Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

laci 06-10-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 102207)
angolban egy elfemet így csinált ki egy szövi..

nem tudtak beverni több mint 9 körről ...

elkezdtek kis seregeket küldeni rám..

az ő moráljuk az egeket verte párnap múlva, az enyém meg kis emelkedés után visszább zuhant , mint amennyin volt...

Off leszek, de ezt nem értem :o

Ha először nem tudtak beverni, akkor a kis seregekkel hogy jutottak be? Ha meg nem jutottak be, és rendszeresen koppantak, akkor mitől nőtt a moráljuk?

Valamit rosszul értelmezek?

Synkel 06-10-2007 09:45

Én hajlamos vagyok némileg egyetérteni Kutyuleeval. Persze, mindent ki lehet forgatni, de vannak elég egyértelmű esetek.
Pl G-ben 17 körről beverni 3 sereggel egy orit 130k érték környékén, aztán szövire lépni vele... És ezt olyanok csinálták, akik A-ban klántársak voltak. Szal a baráti malusnak mindenképp lenne némi értelme még akkor is, ha az ilyen feltűnősködéseket én anarchba tenném.

Asszem senki nem szólt a 4 napos orikról ,akiket 5 sereggel vernek be. 200 hekin a földleadás nevetséges fogalom, senkinek nincs rá szüksége...

laci 06-10-2007 10:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102237)
... 200 hekin a földleadás nevetséges fogalom, senkinek nincs rá szüksége...

Egy pici azért van, ha tekercset akar írni az ipse.

Synkel 06-10-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by laci (Post 102242)
Egy pici azért van, ha tekercset akar írni az ipse.

Jogos, de az se vereti be magát 4-5 sereggel

Kutyuleee 06-10-2007 18:11

Amúgy ha már emlitve volt egy G-s furcsaság, volt ott másik furcsaság is. annak egyik résztvevője irogatott a " furcsa dolog " című topicba, hát érdekes reakciója volt nem régiben az irásomra az biztos. sztem elgondolkodtató...

laci 06-10-2007 18:14

off

Én nem értem, mi van az utóbbi időben a levegőben, de egy halom topic van tele célzásokkal, vádaskodásokkal és utalgatásokkal...

Steve 06-10-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 102318)
Én nem értem, mi van az utóbbi időben a levegőben, de egy halom topic van tele célzásokkal, vádaskodásokkal és utalgatásokkal...

egyszer csak kipukkad a lufi és mindenki bevall mindent.. ááá nemnem soha:D

Kutyuleee 06-10-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 102318)

Akit érdekel és van G-ben az tudja kiről van szó mivel ugyanaz az ori neve, mint külsőn a nickje, sztem elég elgondolkodtató választ adott egy hsz-emre. én nem vádaskodásnak gondolom, hanem kimondtam amit gondolok.

Kubbi 06-10-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by laci (Post 102236)
Off leszek, de ezt nem értem :o

Ha először nem tudtak beverni, akkor a kis seregekkel hogy jutottak be? Ha meg nem jutottak be, és rendszeresen koppantak, akkor mitől nőtt a moráljuk?

Valamit rosszul értelmezek?

Szerintem valahogy úgy, hogy belengették a moráljukat, ütöttek 4-5 sikertelent, majd vártak, hogy felmenjen magától.
Utána meg "akasztják a Hóhért" :D:D

laci 06-10-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 102328)
Szerintem valahogy úgy, hogy belengették a moráljukat, ütöttek 4-5 sikertelent, majd vártak, hogy felmenjen magától.
Utána meg "akasztják a Hóhért" :D:D

Így már van valamennyi értelme, csak az eredeti hsz-ból nekem nem jött le :)

-Fegya- 06-10-2007 21:46

Pár éve volt olyan, hogy aki nem regisztrált az 1A-ban, az visszaesett a 2B-be. Na, ezek a kedvenc országaim. Azóta rendszeresen előfordul, hogy ezen kiesett országok közül néhány pár percre visszajön szabiról, ezalatt valaki 4-5 ször támadást indít ellenük, majd megint szabi.
Nekem meggyőződésem, hogy ezekkel az országokkal nem az eredeti tulajdonosuk játszik, hanem csak megkapta valaki az eredeti tulajtól a belépési kódot. Aztán aki megkapta, az valahonnan regisztrálja fél évenként ezeket az orikat. Aztán, ha szüksége van 2B-ben földre, wapról belép 5 percre és az igazi orijával üt.
Persze, ez nemcsak JKSZ, hanem multi is.

Szecsa 06-11-2007 02:37

ilyet én is láttam már, Fegya!

Remedy 06-11-2007 03:00

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 102348)
Pár éve volt olyan, hogy aki nem regisztrált az 1A-ban, az visszaesett a 2B-be. Na, ezek a kedvenc országaim. Azóta rendszeresen előfordul, hogy ezen kiesett országok közül néhány pár percre visszajön szabiról, ezalatt valaki 4-5 ször támadást indít ellenük, majd megint szabi.
Nekem meggyőződésem, hogy ezekkel az országokkal nem az eredeti tulajdonosuk játszik, hanem csak megkapta valaki az eredeti tulajtól a belépési kódot. Aztán aki megkapta, az valahonnan regisztrálja fél évenként ezeket az orikat. Aztán, ha szüksége van 2B-ben földre, wapról belép 5 percre és az igazi orijával üt.
Persze, ez nemcsak JKSZ, hanem multi is.

En ezt nem ertem. Mi az hogy felevente regisztralja a 2/B-be? Valamint mi az, hogy nem regisztralt 1/A-ba? Amikor regen elkezdtem a hodot, feljutottam 1/A-ba, jatszottam picit, kimentem szkra, es amikor egy jo hosszu szabi utan visszajottem, a 2/B legaljan talaltam az orimat 0 egyseggel, amin a restart sem segitett... Ati akkor azt mondta, hogy nem akartak kerulgetni 1/A-ba az orikat..., ezert ledobta oket 2/B-be... (Mar akkor sem ertettem) :) Lehet nem is volt akkor szk csak szabi?
Mindenesetre fegya beirasat meg egyaltalan nem ertem :)

Synkel 06-11-2007 05:17

Ha már a téma átment általános beszélgetésbe itt teszem fel a kérdést.

Ati, nekem régóta szívügyem az X, meg elég sok dolog ami ott folyik. Nyitnék egy új topicot a csopi topjáról, alkalmanként bemásolva az első 50 orit, meg elévülés után szemelvényeket a teljes krónikából. Asszem érdekes dolgok kövekeznek a közeljövőben, mert egy társaság megbolygatta a fenti nyugalmat. Szabad ilyet, vagy kivágsz érte?

-Fegya- 06-11-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 102370)
Mindenesetre fegya beirasat meg egyaltalan nem ertem

Remy, nem világos, hogy mit nem értesz. Ja, regisztráció nem félévente, hanem évente van és fél év türelmi idő van a regisztrálásra.
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 102370)
mi az, hogy nem regisztralt 1/A-ba?

Azokról van szó, akik úgy jártak az 1A-ban, mint a te régi országod. Az 1A-ban a türelmi idő lejárása után sem regisztrált országok egyszer kiestek a 2B-be. Ezek között voltak olyanok szép számmal, akik az 1A-ban SZK-n voltak. A 2B-ben nincs SZK, tehát ezek bekerültek a pontlistába és szabad prédát jelentettek a 2B-ben. Mások SZK-n és szabin voltak, nekik megmaradt a szabijuk a 2B-ben is. Voltak olyanok, akik leesésük után szabira mentek.
A 2B-be kiesett országok nagy részét nullára verték, mint a te országodat is. Ezek jó része a következő regisztráció alkalmával törlődött, mert nem regisztrálta ezeket az országokat senki sem.
Az 1A-ból 2B-be kiesett országok közül néhány most is a 2B-ben van. Ez a néhány ország szabin van és többször láttam, hogy visszajön szabiról néhány percre és leadja a földjét másoknak. Azt feltételezem, hogy ezek az országok multis országok és csak azért tartja őket a kódját ismerő játékos, hogy magának és barátainak földet adjon le.

Synkel 06-11-2007 08:08

Fegya, Remy, asszem alapvető fogalomzavarban vagytok, azért nem értitek egymást:)

A regisztráció szót cseréljétek le azonosításra, és menni fog:)

-Fegya- 06-11-2007 08:32

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102381)
Fegya, Remy, asszem alapvető fogalomzavarban vagytok, azért nem értitek egymást:)

A regisztráció szót cseréljétek le azonosításra, és menni fog:)

Igazad van. Én voltam a hülye. :)

vincent 06-11-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102372)

Ati, nekem régóta szívügyem az X, meg elég sok dolog ami ott folyik. Nyitnék egy új topicot a csopi topjáról, alkalmanként bemásolva az első 50 orit, meg elévülés után szemelvényeket a teljes krónikából. Asszem érdekes dolgok kövekeznek a közeljövőben, mert egy társaság megbolygatta a fenti nyugalmat. Szabad ilyet, vagy kivágsz érte?

sőt másoljuk be mindenkinek a multheti gömbjét is :eek:

kiep 06-11-2007 16:59

Quote:

Én ennek már csináltam egy topicot, mert engem is zavart. Amíg ott voltam, láttalak téged, benne voltál a szövis mezőben. Téged is elkezdtek piszkálni 5 körrel feljebbről? Nekem azt javasolták, hogy lépjek fel, és azóta boldogan élek míg meg nem halok :D

Synkel 06-12-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102436)
Én ennek már csináltam egy topicot, mert engem is zavart. Amíg ott voltam, láttalak téged, benne voltál a szövis mezőben. Téged is elkezdtek piszkálni 5 körrel feljebbről? Nekem azt javasolták, hogy lépjek fel, és azóta boldogan élek míg meg nem halok :D

Nem, engem nem piszkálnak... még:)
Viszont bittos vagyok benne, hogy fognak, és nem fentről, hanem lentebbről...

-Fegya- 06-12-2007 08:29

Quote:

Ez engem is érdekelne.

Synkel 06-12-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by vincent (Post 102427)
sőt másoljuk be mindenkinek a multheti gömbjét is :eek:

Ugye téged kellemetlenül érintene ha mindenki látná, mi folyik azon a környéken?

Ati 06-12-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102534)
Ugye téged kellemetlenül érintene ha mindenki látná, mi folyik azon a környéken?

Azért van az a szabály, hogy más országról információt kiadni tilos, hogy mindenki titokban tudja tartani az országa felépítését azok előtt, akik nem tudják ezt az információt saját maguk megszerezni. Ezen a szabályon ennek a fórumnak a megléte sem változtat.

Grabi 06-12-2007 09:32

ezt nem értem. pontokat, értékeket, országneveket az 1/A-s topicba is írunk. mi a különbség?

Synkel 06-12-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 102538)
ezt nem értem. pontokat, értékeket, országneveket az 1/A-s topicba is írunk. mi a különbség?

Sőt egyéni ütéseket is. Gömböt, fajt, éplistát nem akartam beírni. De olyanokat pl igen, hogy tegnap 600 hekin visszajött szabiról egy ori pár percre, míg 4 sereget ki tudtak rá küldeni, ma pedig egy másik 117k értékről bezérózott ugyanabba a csoportba...

Ati 06-12-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102539)
Sőt egyéni ütéseket is. Gömböt, fajt, éplistát nem akartam beírni. De olyanokat pl igen, hogy tegnap 600 hekin visszajött szabiról egy ori pár percre, míg 4 sereget ki tudtak rá küldeni, ma pedig egy másik 117k értékről bezérózott ugyanabba a csoportba...

Ezek nem olyan adatok, amikhez bárki hozzáférhet, sorry. Aki figyeli látja, de aki nem figyeli, annak ezekhez semmi köze. Ilyen információk közlése kimeríti a jksz fogalmát, és mint ilyen, ezen a fórumon nincs helye.

Synkel 06-12-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102541)
Ezek nem olyan adatok, amikhez bárki hozzáférhet, sorry. Aki figyeli látja, de aki nem figyeli, annak ezekhez semmi köze. Ilyen információk közlése kimeríti a jksz fogalmát, és mint ilyen, ezen a fórumon nincs helye.

Aki nem játszik 1/A-ban az itt olvashatja amihez egyébként nem fér hozzá... Az miért nem jksz?

Sőt régebben futott a minden ami 1/A topic. Aki abba írt, mindet jksz miatt ki kellett volna vágd... Én csak azt akarom bevágni, ami olvasható a teljesben, illetve látszik a pontlistán.

vincent 06-12-2007 10:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102534)

kérlek fejezd be a személyeskedést...
igen ha bemásolsz eseménylistát az infókiadás következtetni lehet belőle az ország felépítésére...

vincent 06-12-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102539)

Te nem szoktad figyelgetni a pontlistát?
Nem ütöd be ha valaki visszajön szabiról és beférsz hozzá?
a zéró is JKSZ?:D

Synkel 06-12-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by vincent (Post 102545)
kérlek fejezd be a személyeskedést...
igen ha bemásolsz eseménylistát az infókiadás következtetni lehet belőle az ország felépítésére...

Synkel elfoglalt 37 hektárt xyz(123) országától

Mesélj, légyszi, neked ez mire utal? Milyen felépítésű a két ori?

Ati 06-12-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102547)

Ha tudom, hogy Synkel tolvaj-varázsló beállítottságú, csak íjakkal, akkor gömb, vagy bármi egyéb infó nélkül tudni fogom, hogy xyz-t be fogom tudni ütni.

vincent 06-12-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 102547)

annyit tudok, hogy Synkel nem egy bevédett íjas és simán rámegyek vakon is:)

kiep 06-12-2007 10:36

Ott fönt elég sokminden van, én is láttam hasonlókat, de mivel az X szent és sérthetetlen, fölösleges az ilyeneket beírkálni...

kiep 06-12-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102549)
Ha tudom, hogy Synkel tolvaj-varázsló beállítottságú, csak íjakkal, akkor gömb, vagy bármi egyéb infó nélkül tudni fogom, hogy xyz-t be fogom tudni ütni.

Ugyanennyit lehet megtudni a teljesből is, és ha valaki célpontot keres, nem hiszem, hogy sajnálja rá azt a pár rúnát...

Ati 06-12-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102553)
Ott fönt elég sokminden van, én is láttam hasonlókat, de mivel az X szent és sérthetetlen, fölösleges az ilyeneket beírkálni...

Gyerekek... Ha kérhetném, akkor a gyanusítgatásokat mellőzzük. Tudom, hogy meleg van, és mostanság mindenhol ez a divat, de akkor is. Hallottuk a történetet, szöviben voltatok, a szövetségesek valahol fényévekre lent, ezért vissza se akartál rájuk támadni, meg persze ilyen szövifelállással esélytelen is lett volna. Persze, hogy beütnek. A rossz szövetségi összhangotokról nem az X topja tehet, szerintem ezt nyugodtan ki lehet jelenteni.

Ati 06-12-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102554)
Ugyanennyit lehet megtudni a teljesből is, és ha valaki célpontot keres, nem hiszem, hogy sajnálja rá azt a pár rúnát...

Szuper. Akkor hát ha valakinek kellenek ezek az infók, akkor áldozza rá a rúnákat, és a készültséget, ne pedig fórumot olvasva jusson hozzá ezekhez az infókhoz.

pea 06-12-2007 10:41

Lehet megint kötekedésnek tűnik, de jksz létezik a játékban, és mindig létezni is fog. Olyan is, amit soha nem lehet bizonyítani, mégis mindenki tudja.
A kérdés az, hol húzod meg a határt. Mi az, ami miatt már valaki átkerül anarchba.

Synkel, te pl mire utalsz? Hogy átjátszák a földeket X-ben? (Máshol talán nem játszák át?) Vagy mire? (Nincs időm végigolvasni az egészet.)

Ennek ellenére én sem értek egyett, hogy itt meg legyenek osztva a történések. Egyértelműen információk az orikról.

kiep 06-12-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102555)
Gyerekek... Ha kérhetném, akkor a gyanusítgatásokat mellőzzük. Tudom, hogy meleg van, és mostanság mindenhol ez a divat, de akkor is. Hallottuk a történetet, szöviben voltatok, a szövetségesek valahol fényévekre lent, ezért vissza se akartál rájuk támadni, meg persze ilyen szövifelállással esélytelen is lett volna. Persze, hogy beütnek. A rossz szövetségi összhangotokról nem az X topja tehet, szerintem ezt nyugodtan ki lehet jelenteni.

Azt hittem, azt már lezártuk, megoldódott, Már éldegélek, nem is erről beszélek. De valóban nem lehet itt különbséget tenni a jksz és a normál játék között... Szóval szerintem erről fölösleges vitatkozni.

kiep 06-12-2007 10:47

komolyan kaptam -5 pontot azért mert leírtam a véleményemet? Semmi konkrétumot nem mondtam...
Marha jó...

Ati 06-12-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102559)
Azt hittem, azt már lezártuk, megoldódott, Már éldegélek, nem is erről beszélek. De valóban nem lehet itt különbséget tenni a jksz és a normál játék között... Szóval szerintem erről fölösleges vitatkozni.

Erről valóban felesleges, mert amit történetet elmeséltél, annak az égvilágon semmi köze a jksz-hez. Az teljesen normális játék, valaki kihasználta, hogy a szövetségi összhangotok még fejlesztésre szorul. Nem világos, hogy ezt miért kell állandóan felhozni, és különösen jksz kapcsán. Mégegyszer hangsúlyozom: nem jksz, hogy egy ország meg mer támadni, miközben a szövijeid fényévekre lent vannak.

All times are GMT +1. The time now is 18:12.