![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Helló nektek:) hát rólam talán annyit h becses nevem Fazekas Beáta,első éves egyetemista,kezdő hódos:D
|
Légy üdvözölve Bea Baba :) :) :)
|
Quote:
Szia, üdv közöttünk! :) |
Quote:
Vigyázz, itt megrohannak a domináns hímek :P |
Hjaaaj de jó végre itt:) régóta próbalok regizni ide:rolleyes:
|
üdv köztünk :)
Látom Csokibácsi mér elmondta a lényeget, hogy mivel kell vigyézni :D |
Valahogy nem félek:p szinte minden topicot követek elég régóta, szóval én már úgymond ismerlek titeket:D
|
Quote:
Viccet félretéve üdv itt.:) |
nem volt szándékos:o nem sikrült regizni...
|
Quote:
|
Quote:
|
szia Bea :)
emlekszem, amikor még az elso oridat regizted, es informalodtal a forumon ;) |
Mondta már más is h perverzió ennyit olvasni mások beszélgetéseit:o
|
Szecsa még most is az van.
|
a csinos lanyoknak alapbol jar 1 zold. :rolleyes:
|
Köszike:) pedig máar az is nagy sikernek tünt h ittvagyok:o
|
Quote:
|
God kvall! Hajnali fél 3 kor a fórumot olvasgatom, pedig ma reggel 2000 km-t fogok utazni Európán keresztül... ez vagyok én:D
Örülök, hogy rátok találtam! Magamról: 22 vagyok, elszánt, és még sok buta kérdésem lesz a jövőben, mert valahol okosodni kell. :rolleyes: Vi ses snart!!!! |
Sziasztok Lányok:)
Bea Baba:) Annie:) |
Quote:
|
Quote:
Csak nem valahol Angliában voltál? :) vagy épp odakészülsz? |
Quote:
|
Quote:
A Télapó? :-o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A világ egy jó nagy részén valóban a Télapó hozza az ajándékokat karácsonykor, más részén azonban a Jézuska a "divat"... Mikulás-nap viszont majd' mindenhol van dec. 6-án... Mivel látom, és olvastam is, h Angliában vagy, nem is értem hogyan tudtál az előző beírásodban arra következtetni, h az illető Angliába készül, hiszen a köszönések nem angol nyelven íródtak (és persze nem is latinul)... A köszönés hangzása alapján nekem úticélként Skandinávia volt a tippem (azon belül is Svédország), és a Google szerint valószínűleg igazam is lett... Írd csak be Te is a köszönéseket... :) |
Quote:
latint nem igazán ismerem...pár dolgot felismerek belőle de ennyi :D és azért tippeltem angliára, mert egy időzónában/ból írtunk (Anglia, Franciao., Spanyolo, és még nem toom mely országok tartonak ide) és a magyar emberek egyik fő úticélja Anglia Bár ezt nem tudtam hogy Svédo. is odatartozik :) na mind1, igazad van és engem meg lehet győzni...nem vagyok konok, fafejű ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bocs hogy beszóótam:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ugyebár a zóna vonalakat úgy csinálták meg, hogy egy kisebb országban csak 1 zóna idő legyen nagyobbnak gondolom most: Amerika, Oroszország vagy ilyesmi és hát így döntöttek, hogy ha Nagy-Brittaniába átlépünk akkor vissza kell 1 órát állítani az órákon |
All times are GMT +1. The time now is 14:01. |