed" nagyobb,de legyen ennyi örömöd az életben,de csak ennyi:D

Ez csak egy játék ne keverd az élettel:) Tudom, hogy tele vagy keserűséggel ez nem a Te éved volt de másfél hónap és új év új remények...
hajrá, drukkolok, hogy újra régi fényedben tündökölj:)

Ati 11-17-2008 17:23

Abba lehetne a személyeskedéseket hagyni?

[HTPA]GeeForce 11-18-2008 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196666)
Abba lehetne a személyeskedéseket hagyni?

Meg a csalást a normál 5. szinteken... De ha már csal valaki legalább ne annyira durván, hogy pár hetes orik rohangálnak sokmilliárdos vagyonnal meg sokszázezres pontértékkel.... Engem ez sokkal jobban felháborít. :(

Ati 11-18-2008 12:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 196721)
Meg a csalást a normál 5. szinteken... De ha már csal valaki legalább ne annyira durván, hogy pár hetes orik rohangálnak sokmilliárdos vagyonnal meg sokszázezres pontértékkel.... Engem ez sokkal jobban felháborít. :(

Mindenféle csalás nélkül megoldható, hogy egy 2 napos országban 4 milliárd arany legyen, teleképezve, tele tekercsekkel, és minden épülete felépítve. Ha nem tudod hogyan, akkor erre a Stratégiák téma a megfelelő.

A fórumon való személyeskedéseket még a szabályos játék sem szabad, hogy indokolja.

vityu 11-18-2008 12:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 196721)

Én ezt jeleztem is a múltkor, amikor belebotlottunk egy ilyen szövetségbe. Nem elég, hogy 2hetes országot közel mrd kp -t tartottak benn, de még a háborút is ellehetetlenítették velük szemben, nem csak azért mert hárman voltunk, hanem, mert bárkit támadtunk, csak lecserélték a piacon a sereget, és nem volt annyi lovunk, hogy beférjünk. Persze többet loptam tőlük, mint amekkora károkat okoztak, de azért bosszantó volt.... Ne de nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy miért nem elegendő indok az, hogy egy szövetségnél, ami 3törpéből áll és egy óriásból (kereskedők 5 bankkal), kb 2 hetes országokkal, a termelés teljes hiánya nélkül összesen több mrd kp van benn. Ennyi pénzt szabályosan annyi idő alatt nem lehet összeszedni. Simán beleférne egy szabályos játék védelme... De ebből sem lett semmi, pedig arról volt szó, hogy ha a W-ben valaki jelezne akkor milyen jó lenne... Én jeleztem, semmi sem lett. Nem TOP, de igencsak köze van hozzá!

Andrew 11-18-2008 12:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196723)
Mindenféle csalás nélkül megoldható, hogy egy 2 napos országban 4 milliárd arany legyen, teleképezve, tele tekercsekkel, és minden épülete felépítve. Ha nem tudod hogyan, akkor erre a Stratégiák téma a megfelelő.

A fórumon való személyeskedéseket még a szabályos játék sem szabad, hogy indokolja.

Gondolom szövetségi karavánnal. Eddig világos is, de arra már nem találtam megoldást sehol sem, hogy hogy lehet ugyanezen ország Mf is :o

All times are GMT +1. The time now is 14:53.