![]() |
Most jövök LF-röl... s a forrás felett az erdöben sátoroztak....
a Büfé nem müködik... De a turistahátrészen láttam mozgást... nyitva vannak ablakok kocsi parkolt a zárt részben.... szal akármi is lehet... lehet a turistaház rész müködik kéne próbálni hivni öket :) Tel: 26/310-683 ;-) |
Mivel többen jelezték, hogyha én megyek akkor ők nem jönnek. Megnyugtatok mindenkit. NEM MEGYEK!! Ne keressen senki ez ügyben.
szevasztok |
Quote:
hhmmm..... |
Quote:
Már Bocsi Edu... de ahogy én halottam ezt magadnak köszönheted...... szivesen meghallgatom a másik oldalt is!!!! |
Most már szólok pár szót, pedig nem akartam.
Úgy látom itt már mindenki tud mindent, csak én nem. Azt hiszem páran nemecsek ernőt akarnak belőlem csinálni. Tiszta kis betűvel. Ezt nem tartom tisztességesnek. -Ráday klub 2005. 02. 19. Akkor volt az a hódító találkozó Amikor 2 óra alatt annyi embert megsértettem. Akkor volt a születésnapom is. -Ez már elég régen volt, érdekes hogy azóta nem jelzett nekem senki. Higgyétek el, nem félek bocsánatot kérni senkitől. És ha bunkó vagyok másnap jobban fáj nekem és próbálom helyrehozni, ha lehet. De úgy, ha nem emlékszem rá és nem is mondja senki, akkor nem megy. Azért van egy rossz hírem is. Mégis megyek, mert néhány barátomnak Megigértem és és számítanak rám. Marha nagy hely az. Aki nem kedvel az nyugodtan elkerülhet. Én nem fogok odatolakodni Senkihez sem… edu |
Fiúk-Lányok!
Nekem ez lesz az első LF-es buli, ahová elmegyek és szeretném ha minél többen ott lennétek és nem lenne semmilyen ellentét. Hisz még nem sok mindenkit ismerek... Nem tudom, hogy ki haragszik kire, név szerint nem is érdekel, de nem hiszem el, hogy ne lehetne elsimítani az ügyet. Ha csak egy picit is akarja mindkét fél, az már magában fél siker! És ott tényleg elég nagy a placc... Úgyhogy remélem sokan leszünk és minden tökéletes lesz! :) Gabi |
Quote:
Biztos jol fogja magat erezni mindenki, kar itt elore aggodni... :) |
edu: ahhoz képest hogy nem akartál elég sok szót hozzászóltál, és te hoztad nyilvános fórumra a témát, meg körbesirtad az ismerőseidet, hogy mijen ártatlan üldözött lettél...
most is arrol irsz hogy nem emléxel semmire, és nemtudod kiket bántottál meg, tegnap óta tisztában vagy vele mégse tettél semmit, nem mintha sztem ez változtatna a dolgon helyette az ismeretségi köröd tőlem kérdezi kivel van problémád, amit marhára unok |
Szeressük egymást gyerekek! :D
|
GYULA ÜZENETE!!!! MEgkérek mindnekit h a szeretetet vigye Halfi szeretet topicjába. De azért, cimbik, spanok és komák, ne veszekeggyetek me azt nem szerEssem. Tessék mindnekinek elmenni az LF-re majd én otthon maradok. Jók legyetek, jövö hóanp közepén letelik a büntim akkor majd jövök. Tsá Mindnekinek GYULA ÜZENETÉNEK VÉGE ********** |
Quote:
Én is marhára unom már. Nem akarok háború előtti dolgokkal foglalkozni. Nem is értem miért kell szítani a feszültséget. Küldjön zöldet aki megbántva érzi magát és annyi. Te meg mondhattad volna előbb is ezt, hiszen már találkoztunk, akkor tudtam volna hányadán állunk. Ennyi.. |
Fiúúúúúúúúúúk!
|
Nos, ha beleszólhatnék, nem itt van a vita helye.
Sztem ezt a topikot nem erre nyitották, és épp ezért itt ezt bekéne fejezni. Ha valakinek problémája van, akkor azt rendezze el, de ne bojgassunk másokat. |
Quote:
|
Micsoda probléma! Mondhatni katasztrófa! De szerintem ha szépen mosolyogsz Mónira.... ;)
|
Quote:
|
Quote:
hehe,Remy, micsoda önbizalom:P romboljam?:PP |
Igeneis akarjad mindkettőt! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem ha Remy beindul, akkor mondhatsz Te bármit.... :)
|
Quote:
Neked kell segitened, Gaboca.... Keresd meg a szivatomat! :P |
Quote:
Ha nem akarsz beindulni? Segítek!! Kétszer oldalba rúglak, megfogom a szívatódat, jól kihúzom... és mire félig visszamegy, tiéd a pálya, indulhatsz! ;P |
Quote:
|
Quote:
Gabi,ez szinte tökéletes kinzás lenne Remynek:) ha rákerül a sor,akkor szólj,hogy szemtanú lehessek Remy kinlódásainak :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
help!
Moni vedj meg! Bantanak! Segitseeeeeg! :)
|
Quote:
|
Védje meg a Remyt a nötanács:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Újabb találkozó kerül meghírdetésre!
Találkozó helyszine: Szokás szerint szentendrén a papsziget kemping. Időpontja: 2007. Április 13-15 (péntektöl vasárnapig) Részvételki feltételek a szokásosak, akik voltak már azok ismerik akik meg nem azoknak elmondom, hogy faház 10000ft/éj 4-5fősek tehát koponyánként 2000-2500ft szokott lenni az ágy éjszakánként. Kaja pia ki mit hoz, azt eszik meg iszik. de össze szoktuk dobni a pénzt és együtt főzünk általában. Élőzene remélhetőleg lesz idén is. Fűre lépni, fűre hányni természetesen szabad. Talira elsősorban a régi résztvevőket, barátokat ismerősöket várjuk, de ettöl függetlenül szivesen láton olyanokat akik még nem voltak a talinkon nem ismerjük öket, és ennek ellenére még is jófejek és normális emberek. Későbbiek lesz kik lesznek ott névsor és VIP lista, azokrol akiket név szerint szeretnék meghívni. A részvételi szándékot kérem előre jelezni, aki nem jelentkezik legalább a tali előtt 10 percel azt kihajintják a kuverosok ha oda merészkedik. Gyula |
Nyiss neki új topicot sztem;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gödölye klántali! 2006.04.28 - 2006.05.01. |
Quote:
|
Topictól függetlenül, csakis azért léptem be aklánba hogy mehessek klántalira, szal én és a tequillám ott leszünk:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:27. |