![]() |
Quote:
Ha először nem tudtak beverni, akkor a kis seregekkel hogy jutottak be? Ha meg nem jutottak be, és rendszeresen koppantak, akkor mitől nőtt a moráljuk? Valamit rosszul értelmezek? |
Én hajlamos vagyok némileg egyetérteni Kutyuleeval. Persze, mindent ki lehet forgatni, de vannak elég egyértelmű esetek.
Pl G-ben 17 körről beverni 3 sereggel egy orit 130k érték környékén, aztán szövire lépni vele... És ezt olyanok csinálták, akik A-ban klántársak voltak. Szal a baráti malusnak mindenképp lenne némi értelme még akkor is, ha az ilyen feltűnősködéseket én anarchba tenném. Asszem senki nem szólt a 4 napos orikról ,akiket 5 sereggel vernek be. 200 hekin a földleadás nevetséges fogalom, senkinek nincs rá szüksége... |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy ha már emlitve volt egy G-s furcsaság, volt ott másik furcsaság is. annak egyik résztvevője irogatott a " furcsa dolog " című topicba, hát érdekes reakciója volt nem régiben az irásomra az biztos. sztem elgondolkodtató...
|
off
Én nem értem, mi van az utóbbi időben a levegőben, de egy halom topic van tele célzásokkal, vádaskodásokkal és utalgatásokkal...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utána meg "akasztják a Hóhért" :D:D |
Quote:
|
Pár éve volt olyan, hogy aki nem regisztrált az 1A-ban, az visszaesett a 2B-be. Na, ezek a kedvenc országaim. Azóta rendszeresen előfordul, hogy ezen kiesett országok közül néhány pár percre visszajön szabiról, ezalatt valaki 4-5 ször támadást indít ellenük, majd megint szabi.
Nekem meggyőződésem, hogy ezekkel az országokkal nem az eredeti tulajdonosuk játszik, hanem csak megkapta valaki az eredeti tulajtól a belépési kódot. Aztán aki megkapta, az valahonnan regisztrálja fél évenként ezeket az orikat. Aztán, ha szüksége van 2B-ben földre, wapról belép 5 percre és az igazi orijával üt. Persze, ez nemcsak JKSZ, hanem multi is. |
ilyet én is láttam már, Fegya!
|
Quote:
Mindenesetre fegya beirasat meg egyaltalan nem ertem :) |
Ha már a téma átment általános beszélgetésbe itt teszem fel a kérdést.
Ati, nekem régóta szívügyem az X, meg elég sok dolog ami ott folyik. Nyitnék egy új topicot a csopi topjáról, alkalmanként bemásolva az első 50 orit, meg elévülés után szemelvényeket a teljes krónikából. Asszem érdekes dolgok kövekeznek a közeljövőben, mert egy társaság megbolygatta a fenti nyugalmat. Szabad ilyet, vagy kivágsz érte? |
Quote:
Quote:
A 2B-be kiesett országok nagy részét nullára verték, mint a te országodat is. Ezek jó része a következő regisztráció alkalmával törlődött, mert nem regisztrálta ezeket az országokat senki sem. Az 1A-ból 2B-be kiesett országok közül néhány most is a 2B-ben van. Ez a néhány ország szabin van és többször láttam, hogy visszajön szabiról néhány percre és leadja a földjét másoknak. Azt feltételezem, hogy ezek az országok multis országok és csak azért tartja őket a kódját ismerő játékos, hogy magának és barátainak földet adjon le. |
Fegya, Remy, asszem alapvető fogalomzavarban vagytok, azért nem értitek egymást:)
A regisztráció szót cseréljétek le azonosításra, és menni fog:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont bittos vagyok benne, hogy fognak, és nem fentről, hanem lentebbről... |
Quote:
|
Quote:
Ugye téged kellemetlenül érintene ha mindenki látná, mi folyik azon a környéken? |
Quote:
|
ezt nem értem. pontokat, értékeket, országneveket az 1/A-s topicba is írunk. mi a különbség?
|
Quote:
Sőt egyéni ütéseket is. Gömböt, fajt, éplistát nem akartam beírni. De olyanokat pl igen, hogy tegnap 600 hekin visszajött szabiról egy ori pár percre, míg 4 sereget ki tudtak rá küldeni, ma pedig egy másik 117k értékről bezérózott ugyanabba a csoportba... |
Quote:
|
Quote:
Aki nem játszik 1/A-ban az itt olvashatja amihez egyébként nem fér hozzá... Az miért nem jksz? Sőt régebben futott a minden ami 1/A topic. Aki abba írt, mindet jksz miatt ki kellett volna vágd... Én csak azt akarom bevágni, ami olvasható a teljesben, illetve látszik a pontlistán. |
Quote:
igen ha bemásolsz eseménylistát az infókiadás következtetni lehet belőle az ország felépítésére... |
Quote:
Nem ütöd be ha valaki visszajön szabiról és beférsz hozzá? a zéró is JKSZ?:D |
Quote:
Synkel elfoglalt 37 hektárt xyz(123) országától Mesélj, légyszi, neked ez mire utal? Milyen felépítésű a két ori? |
Quote:
|
Quote:
|
Ott fönt elég sokminden van, én is láttam hasonlókat, de mivel az X szent és sérthetetlen, fölösleges az ilyeneket beírkálni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet megint kötekedésnek tűnik, de jksz létezik a játékban, és mindig létezni is fog. Olyan is, amit soha nem lehet bizonyítani, mégis mindenki tudja.
A kérdés az, hol húzod meg a határt. Mi az, ami miatt már valaki átkerül anarchba. Synkel, te pl mire utalsz? Hogy átjátszák a földeket X-ben? (Máshol talán nem játszák át?) Vagy mire? (Nincs időm végigolvasni az egészet.) Ennek ellenére én sem értek egyett, hogy itt meg legyenek osztva a történések. Egyértelműen információk az orikról. |
Quote:
|
komolyan kaptam -5 pontot azért mert leírtam a véleményemet? Semmi konkrétumot nem mondtam...
Marha jó... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |