![]() |
A szerb-magyar gúnyhatáron fekete Mercedes gördül a vámosokhoz, benne erős emberek.
- Hová mennek? - Enying, izé, Esztergomba, várost nézni, kikapcsolódni. - Fegyver van maguknál? - Természetesen nincs. - Tessék, itt van pár.... remélem nem sértő senkinek........... |
Két hullamosó beszélget
- Tegnap megmostam egy 80 év körüli nőt... olyan volt a csiklója mint egy uborka - Olyan nagy volt? - Nem... olyan SAVANYÚ!!! :) |
Nyuszika megy a medve barlangja előtt, ott játszanak a bocsok, azt mondja?
-Bocsok, itthon van az anyátok? -nincs nyuszi bácsi, miért? -meg úgy megbasznám! Beesteledik, hazamegy a medvemama, elmondják a bocsok, a medvemama szét akarja szedni a nyuszikát.Másodiknap visszamegy nyuszika, ugyan ezt eljátsza, harmadnap otthon marad a medvemama, de elbújik.Jön nyuszika azt mondja: -Bocsok, itthon van az anyátok? -nincs nyuszi bácsi, miért? -meg úgy megbasznám! Erre előugrik a medve, elkedi üldözni a nyuszikát, a nyuszika két fa közt fut át, a medve beragad.Visszafordul a nyuszika, odamegy a medve hátamögé: -Medve te ronda is vagy, meg hájas is, de ha már a bocsoknak megígértem... |
A szőke nőnek mondja a szomszédasszonya:
- Képzeld, Lajos bácsit nem kedden temetik, hanem pénteken! - Miért, jobban van? |
videó
http://emtv.blog.hu/2009/04/01/video...rzaszto_hirado
nézzétek meg a videót:) kicsit 18-as,azért rakom ide. |
Quote:
|
Quote:
Jó kis meló lehett. |
Fagyisnál,
-Csókolom pina ízű fagyi van ? -Persze, tessék! -Fújj de szar ize van!! - Kicsit feljebb nyaljad hülyegyerek! |
|
Quote:
|
A 4 éves kisgyermek megépíti első homokvárát. Örömkönnyekkel küszködve hívja az apját:
-Apu, Apu nézd meg a homokváram!! Apu: -Minek örülsz annyira? Úgyis rákos vagy. |
Mi a hasonlóság a spenót és az anál között?
Mind a kettőt megutálod, ha kis korodban sokat erőltetik. |
A gyerekeket arról kérdi a tanárnő, mivel foglalkozik a papájuk.
- Az én apám ügyvéd! - mondja az első kisgyerek. - Az én apám orvos, embereket gyógyít! - mondja a második. - Az én apám meghalt - mondja Pistike. - Ezt sajnálattal hallom - mondja a tanárnő. - És mit csinált, mielőtt meghalt volna? - Először elvörösödött, aztán elkékült, majd összeesett a szőnyegen... Gyerek az ebédlőasztalnál: - Anyu, szálka van a nagypapa szemében! - Jól van, kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére. A cigány nő bemegy a henteshez: - Lemérné nekem ezt a gyereket? - Hát persze. Elmegy hátra a hentes, nagy csattogás és ordibálás, majd 10 perc múlva kijön a hentes és így szól:- 17kg csont nélkül! |
Ez nem kifejezetten morbid, de normál viccnek sem megy el azért :)
Tegnap olvastam az újságban, hogy a rendőrség egy rasszista támadót keres. Betelefonáltam, de aztán kiderült, hogy nem álláshirdetés volt. |
Éljen a tudomány! :
Statisztikailag bizonyított tény, hogy 10-ből 9 ember élvezi a csoportosan elkövetett nemi erőszakot. |
Na még valami okosság:
Az igazi emós halva születik! |
Quote:
|
Quote:
|
a következő jelenet NEM igaz történeten alapul :D
Tegnap odajött hozzám egy idős néni a buszmegállóban, és megkérdezte, hogy lehet innen a leggyorsabban eljutni a kórházig. Ezután belöktem a busz alá... |
|
Quote:
|
Quote:
lehet ismeritek, ez is hasonló okosság: http://www.youtube.com/watch?v=ysUjYAi0WcQ |
|
Quote:
|
Quote:
|
én meg egyáltalán nem tudok :S
de van még a tarsolyban, igaz tök más stílusú, de ugyanúgy legalja cucc: :D http://www.youtube.com/watch?v=qUZpp...eature=related |
Quote:
http://zene.hu/kiadvanyok/reszletek.php?id=3535 |
há szerintem már linkeltem Kovbojokat. :) Asszem már adták ki albumot.
|
Ezekkel a kolorádói ukránokkal van baj, mert kb 3 órája a belinkelt nótájukat hallgatom.:D
|
|
Quote:
|
|
Kómában van a férj, lélegeztető gépre rákötve.
A feleség sírva kérdezi: - Doktor úr, meddig lesz így az uram? - Az első áramszünetig! |
-Édesapám, én meleg vagyok.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam? -Nem. -Van-e rózsadombi villád luxuskocsival? -Nincs. -Vannak-e 100 millióid a bankban? -Nincsenek, édesapám. -Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi... |
Kolompár úr egyedül várakozik a buszmegállóban. Érkezik a busz, ám a sofőr látja, hogy csak egy árva bodzaszedő álldogál ott. Beletapos a gázba, bevágtat a megálló kellős közepébe, ahol elcsapja barátunkat. Belenéz a visszapillantóba, de látja, hogy még nem lehelte ki a lelkét, csak vergődik a járdán. Rükverc, rááll a hátsó kerékkel, majd elkezd veszettül kaparni, amíg csak barnás cafatok maradnak a becsületes norvégból.
Az egész jelenetet látja egy rendőr, aki oda is rohan a buszhoz, de épp csak az incidens végére ér oda. Ráripakodik a sofőrre: - Mit csinál maga elvetemült, hát nem látta azt a szerencsétlen embert a megállóban? A sofőr csak hebeg-habog, már érzi a vesztét, de ekkor a rendőr tüzetesebben szemügyre vezi az áldozatot. Egy fél perc múlva megszólal: - Mondjuk ilyen csúnya öngyilkosságot se láttam még! |
Hehe, bocs Hex, kb ez volt az első thumbs down amit kiosztottam. Jó volt jó volt de azért egy kicsit durva is volt, na, és nem a véres cafatok miatt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy is, mindenki egyéni véleménye, hogy mit, hogyan jelöl. De hogy miért kell hozzá lelkendezni, azt még mindig nem értem. :) a jelből rögtön lehet látni. off vége: meló van |
Hex, tényleg szar volt a vicc, a rendőr nem kezdi a mondatot úgy, hogy "mit csinál...". A rendőr úgy kezdi, "jogosítványt, forgalmit, személyit!" és csak utána kérdez rá, hogy miért gázoltál el valakit...
:D:D:D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |