![]() |
Quote:
|
Ati annyira nem értelek. neked nem elég annyi a törléshez hogy tisztában vagy vele mi zajlik odafent? az 5S-es toppal kapcsolatban is lett neked küldve egy Jksz jelentő, mégse történt semmi. És szerintem ezért nem küld Senki W-s toppal kapcsolatos jelentést, mert mindig elutasítod, vagy fittyet hánysz rá.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Én vagyok W-ben, de jelenteni nem fogok, mert semmi értelme, mert ahogy le van írva, pontosan semmit sem tudok! Nincsenek infók, csak ezek, amikre rá lehet fogni amit csak akarnak. Ezzel nem lehet bűnösséget bizonyítani. És ameddig nem szúrnak el látványosan valamit... |
Quote:
Érkezett értékelhető jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett. Érkezett egyáltalán BÁRMILYEN jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett. Akkor mi a kérdés? Aki más csoportban van, vagy nem is játszik, az hatalmas összeesküvéseket vél felfedezni, aki ott játszik abban a csoportban, az pedig nem. Nem fura ez egy kicsit? Költői a kérdés, nem kell rá válaszolni, azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam már ezzel. Nem szeretek nemlétező problémákkal foglalkozni. :) |
Quote:
Érkezett bármilyen jelentés 5S-es jksz-el kapcsolatban? érkezett Voltak benne feltüntetve olyan tények, amikből tisztán lehet látni hogy jksz-ről van szó? igen voltak. Tettek vmit az ott folyó jksz ellen? nem tettek. nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elhiszem hogy problémákat láttok, de ha Ati ezerszer elmondta hogy ez a téma semmit nem nyoma latban, akkor fogadjátok el hogy a beszélgetésen túl semmi következménye nem lesz annak amiket ide írogattok. Kezdjétek el jelentgetni a dolgokat a supportnak, előbb-utóbb hátha lesz valami, más lehetőség nincs. |
Quote:
|
Quote:
"...az megfigyelés alatt is van" |
jó, nem vagyok jó passzban...
|
Oh cock...
Indítson valaki egy felest, vigye föl 600-ra, és folyamatosan mérje föl seregre és épületekre a delikvens orikat, majd mentse az adatokat és jelentse be. Ha ezek alapján gyanúsnak ítélik, átrakják őket... gondolom legalábbis :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rövid |
nem találom a popcornos szmájlimat:(:(
|
Quote:
nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt. |
Quote:
pl ha én most a tekiiromból átküldeném a lét egy szövimnek, aztán reggelnék egy új orit, vagy fordulnék, és végig verném a csopit akkor tuti szövegelnének, mert hogy lehet egy friss oriban ennyi lé???:) megértem Atit mert sokan csak azért irnak lent tekit, vagy termelnek,hogy töröljék amikor jön a forgó orijuk, és hogy annak ne kelljen nélkülözni,illetve termelnie, hogy benne legyen a top x%-ban, és ezt is csomoan jelentik. Nekem is van olyan orim ami tekit ír, hogy ha majd egyszer lefordulok legyen miből játszani, vagy háborúzni, vagy csak A-ba felhozni. |
Úgylátszik az x csopit is elérte a gazdasági válság :D
Ez aztán a valósághű modell:D |
Quote:
:D |
5X=5S=5W
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten: 2008-11-11 22:30:17 Morgoth Lesújtó Kalapácsa (#561396) elfoglalt 193 hektárt cube (#543851) országától. Aaaz igen :) Vagy mutassam Batu 200 hekis ütéseit? Szuppiii :D Ilyen mesterekre hol lehet szert tenni? Jelentkeznék egy tanfolyamra. A mai kérdés: vajon lenne gyomrom végigcsinálni? Tiszta szégyen .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apa Kezdődik! (megint):)
Old spice reklám a válaszom. Egyéb magyarázásokra nem vagyok hajlandó. Le lehet szállni rólam.;) Azt hittem már kiheverted a fenekelést.:D:D:D Hidd el Tsobi, attól, hogy nem láttad még az óceánt, az létezik. A fura, hogy Téged érdekel Remy. (szerk: most nézem, hogy ez milyen közel van hozzám, köszi, gyártok némi íjat:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ellenben van akinek ez folyamatosan megy; hogy milyen erők lökhetik ezen az úton lefelé, csak bámul az ember. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kicsit lejebb ment, ha jól látom.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hajrá, drukkolok, hogy újra régi fényedben tündökölj:) |
Abba lehetne a személyeskedéseket hagyni?
|
Quote:
|
Quote:
A fórumon való személyeskedéseket még a szabályos játék sem szabad, hogy indokolja. |
Quote:
Hanem az, hogy miért nem elegendő indok az, hogy egy szövetségnél, ami 3törpéből áll és egy óriásból (kereskedők 5 bankkal), kb 2 hetes országokkal, a termelés teljes hiánya nélkül összesen több mrd kp van benn. Ennyi pénzt szabályosan annyi idő alatt nem lehet összeszedni. Simán beleférne egy szabályos játék védelme... De ebből sem lett semmi, pedig arról volt szó, hogy ha a W-ben valaki jelezne akkor milyen jó lenne... Én jeleztem, semmi sem lett. Nem TOP, de igencsak köze van hozzá! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |