Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Dragi 05-26-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98774)
Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.

Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa :cool:

3 napja nem szólt invisible a témához :) Ezekután mit vársz ? még jó hogy hülyéskedünk tán tilos ?:)

Lik-lak 05-26-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98776)
3 napja nem szólt invisible a témához :) Ezekután mit vársz ? még jó hogy hülyéskedünk tán tilos ?:)

termeszetesen nem tilos, de ezt a kettovel ezelotti hozzaszolasomban mar leirtam. csak szerintem van arra 600 masik topik ami kifejezetten erre lett nyitva...

Dragi 05-26-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98779)
termeszetesen nem tilos, de ezt a kettovel ezelotti hozzaszolasomban mar leirtam. csak szerintem van arra 600 masik topik ami kifejezetten erre lett nyitva...

Általános beszélgetés Hódítós témákban
Oldal újratöltése Sérelmeink'

sztem meg kifejezetten jó helyen járunk :) mivel Langelika a Hódítón belüli játékos ezért a topic megállja a helyét ott ahol van ;)

Zsáni 05-26-2007 12:49

Quote:

Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.

vártuk ide vissza langelikát, de nem jött, ráadásul aki a honlapjára ment közülünk, azokat ki is dobta. innentől kezdve nem igazán érdekel a dolog, hogy mit fog válaszolni, mert úgy vélem soha többé nem jön ide vissza. az meg magánügy és probléma, hogy neked mennyit kellett visszaolvasnod. ha érdekel valami langelikáról, írj neki. és akkor csupa fontos infot fogsz kapni :D

Quote:

Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa :cool:

Ez sem tartzozik a témához, és engem speciel még nem is érdekel. akkor most miért is írtad ide? kezdjelek én is kritizálni, mint te minket???????

Zsáni 05-26-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98779)

ez is kifejezetten erre lett nyitva szerintünk :D

Lik-lak 05-26-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98781)
kezdjelek én is kritizálni, mint te minket???????

Igen, legyszives. Imadnam ha az en szemem is kinyomnad, csak nyiss neki uj topikot, ami arrol szol :)

BimmBimm 05-26-2007 14:06

Lik-luk, szerinted ez a topik miről kéne hogy szóljon? Síráknozzunk, közben skandáljuk hogy langelika, hátha visszajön? Ugyanmár... Amikor megnyitotta a topikot még volt benne néhány értelmes hozzászólás, csak mikor elkezdett vérforraló dolgokat írni a honlapján, akkor elkanyarodott a téma. Most csak azért nyissunk egy újab Harcosok topikot Langelika néven mert neked fáj hogy el kell olvasnod az "offolást" ?

#Lopakodó# 05-26-2007 14:10

Nekem olyan érzésem van semmiről nem szólt a történet mint magára felhívni a figyelmet és a lapjának reklám legyen és esetleg bővüljön a privát Chat létszáma innen...

Csokibácsi 05-26-2007 14:10

Pörkölt volt ebédre, aztán meg bedobtam két hideg sört.
Azt hiszem, most sziesztázom egyet.

BimmBimm 05-26-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98796)
Nekem olyan érzésem van semmiről nem szólt a történet mint magára felhívni a figyelmet és a lapjának reklám legyen és esetleg bővüljön a privát Chat létszáma innen...

Akkor miért tiltotta ki az ott tevékenykedő chat-előket?:D:D:D

#Lopakodó# 05-26-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98799)
Akkor miért tiltotta ki az ott tevékenykedő chat-előket?:D:D:D

Gondolom mert nem azt a hatást sikeredett elérnie mint amire számított:-)
Minden esetre én nem vettem a fáradságot a reggelésre:-)))

BimmBimm 05-26-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98801)
Gondolom mert nem azt a hatást sikeredett elérnie mint amire számított:-)

Mertem remélni, sőt még én sem... :) Gondolom nem sokan regelnek ott, vagy a langelikaboxi klub tagjai vagy az antilangelikaboxi klub tagjai :) Csak vigyázni kell hogy az utóbbi táborból mindenkit regisztáció utáni 10 percben le kell tiltani, mert még véletlen felmerül annak lehetősége, hogy a chat-en megdönti a rezsimet... :)

Ati 05-26-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98801)

Pedig igazán szíves, középsőujjas felmutogatós invitálás van az odlalon erre. :)

Kedves Angelika!

Nyilván olvasod ezt a fórumot, ha már egyszer Te indítottad ezt a témát.

Én továbbra is erősen sérelmezem, hogy olyan vádakat hozol fel oldaladon, amiket mégcsak nem is akarsz tényekkel alátámasztani. Úgyhogy újfent megkérlek erre: tényekkel légy oly kedves alátámasztani állításaidat, miszerint a Hódító üzelemtetői nem engednek szintlépésre olyan országokat, akik nem VIP tagok. Ellenkező esetben kénytelen leszek azt hinni, hogy csak rágalmazásról van szó.

Előre is köszönöm kedves kifejtő, tényeket tartalmazó, és állításaidat alátámasztó írásodat ezügyben.

Hunor a sirály 05-26-2007 14:35

Lik-Lak, kezdem furálni, hogy ennyire Angelika pártját fogod, talán a szektája tagja vagy?:) Látod ilyen az alaptalan rágalom, főleg ha utánam még 20 ember is ezt mondaná Rólad, jól esne? Kicsit durvább, elkezdem terjeszteni hogy kinyirtál vkit, és sokan elhiszik és terjesztik tovább, jól esne ez neked, kérdem?:D

Kicsit morbit példát hoztam fel, de morbit témához morbid üzenet.:)

Ati, segítenél lefordulni az A-ból, már gyerekkora óta vipes az az ori.:D

Ati 05-26-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98806)
Ati, segítenél lefordulni az A-ból, már gyerekkora óta vipes az az ori.:D

Ha Angelika állításai helyesnek bizonyulnak, akkor egyszerű dolgod van. Azt hiszem 1000 vip kört írt, hogy annyi kell, hogy legyen az országodon, és akkor körülötted mindenki valamilyen telepatikus módon megérzi, hogy Téged nem szabad támadnia, és ezt szó nélkül teljesítik is, tudsz fejlődni, mindenki elmozdul az utadból, sőt hagyja magát, hogy beüsd.

Gondolom ezért cserébe (?) olyanokat támadnak, akik nem vipesek, igaz őket sem azért, mert ott vannak, és nincs védelmük, hanem csak és kizárólag azért, mert nem vipesek, és nem szabad engedni, hogy az ilyen országok fellépjenek. Azt, hogy ki nem vipes, szintén valamilyen telepatikus módon látják. Legalábbis erről szól az összeesküvés-elmélet, ami még azért bizonyításra vár. :)

Akik nem kapnak telepatikus jelzéseket, azokkal nem tudom mi van, nem tudom ők honnan tudják, hogy ki az, akit nem szabad támadniuk, és ki az, akit nem szabad felengedniük. Erről gondolom Ti jobban tudtok nyilatkozni, hiszen valahonnan Ti is tudjátok (az elmélet szerint legalábbis :)), hogy kit támadhattok, és kit nem.

Még az se világos, hogy akit nem szabad senkinek támadnia, az honnan tudja, hogy ki az, akit viszont ő nem támadhat.

De ezekre a most még homályos kérdésekre hamarosan biztosan választ kapunk, hiszen biztos vagyok benne, hogy Angelika nem csak alaptalanul rágalmaz, hanem valamilyen megdönthetetlen bizonyítéka is van a fentiekre. ;)

Csokibácsi 05-26-2007 21:38

"Ha megan Sean Paul Dusseldof-i vagy Szigetfesztiváli Élőfellépésének felvétele írj nekem: langelikaboxi@freemail.hu"

Küldeni Te 1000 vip, kapni meg felvétel.
Nem küldeni vip 24 óra, mi törölni le felvétel!

Ati 05-26-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98949)
"Ha megan Sean Paul Dusseldof-i vagy Szigetfesztiváli Élőfellépésének felvétele írj nekem: langelikaboxi@freemail.hu"

LOL :D:D:D:D

Penya 05-26-2007 23:09

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98797)
Pörkölt volt ebédre, aztán meg bedobtam két hideg sört.
Azt hiszem, most sziesztázom egyet.

Igazán témábavágó. Amúgy ez sérelem? : )

jura 05-26-2007 23:11

Egy ismerősöm pár hete felkért, hogy a gportálos honlapján regisztráljam magam, különben jun 1.-el megszünik, ha nincs legalább 50 regisztrált látogatója.

Nem jártam utána, hogy ez mennyiben igaz, de ezzel kísértetiesen egybevág Langelika honlapcímének itteni meghírdetése, a regisztrációk növelése érdekében :)

BimmBimm 05-26-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98974)
Egy ismerősöm pár hete felkért, hogy a gportálos honlapján regisztráljam magam, különben jun 1.-el megszünik, ha nincs legalább 50 regisztrált látogatója.

Nem jártam utána, hogy ez mennyiben igaz, de ezzel kísértetiesen egybevág Langelika honlapcímének itteni meghírdetése, a regisztrációk növelése érdekében :)

Bioztos ezért zárta be a chat-et is a nagyközönség előtt :)

jura 05-26-2007 23:16

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98976)
Bioztos ezért zárta be a chat-et is a nagyközönség előtt :)

stimmel :)

Hunor a sirály 05-27-2007 07:36

"Válaszolva hozzászólásodra, a chatelőben volt ilyen megjegyzésed ami a kódokkal kapcsolódott de azt akkor töröltem is mert nagyon felbosszantott. Nekem is vannak érzéseim. Na mindegy hadjuk. Ami sima ügyet illeti szégyenbe fogom hozni az egész hódító közössége előtt mert ma megsértett. Azt írta rám hogy éhenkórász vagyok. Nem tudom ezt honnan vette de ha kiderül hogy közöd van a dologhoz akkor itt sincs helyed többé mert azok az emberek akik kevernek nem valók az én békés közösségembe. "

© langelikaboxi 2007. máj. 21. 22:39 | Válasz | #14

Én azóta is ütöm és nem is hagyom abba amíg látom az oriját.
Kinyitom a másik nicked hogy írhass azzal is.

Dragi 05-27-2007 07:48

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98987)
"Válaszolva hozzászólásodra, a chatelőben volt ilyen megjegyzésed ami a kódokkal kapcsolódott de azt akkor töröltem is mert nagyon felbosszantott. Nekem is vannak érzéseim. Na mindegy hadjuk. Ami sima ügyet illeti szégyenbe fogom hozni az egész hódító közössége előtt mert ma megsértett. Azt írta rám hogy éhenkórász vagyok. Nem tudom ezt honnan vette de ha kiderül hogy közöd van a dologhoz akkor itt sincs helyed többé mert azok az emberek akik kevernek nem valók az én békés közösségembe. "

© langelikaboxi 2007. máj. 21. 22:39 | Válasz | #14

Én azóta is ütöm és nem is hagyom abba amíg látom az oriját.
Kinyitom a másik nicked hogy írhass azzal is.

Ne legyééé má Hódító bérenc hogy figyeld a honlapját :D:D:D:D:D

Hunor a sirály 05-27-2007 08:45

@; alinor tegnap 09:34 | Válasz | #13

Tudom,hogy Neked milyen sokat jelent az oldalad és ezért Tiszteletben is tartom a kérésed! Nekem is sokat jelent,mert őszinte,tiszta,ártatlan,és Nemes szíved van! Ami a mai világban már ritka.Sok oldal van a neten,de csak kevésben van benne igazán a szerkesztője Egyénisége.Ezt sokan nem tudják belevinni,de Neked sikerült! Minden Tiszteletem!

Jah, őszinte, tiszta és ártatlan a szíve, ha van neki...:D:D

BimmBimm 05-27-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 98996)
@; alinor tegnap 09:34 | Válasz | #13

Tudom,hogy Neked milyen sokat jelent az oldalad és ezért Tiszteletben is tartom a kérésed! Nekem is sokat jelent,mert őszinte,tiszta,ártatlan,és Nemes szíved van! Ami a mai világban már ritka.Sok oldal van a neten,de csak kevésben van benne igazán a szerkesztője Egyénisége.Ezt sokan nem tudják belevinni,de Neked sikerült! Minden Tiszteletem!

Jah, őszinte, tiszta és ártatlan a szíve, ha van neki...:D:D

Az az érzés kerülget hogy alinor langelika bérence :)

Ditke 05-27-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98999)
Az az érzés kerülget hogy alinor langelika bérence :)

és ráadásul skizo, mert Zoliként is írogat oda... :D
szóval ketten jól elbeszélgetnek hármmasban! :D:D:D

BimmBimm 05-27-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 99000)
és ráadásul skizo, mert Zoliként is írogat oda... :D
szóval ketten jól elbeszélgetnek hármmasban! :D:D:D

Lehetne a honlap neve diliház is:)

Ditke 05-27-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 99001)
Lehetne a honlap neve diliház is:)

:Da diliház annál sokkal különb hely;)

Cassandra 05-27-2007 09:34

Hunor, szerintem az orineveket csillagozd ki az üzijeiben.... nem az enyén az az ország, de elég baj, hogya a saját honlapján bárki elolvashatja amit róla ír, itt ne tehessék meg.:)

Ati 05-27-2007 09:39

Topic-címet javítottam, mert már kezdett zavarni az a ' jel a végén... :)

rexa 05-27-2007 09:48

Ezt a kamu topicot:)
És van ember aki elhiszi:D
ezt hívják gerillamarketingnek?

Goldy 05-27-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99005)
Topic-címet javítottam, mert már kezdett zavarni az a ' jel a végén... :)

Ehh pedig az volt a topic sexsepilje :)

Gyula 05-27-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 99013)
Ehh pedig az volt a topic sexsepilje :)

Látod, Ati még ezt is képes tönkre tenni :)

Cassandra 05-27-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99025)

Ő? Bármit! Amihez nyúl, ott kő kövön nem marad.;):D

#Lopakodó# 05-27-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99025)

Na...
:-))))

Hunor a sirály 05-27-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 99004)
Hunor, szerintem az orineveket csillagozd ki az üzijeiben.... nem az enyén az az ország, de elég baj, hogya a saját honlapján bárki elolvashatja amit róla ír, itt ne tehessék meg.:)

Milyen orineveket?

Hunor a sirály 05-27-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98949)

Írtál neki? Mert sehol se találom hogy vipért üzletel.:)

Dragi 06-10-2007 06:28

http://www.freeweb.hu/langelikaboxi/

:)

Synkel 07-23-2007 23:46

Aztaaaaaaa
Nekem ma monta a Dragi, hogy miből maradtam ki:)
Lécci folytassátok, mert nagyon sokat röhögtem az elmúlt órában:D:D:D

( nagyon elkéstem?)

Andrew 07-23-2007 23:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 111439)
Aztaaaaaaa
Nekem ma monta a Dragi, hogy miből maradtam ki:)
Lécci folytassátok, mert nagyon sokat röhögtem az elmúlt órában:D:D:D

( nagyon elkéstem?)

mélységesen együttérzek Veled, mert kitűnő műsorról maradtál le, nagyon ott voltak a szeren :D:D
de sajnos Langelika elment... ill ahogy látom törlésre került :o

All times are GMT +1. The time now is 11:58.