![]() |
Sziasztok csajok! Ezer éve nem beszéltünk:)
|
Quote:
Utólag láttam, hogy töriórát tartottál.:) Tényleg rég nem beszéltünk...:( |
Quote:
Kár hogy szintén csak utólag.:o ps: Ha látlak majd fent, jól zaklatlak.:) |
Nem dolgozom a héten, sűrűn fellelhető leszek minden felé. Remélem ezt az ellenfeleim is olvassák;)
|
Quote:
Asszem a jövő hetem nyugisabb lesz...:) |
Quote:
|
Jajj ugyan:)
Biztosan kikupálódtál már mióta utoljára hadi esemény történt köztünk. (arról nem beszélve, hogy a játéktudásom is erős kivánnivalókat hagy maga után) |
Quote:
|
Ne haragudj, de ezt muszály:)
A női megérzés a logika teljes hiányának a burkolt megfogalmazása.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hahó
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás Magyarországon, akkor kell hajnali háromkor két órára visszaállítani az órák mutatóit, így egy órával többet alszunk.
|
Na még 36 perc és időutazás lesz,ahogy Andrew mondaná:D
ezt ki kell használni:D |
Quote:
|
Itt mindenki éjszakai életmódot folytat? :D:D
|
Quote:
|
időutazás megtörtén:d
|
Üzenem a rak_loonak, aki egyébként Jani, hogy már engem is kidobtak egy szerverről mert azt hitték, hogy csalok :D:D
|
Üzenem RedBack-nak aki egyébként a harmaduncsim :) (kiderült vagy 4napja :))hogy engem is kickeltek.Ja...ma voltunk a bátyáméknál és hazafelé jövet a Toldi utcán a "testét pénzért árusító finom nőszemélyt" biciklire felcsapták hátra... :D
|
Üzenem a fallout-fanoknak, hogyha most megint ráfagyok a játékra mint annak idején, akkor utálni foglak titeket. :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
:D:D |
Quote:
Quote:
|
Elmélet: 4,
Gyakorlat: 5 Mostmár hivatásos ámokfutó vagyok.:p:D:D Ui: Üzenem a szurkolótáboromnak, hogy köszönöm.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Phoenix, köszi:)
Quote:
Ha nem jönnek a környékre egy darabig, akkor ez így is marad.:p:D Ps: Egyből a kezembe nyomták a jogsit, tehát reszkess világ...:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Zoli8-nak izenném,hogy a zöldjét megkaptam,de írásjog híján nem tudok válaszolni. Majd intézkedem a megfelelő helyeken.
Vityunak csak pár kérdőjelet küldenék: ?? |
Kicsit elszabadultak az indulatok... Nem is ez a gond, mert van, amikor vicces nézni, hogy öli egymást néhány ember, de ez most már kezd fárasztó lenni :p
DE HOVA TŰNT VALEZIUS ??? Lassan 1 hónapja nem írt a fórumra. :(
|
Quote:
|
És Daemon Hill? :rolleyes:
És csofika? NA jó, tudom, hogy lifetime bannt kapott:D De ők ketten kétlem... Hol vagytok? :eek: |
Nekem egyik sem hianyzik a 3 kozul.... :)
|
Quote:
Quote:
Ez jóóó:D Remy:) |
080829k-nak üzenem,hogy szia:)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:26. |