Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Csokibácsi 05-22-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Lehet én a múltkor Mozilla-val próbáltam... :D
Nah, mind1, most úgy néz ki echte microsoftos iexplorerrel megy :D
Microsoft rlz :D

Van rá megoldás, hogy firefox alatt több országban is tudj ténykedni egyszerre.
Ha érdekel, leírom.

DearCody 05-22-2006 17:42

Infartus

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ha érdekel, leírom.

Hát nagyon érdekel, mert indítottam újat teljesen szabályosan és Firefox-al teljesen összekeveredtek, nem tudtam vissza, belépni elszállt az egyik, aztán a másik és annyira beparáztam, h a főorim eltűnik vagy vmi baja lesz, h azonnal töröltem a másikat! Majdnem szívinfartust kaptam, h baj lesz, de aztán nem lett semmi. Huhhhhh! Életem végéig pszihiáterhez kellett volna járom ha a faja kis ori ősi szövivel tönkre ment volna :D , úgyhogy lécci írd le mi a megoldás.
Előre is kösz!

Bogár 05-22-2006 18:08

Quote:

Ha érdekel, leírom.

engem is érdekelne az a megoldás... Firefox-ot használok én is...

Csokibácsi 05-22-2006 18:10

:)

Alapban hiába indítasz több böngészőt külön ablakban, próbáld ki pl. a freemail-el (session kezelése ilyen és kész).

A megoldás kicsit talán macerás, főleg több orinál, de működik. Annyi böngésző profile-t kell csinálni, amennyi országba egyszerre be akarsz lépni.
Elsőnek zárj be minden firefox ablakot, majd start menü, futtatás.
Ide írd be: firefox -p

Elindul a profile manager, csinálj annyi új profile-t amennyi kell (alapban a default árválkodik ott, ezt használtad eddig). Lehet a nevük akár 1 aztán 2 és így tovább, nem kell bonyolítani.

Egyszerre sajnos csak egy profile-hoz tartozó böngészőt tudsz futtatni, ezért csinálsz annyi batch file-t, amennyi profilod van és beleírkálod ezeket a sorokat:

@echo off
SET MOZ_NO_REMOTE=1
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p 1

Értelemszerűen az elérési út az lesz, ahova a tűzrókát telepítetted, a -p után pedig a profile nevét kell megadni, amivel indítani akarod a böngészőt.

Ha valami nem tiszta, kérdezz :)

DearCody 05-22-2006 18:27

Quote:

Egyszerre sajnos csak egy profile-hoz tartozó böngészőt tudsz futtatni, ezért csinálsz annyi batch file-t, amennyi profilod van és beleírkálod ezeket a sorokat:
@echo off
SET MOZ_NO_REMOTE=1
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p 1
Értelemszerűen az elérési út az lesz, ahova a tűzrókát telepítetted, a -p után pedig a profile nevét kell megadni, amivel indítani akarod a böngészőt.

Ez a rész sajna nem tiszta :( Picit bővebben rá tudnál világítani? Köszi!!!!

Xeper 05-22-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by DearCody
Ez a rész sajna nem tiszta :( Picit bővebben rá tudnál világítani? Köszi!!!!

Létrehozol egy új file-t mondjuk .txt kiterjesztéssel (legyen pl akármi.txt), notepaddel beleírod ezeket a sorokat, elmented, aztán átnevezed a file-t akármi.bat -ra :)

Ati 05-22-2006 18:41

Quote:

Originally Posted by Xeper
Létrehozol egy új file-t mondjuk .txt kiterjesztéssel (legyen pl akármi.txt), notepaddel beleírod ezeket a sorokat, elmented, aztán átnevezed a file-t akármi.bat -ra :)

Majd ha ettől akármi.bat.txt lett a neve, akkor további segítséget kérsz. :)

Csokibácsi 05-22-2006 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati

:D

DearCody: van win/total commandered? Mert akkor shift+F4 :)

Xeper 05-22-2006 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati

Na erre nem gondoltam :D
Látszik hogy ki írt már "mindenki által érthető leírást" -értsd: hódító help :p

DearCody 05-22-2006 18:59

Quote:

:D
DearCody: van win/total commandered? Mert akkor shift+F4 :)

Van! De így utólag már nem is értem mit nem értettem rajta! Szóval most ezt nem értem, de amit írtál azt igen! :D Lehet a fáradtság teszi, vagy tényleg buta vok. :D

Senki 05-22-2006 23:16

mekkora teleszemetelés (értem erre a batchfilékat és profilokat... nem szeretem ezt a tökölést bár én is rengeteget marhultam ilyenekkel...) lehet én vagyok Johnny Rocketfingers, hogy az országaimat lerendezem egy percen belül ha már tudom mit kell csinálnom egy ablakban, vagy csak nem játtszom anarchban ahol mondjuk 40 orival megyek ki gyszerre? :D:D:D - ne válaszoljatok, ahol játtszok aktívan, ott a körváltások kényelmesen messze is vannak egymástól :p

Csokibácsi 05-23-2006 06:59

Szóltam, hogy macerás ;)
2-3 országnál egyszerű megoldás, annak, aki elvből nem használ IE-t.
Természetesen 40 ori esetén befonnád a hajadat :D

Phoenix 05-23-2006 15:08

én az iylet úgy oldom meg, hogy minden orit más böngészőben nyitok meg :)

még jó hogy nincs 40 orim :D

H2O 05-25-2006 19:13

Kérdés!

Sziasztok!

Hogy van az, hogy van 277 tolvajom, van 330 férőhelyem, és egyszercsak elhagy 265 tolvaj :eek: azzal az indokkal, hogy kevés a hely a kocsmákban.
Jelzem ez nem igaz mert óránként ellenőriztem a helyeket és ami kezdett cinkes lenni ott építettem időben!:mad:
Szemétségnek tartom, hogy a hely betöltése előtt eltüntette a rendszer, gyakorlatilag az összes tolvajomat.:(
Kihez lehet ilyen esetben fordulni, és egyáltalán hogy fordulhat elő ilyesmi?:cool:
Kérlek segítsetek, köszönöm!:rolleyes:

Penya 05-25-2006 19:32

Intézőben működik az a lokál?

H2O 05-25-2006 19:56

Minden 100 % ban müxik!

Csokibácsi 05-25-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by H2O
Minden 100 % ban müxik!

A tolvajok levedlették kleptomán hajlamaikat és beszálltak csehót üzemeltetni.

Penya 05-25-2006 20:03

No igen most, de akkor is működött? Az nem lehet h most már kész az épület, de amikor elmentek akkor még nem volt kész? Ilyen nem szokott előfordulni, a játékkal aligha van baj. 200 toli nem nagy veszteség.

Cassandra 05-25-2006 20:04

Szia!
Írj a supportra, ha tényleg gond van, ott rájönnek mi lehet az...ha csak te voltál figyelmetlen arra is fényderül...;)

Egyébként jártam hasonlóképp és akkor a figyelmetlenségem volt a ludas.

H2O 05-25-2006 20:22

Hát az az igazság, hogy nem voltam balfék, mert mindet kétszer ellenörzök, mielőtt bármit csinálnék!
Az épületek már feévoltak építve a létszám alacsonyabb volt mint a max férőhely, az intéző szerint 100%-ban müxik minden.
Ezért nem értettem a dolgot de mindegy már potlólag épülnek a tolik meg péusz kocsmák, hogy ne lógjanak meg!
Egyébként köszi a segítséget!:D

Bogár 05-25-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by H2O
Hát az az igazság, hogy nem voltam balfék, mert mindet kétszer ellenörzök, mielőtt bármit csinálnék!
Az épületek már feévoltak építve a létszám alacsonyabb volt mint a max férőhely, az intéző szerint 100%-ban müxik minden.
Ezért nem értettem a dolgot de mindegy már potlólag épülnek a tolik meg péusz kocsmák, hogy ne lógjanak meg!

én is voltam ilyen helyzetben... az intézőben a kocsmák voltak legalul, és a képzéskor fellépő emberhiány miatt hagytak ott a tolik. ezután figyelj arra is, hogy képzéskor ne legyen emberhiány, vagy ha mégis az van, ne kocsmák/templomok/barakkok legyenek lent. :)

Bogár 05-25-2006 21:29

lenne nekem is 1 kérdésem...
ha az 1/A-ban 1800 körnél többet töltesz a top30%-ban, romlik a morálod körönként?

Csokibácsi 05-25-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
lenne nekem is 1 kérdésem...
ha az 1/A-ban 1800 körnél többet töltesz a top30%-ban, romlik a morálod körönként?

Nem. (10 karakter, hejj)

Kisbér 05-26-2006 10:39

Quote:

Originally Posted by H2O

Amikor a tolvajok elmennek, mert nincs nekik helyük, akkor visszaállnak lakosnak.
Tehát lehetséges, hogy nem mentek a kocsmák (intézőben valahol alul voltak), aztán mikor már elvándoroltak, és megnézted, az elmenő tolvajokkal együtt szépen megvolt minden épülethez a lakosságod.

Valószínű ez volt... De ha nem (pl már kezdettől foggva a kocsma van az első helyen az intézőben, stb, stb...), akkor tényleg írj a supportnak... Ott ki tudják nyomozni, hogy mi-miért volt :D

Hungaria88 05-27-2006 21:02

Én varis vagyok. szövetségeseim élőhalottak. Ezért elég könnyen lopni tudnak engem is. A kérdés az, hogy hogy tudom meg, hogy ki lopott tőlem, vagy a szövijeimtől? Hol tudom megnézni, hogy ki nyitott ránk térkaput? Mert az én tanácsadómat hiába nézem meg. Semmi nincs ott.

Előre is kösz a segítséget.

Cassandra 05-27-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by Hungaria88
Én varis vagyok. szövetségeseim élőhalottak. Ezért elég könnyen lopni tudnak engem is. A kérdés az, hogy hogy tudom meg, hogy ki lopott tőlem, vagy a szövijeimtől? Hol tudom megnézni, hogy ki nyitott ránk térkaput? Mert az én tanácsadómat hiába nézem meg. Semmi nincs ott.

Előre is kösz a segítséget.

Egyszerü, próbágatod, hogy hova tudnál bemenni a tolikkal(Ha olyan oriba próbálsz tolikkal bemenni amihez nincs térkapu, az nem viszi a készültségedet)...könnyen lehet, hogy bukta a vége és nem két perc mire így meg lesz az ori, aki a kaput nyitotta, vagy annak a szövije, de biztos módszer, működik, épp az imént próbáltam ki unalmamban.:D:D:rolleyes:

Hungaria88 05-27-2006 21:28

Kösz szépen a segítséget.
Elég időigényesnek tűnik, de ha hatékony, akkor jó:)
Mégegyszer kösz

Senki 05-27-2006 21:29

Cassandra lelkesen segített, de azért pár kiegészítést teszek: csak a saját magad nyitotta térkapuk vannak a tanácsadókba kiírva. a varázslás menüben varázslatok között térkapuk felderítése: itt megtudod ki nyitott RÁD. a szövijeid maguknak nézik, vagy ha nem megy, mert hullák, akkor marad az hátra amit Cassandra a te konkrét helyzetedre mondott :D ( csak mert a HSZedből úgy vettem ki ez se tiszta teljesen :) )

Hungaria88 05-27-2006 21:32

De a többi az teljesen tiszta volt. De hát a hullák ugye nem a legjob varis meg tolis népség:D
De gondoltam valami egyszerű(és rövid idő alatt) ki lehet ezt deríteni

Senki 05-27-2006 21:34

bár úgy lenne :D de a hulla harmatgyenge.. csak a betegség védi, de az is csak fent... :(

Cassandra 05-27-2006 21:39

Nincs mit:)

Lelkesedés...?Inkább fáradtság.:D
Egyébként Senki köszi a kiegészítést.:)

Senki 05-27-2006 21:47

nincs mit :D
én is fáradt vagyok, de molesztálják az országaim :p

*a függő*

Cassandra 05-27-2006 21:52

Én nem vagyok függő, már vagy húsz perce nem néztem rá egyik orimra se.:D

director 05-27-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Én nem vagyok függő, már vagy húsz perce nem néztem rá egyik orimra se.:D

én ma most léptem be először.. kemény vagyok, nem?:)

Csokibácsi 05-27-2006 22:34

Quote:

Originally Posted by director
én ma most léptem be először.. kemény vagyok, nem?:)

én meg több mint fél éve nem néztem rá egyikre sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? :P

director 05-27-2006 22:38

Quote:

én meg több mint fél éve nem néztem rá egyikre sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? :P

oké, asszem egy testhosszal te nyertél:)

Cassandra 05-27-2006 22:45

Húha veletek nehéz felvenni a "versenyt".:D

DearCody 05-27-2006 23:13

Én még most is fent vok, de nem vok függő! Csak várom a nap első kv-jét! :D Mondjuk ez a hajnalig hódozás néha fárasztó! :D

Xeper 05-28-2006 02:18

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Egyszerü, próbágatod, hogy hova tudnál bemenni a tolikkal(Ha olyan oriba próbálsz tolikkal bemenni amihez nincs térkapu, az nem viszi a készültségedet)...könnyen lehet, hogy bukta a vége és nem két perc mire így meg lesz az ori, aki a kaput nyitotta, vagy annak a szövije, de biztos módszer, működik, épp az imént próbáltam ki unalmamban.:D:D:rolleyes:

Ehhez még azt fűzném hozzá, hogy ha a térkapuk felderítése nem hoz eredményt, akkor csak azt tudd ezzel megállapítani hogy ki nyitotta a szövidre a kaput, az ő szövijeit már nem tudod megállapítani.

Amúgy én most néztem rá először ma az orimra :D
*a függő?* :D

Cassandra 05-28-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by Xeper
Ehhez még azt fűzném hozzá, hogy ha a térkapuk felderítése nem hoz eredményt, akkor csak azt tudd ezzel megállapítani hogy ki nyitotta a szövidre a kaput, az ő szövijeit már nem tudod megállapítani.

Amúgy én most néztem rá először ma az orimra :D
*a függő?* :D

Jogos... Kicsit fáradt voltam már, de ez így még jobb, mert konkrétan megtudod, hogy KI nyitotta a kaput és nem csak a szövijét találod meg adott esetben.:)
Köszi Xeper!:)

All times are GMT +1. The time now is 04:42.