![]() |
Örömködjek:
Tegnap pakoltam a szekrényben az irataimat és szelektáltam, fontos, illetve nem fontos szerint. Ahogy pakolom találtam egy SIM-kártyát ami nem volt kibontva. rájöttem, hogy ezt régen el akartam adni, de most jó lesz a rajta lévő 990 ft 4 vip SMS-re. (igazi fűggő:o) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk nem vagyok egy nagy matekos,de 990 Ft-ból így nem jön ki 4 vip. |
Quote:
|
Quote:
Pedig 250 volt bennem:D |
Quote:
|
Április 1. van...(:D):):):):):):):):):):)
|
Quote:
|
:) Szép nap ez a mai! :)
|
Quote:
|
:):):):):):):):):)
Még sosem volt 162 hekis orim.... Már van! Nézzük a jó oldalát, egy ideig nem fognak kopni a tekik...:D:rolleyes: :):):):):):):):):) |
Quote:
Quote:
|
:):):):):):):):):):)
Húúúúú! Nagyon aktív vagyok ma!:D :):):):):):):):):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)
:):) :):):) :):):):) :):):):):) :):):):):) |
..............:):)....................:):) ..............:):)....................:):) ......:)........................................:) ...........:)...............................:) ................:).....................:) .....................:)....:)....:) Boccs, ha már volt... :):):) |
..........;);)........;);)
..........;);)........;);) ....:).........................:) ......:).....................:) ..........:).............:) ..............:).:).:) Ez kék szemű :D |
..................:):)............:):) ............:).............................:) .................:)....................:) .......................:)...:)...:) ............................:p:p:p ..............................:p:p:p .................................:p:p Ez meg nyelvnyújtós :p |
.................:):)................:):)
...........:)..............:) :)............:) ..................:).....................:) ........................:)..........:) ..............................:) szerelmes smiley...:) |
................:p:p................:p:p
...........:p..............:p :p............:p ..................:p.....................:p ........................:p..........:p ..............................:p Most már csak azért is...hogy pirosabb legyen :D |
egy ilyet láttam az üzenőfalon ma iwiw-en:
Játsszunk! Szabályok: *Ragadd meg a hozzád legközelebb levő könyvet *Lapozz az 56. oldalra *Keresd meg az 5. Mondatot *Írd ki az üzenőfalra *Másold hozzá ezeket a szabályokat *Ne a legjobb könyvedet keresd, hanem tényleg csak ami legközelebb van éppen hozzád! Mellettem a könyvespolc, mondom oda se nézve leveszek egy könyvet, be nem írom, de érdekes lesz, hogy melyik az a mondat. Már amikor megfogtam a könyvet, tudtam hogy melyik az. Itt az 56. oldal 5. mondata: Ehhez csak arra van szükség, hogy egy Szupra-mütyür 57 Szub-Mezon Agy logikai áramköreit egy atomi vektor-plotterhez kapcsoljuk, miközben az utóbbit valamilyen erélyes Brown-mozgás generátorba merítjük (például egy csésze illatos forró teába). :D Gondolom sejtitek a könyv címét! :) |
akkor ötödik mondat:
Hamlet jő, s az élet értelmén elmélkedik: " Lenni vagy nem lenni: az itta kérdés./Akkor nemesb-é a lélek, ha tűri/ Balsorsa minden nyűgét s nyilait,/ Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen, / S fegyvert ragadva véget vet neki? / Meghalni- elszunnyadni - semmi több, / S egfy álom által elvégezni mind / A szív keservét, a test erendő, / Természetes rázkódtatásait : / Oly cél, minőt óhatjthat a kegyes." - majd megpillantja Opheliát. |
Quote:
Tedd át valahova máshova...:) Mert itt ez kell: :):):):):):):):):):):):):):):):):) |
Quote:
Egyébként tényleg jó játék... |
:) :) :)
*rövid* |
Quote:
|
Quote:
Quote:
nem rövid az:):):) |
Quote:
:D:D:D:D: |
Quote:
|
De néha ilyen lappal két, esetleg három színből is rendelkezhetünk.
|
egyik a kettő közül, valamelyik.. :)
|
"A gyúrótól máslit kért,hogy a hajába köthesse,mikor a gyúró felvilágosította,hogy ő nem lány,hanem fiú,bocsánatkérően mosolygott,egyébként nyugodtnak és magabiztosnak látszott."
Moldova György - Ferencvárosi koktél |
Nekem előszőr egy angol-magyar szótár akadt a kezembe, de sajna abban nincsenek mondatok, így egy másik könyvből:
"Melyek a Neumann-elvű számítógépek legfontosabb alapelvei?" :D |
Először nem akartam beírni, mert hosszú, de azután mégis...
"Egy szekrény tele rézedénnyel, százötven rubelért sem vehetné meg az ember; szamovár és még egy szamovár, egy nagy sárga réztálca meg egy varsói réztányér, egy pár ezüst karos gyertyatartó, aranyozott borospoharak meg kupicák, egy öntöttvas Chanukalámpa és még számtalan szebbnél szebb holmi." |
:)
"Néha pörölt velük, és kiabálását kinn az úton is lehetett hallani." :D:D:):):o:o:rolleyes::rolleyes:;);):p |
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |