Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Robin 11-18-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136194)
Te sem erted Ente... Nekem nem kell megoldas es nem akarom megoldani! Igy mar ertheto? En jatszani akarok es magamnak akarok jatszani nem azert h 6 havonta a munkam nagy reszet valaki elvigye es en csak nezzem mint egy sorozatfilmet amelynek mindig ugyan azt a reszet mutatjak...
Megint hangsulyozom h nem kell megoldas es nem akarom megoldani + nem a csatakrol vitazok itt hanem egyesek allitasarol... Ugy h remelem utoljara leirom es tobbet nem lesz szukseg ra:
NEM KELL NEKEM MEGOLDAS, NEM AKAROM MEGOLDANI
NEM A CSATAKAT VITATOM HANEM EGYESEK ALLITASAIT

Remelem igy jobban latszik es aki csak reszlegesen olvass az is meglatja... ;)

Kulonben amiket te javasolsz az a jatekszabalyokba utkozik... csak igy megjegyzem...

Lehet hogy őrülten hangzik, de ki lehet játszani a nagy tartalékokkal rendelkező klánt is. Nem könnyű, sőt nagyon nehéz de le lehet. Nem arra kell menni hogy forduljunk, hanem az ellenséges klán legyőzésére. Nem mindenkinek fedezni és araszolgatni hanem ésszel és taktikával menni előre. Ez nem hetek vagy hónapok kérdése hanem sokkal több idő. Sajnálom de ne mtudom azt mondani hogy nem lehetne minket is leszedni mert le lehetne, az hogy ezt nem tudjátok végrehajtani az a ti dolgotok. Volt már arra példa hogy hatalmas topklánokat szedtek le a játék történetében az újoncok, ha ott sikerült akkor itt miértne sikerülne? Azért mert mindenki úgy áll hozzá fő cél a fordulás és hogy ezt nem lehet végrehajtani.
Bármilyen furán is hangzik de szerintem nem a játékkal van a fő gond hanem a játékosok hozzáállásával.

Ente 11-18-2007 12:04

Hmm az is szabálytalan, ha viszajöttök akár 7-8 klánal és mind le MNT-éztek? Csak hogy:
a, nyugiban tudjatok fordulni (tamagocsi 2007-2008)
b, az egyetlen nem MNT-és klán ellen kezdjetek valamit (ami a topklán)
De értem nem kell neked megoldás :D csak Robival van bajod, amit nem személyesen vele dumálsz meg. Mindenki más meg vagy üll és nézi mit dumálgatok itt.. vagy bele-bele kotnyeleskedik (mint pl szemét személyem).

Iris 11-18-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136196)
Lehet hogy őrülten hangzik, de ki lehet játszani a nagy tartalékokkal rendelkező klánt is. Nem könnyű, sőt nagyon nehéz de le lehet. Nem arra kell menni hogy forduljunk, hanem az ellenséges klán legyőzésére. Nem mindenkinek fedezni és araszolgatni hanem ésszel és taktikával menni előre. Ez nem hetek vagy hónapok kérdése hanem sokkal több idő. Sajnálom de ne mtudom azt mondani hogy nem lehetne minket is leszedni mert le lehetne, az hogy ezt nem tudjátok végrehajtani az a ti dolgotok. Volt már arra példa hogy hatalmas topklánokat szedtek le a játék történetében az újoncok, ha ott sikerült akkor itt miértne sikerülne? Azért mert mindenki úgy áll hozzá fő cél a fordulás és hogy ezt nem lehet végrehajtani.
Bármilyen furán is hangzik de szerintem nem a játékkal van a fő gond hanem a játékosok hozzáállásával.

Nem mondta senki hogy nem lehet megoldani....viszont a megoldas ra 1 hatalmas nagy JKSZ....igy inkabb koszonom nem kerek belolle....majd elszorakozunk lejebb....aztan ha feljutunk 2-be es nem tudunk fordulni...semmi gond...toroljuk az orit es inditunk ujat....

ErdelyMagyaria 11-18-2007 13:08

Hat en a sorszam miatt vipezem... ha mar abban sem latok semmit akkor maj en is torlok es ujrainditok...
Ente... ertekelem h hozzaszolsz senkinek sem mondtam h ne tegye es nem is mondhatom...
Robin... Hallottad valaha is azt tolem h harcolni akarod veletek ?!?!?! :eek:
Ennyire nem lehetek almodozo... Nem akarok harcolni veled soha nem is allt szandekomba... ezt verd ki a fejedbol... en nem kel bizonyitsak se eloted se sajat magam elott... nekem tetszik a jatekstilusom es jol erzem magam a boromben + nem szenvedek feltunesi maniaba
Letolyom magasrol es boltivesen h ki lehet vagy sem jatszani a top klant... Fogd mar vegre fel h nem erdekel !!! Es most kerdezd meg magadtol akkor h mi bajom veled... Hatra raebredsz... Ha megsem sikerult akkor megmondom: Rosszabb vagy egy politikusnal, mert nekik legalabb elore kigondolt speech-uk van !
Figyelj csak... ha nekem 2 ev kell ahoz h forduljak abban az esetben ha nem lesz meg a nyugis hely top koroket gyujteni, akkor meg kell azt is nezni h mi van ha megvarom azt az 50 letszamos csopi kialakulasat es ugy mennyi ido kell majd?... nekem ugy 8 honap jon ki... de nekem ebbol mar van 4 honapom... mert bomlottunk es tolem nem vitettek...
Vagyis ha az elkovetkezendo masfel evig varok es csak akkor alakul ki az 50 fos csopi akkor is nyertem 2 honapot !!!
Ezt fel tudod fogni? Mert nekem napok kellettek amig megemesztettem...
Most nem akarom azt mondani h optimizmus h 1.5 ev alatt osszeall az 50 ori de a remeny hall meg utoljara... :D
Aszem teszek alarirast is es ez lesz benne... :p

Robin 11-18-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136202)
Hat en a sorszam miatt vipezem... ha mar abban sem latok semmit akkor maj en is torlok es ujrainditok...
Ente... ertekelem h hozzaszolsz senkinek sem mondtam h ne tegye es nem is mondhatom...
Robin... Hallottad valaha is azt tolem h harcolni akarod veletek ?!?!?! :eek:
Ennyire nem lehetek almodozo... Nem akarok harcolni veled soha nem is allt szandekomba... ezt verd ki a fejedbol... en nem kel bizonyitsak se eloted se sajat magam elott... nekem tetszik a jatekstilusom es jol erzem magam a boromben + nem szenvedek feltunesi maniaba
Letolyom magasrol es boltivesen h ki lehet vagy sem jatszani a top klant... Fogd mar vegre fel h nem erdekel !!! Es most kerdezd meg magadtol akkor h mi bajom veled... Hatra raebredsz... Ha megsem sikerult akkor megmondom: Rosszabb vagy egy politikusnal, mert nekik legalabb elore kigondolt speech-uk van !
Figyelj csak... ha nekem 2 ev kell ahoz h forduljak abban az esetben ha nem lesz meg a nyugis hely top koroket gyujteni, akkor meg kell azt is nezni h mi van ha megvarom azt az 50 letszamos csopi kialakulasat es ugy mennyi ido kell majd?... nekem ugy 8 honap jon ki... de nekem ebbol mar van 4 honapom... mert bomlottunk es tolem nem vitettek...
Vagyis ha az elkovetkezendo masfel evig varok es csak akkor alakul ki az 50 fos csopi akkor is nyertem 2 honapot !!!
Ezt fel tudod fogni? Mert nekem napok kellettek amig megemesztettem...
Most nem akarom azt mondani h optimizmus h 1.5 ev alatt osszeall az 50 ori de a remeny hall meg utoljara... :D
Aszem teszek alarirast is es ez lesz benne... :p

Akkor ez a végszó.

ErdelyMagyaria 11-18-2007 15:59

Igen Robin ugy van ez a vegszo, mert a jelenlegi helyzeten nem segithetsz se te sem en, csak az ido meg a kovetkezo orik naivitasa akik fellepnek az 1/A-ba

Robin 11-18-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136211)
Igen Robin ugy van ez a vegszo, mert a jelenlegi helyzeten nem segithetsz se te sem en, csak az ido meg a kovetkezo orik naivitasa akik fellepnek az 1/A-ba

Én inkább úgy fogalmaznék hogy az idő és a következő fellépő orik játéktudása...

ErdelyMagyaria 11-18-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136212)
Én inkább úgy fogalmaznék hogy az idő és a következő fellépő orik játéktudása...

:D:D:D:D:D:D

Igen az is szamit de inkabb a naivitasa...
Ha kialakul megint egy 30 fos csopi es leszednek titeket akkor igerem h torlom azokat az orikat amelyek fenebb vannak az 5. szintnel ! ;)

Soha nem mondtam h profi jatekos vagyok es mindig hagytam h masok verjek a melluket, de jelen helyzetben ertelmetlen jatszani a roman 1/A-ban

Puppi 11-18-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136195)
Azt hogy "miénk a csopi" fentebb írták, legközelebb nézz utána mielőtt írsz bármiről is. A két klán egyesülése pedig nem a beszervezés miatt volt hanem mert kevés aktív játékos volt mindkét klánban. Akkor nálunk a klán kb fele nem is nagyon foglalkozott az orijával, ezért sokan SZK-ra mentek tőlünkis az akkori klántársak közül és még mindig ott vannak. Nézz utána nyugodtan, vagy ha kell akkor pontos orineveket is mondok ha ez hihetetlennek tűnik.

Tisztaban vagyok a dolgokkal es had ne te szabd mar meg nekem mirol irhatok es mirol nem.Mielott barmit is irok majd ide ,elobb elkuldom neked privatba hogy cenzurazd igy jo lessz??? Es arra nem gondolsz hogy azert tunik hihetetlennek amit irsz mert a beirasoddal mindig onmagadat cafolod meg? :D

Robin 11-18-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136214)
Tisztaban vagyok a dolgokkal es had ne te szabd mar meg nekem mirol irhatok es mirol nem.Mielott barmit is irok majd ide ,elobb elkuldom neked privatba hogy cenzurazd igy jo lessz??? Es arra nem gondolsz hogy azert tunik hihetetlennek amit irsz mert a beirasoddal mindig onmagadat cafolod meg? :D

Na mert miértis önmagam cáfolom meg? Lehet hogy igazad van, de sajnos én ne mtudom hogy miért. Mond már meg légyszíves. Én ha jól látom nem írta mhogy küld el nekem priviben vagy bárhogy máshogy, csak arra kértelek hogy nézzél utána a beírásoknak. Talán ez olyan nagy kérés???

Puppi 11-18-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136212)

Nem kell ide jatektudas majd lepacsizik a top-klannal ugy mint te aztan maris elonyos helyzetben lessz !! :D A kisujjat sem kell mozditania erte es maris nagy jatekos lessz.Ismeros a sema nem?

Robin 11-18-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136216)
Nem kell ide jatektudas majd lepacsizik a top-klannal ugy mint te aztan maris elonyos helyzetben lessz !! :D A kisujjat sem kell mozditania erte es maris nagy jatekos lessz.Ismeros a sema nem?

Nem ismerős, mond már meg mire célzol.

Puppi 11-18-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136217)
Nem ismerős, mond már meg mire célzol.

Nincs mit magyarazni a tenyek onmaguker beszelnek.Ez inkabb lelkiismereti problema ha annyira tokosek lettetek volna nem hunyaszkodtok meg es nem eggyesititek a klanokat hanem inkabb harccal dontitek el ki legyen a Top-ba csak gyava modjara inkabb eggyesitettetek a klanokat nehogy leverjenek a Top-bol es ezek utan meg te dobalozol itt a nagy szavakkal, hogy jo jatekosok kellenek ide meg kitartas Szemfenyvesztes az egesz.En alszom te meg almodol!! De sok sikert kivanok megerdemled a helyedet "kiharcoltad "!!Sok sikert tovabb is!!! Legyen reszed sok sok harcban ha eddig nem is volt talan majd ezutan :D

Robin 11-18-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136218)
Nincs mit magyarazni a tenyek onmaguker beszelnek.Ez inkabb lelkiismereti problema ha annyira tokosek lettetek volna nem hunyaszkodtok meg es nem eggyesititek a klanokat hanem inkabb harccal dontitek el ki legyen a Top-ba csak gyava modjara inkabb eggyesitettetek a klanokat nehogy leverjenek a Top-bol es ezek utan meg te dobalozol itt a nagy szavakkal, hogy jo jatekosok kellenek ide meg kitartas Szemfenyvesztes az egesz.En alszom te meg almodol!! De sok sikert kivanok megerdemled a helyedet "kiharcoltad "!!Sok sikert tovabb is!!! Legyen reszed sok sok harcban ha eddig nem is volt talan majd ezutan :D

Köszi de volt eddígis harc, és ne mcsa krománban. Másrészt leírtam már előrébb miért volt a klánegyesítés. (nem mintha ez bárki másra is tartozna) És hozzátesze mhogy abszolút nem bántam meg, mert kiváló klánunk van emberileg is :)

Amúgy meg látszik hogy a vádaskodásod mögött mennyire vannak tények ebből a válaszodból...

Tsobi 11-18-2007 17:05

Ha megengeditek .. sztem itt néhányakból az irigység és a tenniakarás hiánya erősen kibontakozott,felesleges vádaskodni,Robin,Neked meg védekezni. Ez a mostani helyzet,bizonyára vannak olyanok,akik meg szeretnék oldani,és vannak,akik nem. Az elkeseredettség egyesekben vagdalkozásban nyilvánul meg .. erre bizonyítékok nélkül szerintem nincs szükség.
Ha megengeditek ..

Sutir 11-18-2007 17:05

Jövök én is. :)

1. Én naív voltam, azért léptem olyan gyorsan fel A-ban, a nagy szavak embere becsapott, csúnyán átvert. De nem a nagy szavak emberének a hibája volt, hanem a sajátom. :) Tanuló penznek naon jó volt. Nem szabad megbízni az emberekben, mert kétfelé beszélnek és aki naív és jóindulatú azt kegyetlenül leszúrják és ráadasul hátulról. :) Szemből nem megy, mert ahhoz gerincesnek kellene lenni. :)
2. Úgy emléxem priviben nem csak egy támadás volt, pl.: nekem 3 * mászott vki, akit ismertem és azt mondta nem fog bántani. :D

3. Sértődés és félreértés ne essék, háború és vad támadások a lényegi összetevőji a hódnak, ezzel én is 100-ban tisztában vagyok. :) Az egész dolog csak emberileg bukott meg nálam. :)
Ne igérj és ne használja nagyszavakat, ha azokat nem gondolod komolyan. :)
Az öröm az ürömben csak annyi, h. a 3* támadó ori, kedves tulajdonosonában nem biztam meg 100-ban és felkészültem arra, h. hamis szavakkal akar kétes nyugalomba ringatni és lám... csodák csodája bejött. :)

Most én dobálózok a nagy szavakkal:
"Hazudtatok!" :) Ennyi, és ismétlem, nem arról van szó, h. legyen megbeszélt béke, csak ha barátnak tartod magad akkor ne hazudj és dobálozz. :) Ne igérj olyat (úgy hogy én sosem kértem), amit nem tartasz be. :)
Ennyi kedves hódosok, csak ennyi! :)

ErdelyMagyaria 11-18-2007 18:48

Edes kis kolleganom tod h mennyire szerettem veletek lenni es most a partodat kellene fogjam, de en csak azt mondhatom h ne tamadjuk azzal oket h Peti csak egyet vagy tobbet utott vagy h megigertek vagy sem neked/nekunk... ennek semmi lenyege... szerintem mar egesz szepen kimagyarazta magat Robin es o is belatja h egy indulatos, meggondolatlan szemely...
Te most e 2 dolog kozul az 1-iket kovetted el... Tul indulatos voltal... Ne alacsonyodj mar le masok szintjere mar csak azert mert ok igy irnak :)
Puszi neked ;)

Robin 11-18-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136239)
Edes kis kolleganom tod h mennyire szerettem veletek lenni es most a partodat kellene fogjam, de en csak azt mondhatom h ne tamadjuk azzal oket h Peti csak egyet vagy tobbet utott vagy h megigertek vagy sem neked/nekunk... ennek semmi lenyege... szerintem mar egesz szepen kimagyarazta magat Robin es o is belatja h egy indulatos, meggondolatlan szemely...
Te most e 2 dolog kozul az 1-iket kovetted el... Tul indulatos voltal... Ne alacsonyodj mar le masok szintjere mar csak azert mert ok igy irnak :)
Puszi neked ;)

Indulatosnak indulatos vagyok sajnos, de meggondolatlannak kicsit sem :)

Puppi 11-18-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136219)
Köszi de volt eddígis harc, és ne mcsa krománban. Másrészt leírtam már előrébb miért volt a klánegyesítés. (nem mintha ez bárki másra is tartozna) És hozzátesze mhogy abszolút nem bántam meg, mert kiváló klánunk van emberileg is :)

Amúgy meg látszik hogy a vádaskodásod mögött mennyire vannak tények ebből a válaszodból...

Persze nincs is mit megbanj es meg is ertelek jo dontes volt ezt sosem vitattam a lenyeg az hogy"Te is Konnyen vitted sokra " De akkor meg ne hadovalj itt ossze vissza nekem ,hogy ilyen profik meg olyan profik kellenek hozza hogy leszedjenek.
U.I Sosem vadaskodom nem a stilusom tobbet tudok a klanotokrol mint hinned!

Puppi 11-18-2007 18:59

Oszinten megmondom nincs bennem semmi irigyseg nem azert szoltam be mert irigy lennek van a Roman A ban nekem is orim sajnos idom nincs ra de majd ha lessz akkor tuti aktivalom magam nem miattatok vagyok SZK-n. Annyira nem vagytok ti jok mint hiszitek :D

Puppi 11-18-2007 19:00

Oszinte kegyek ezzel be is fejezem itt a mondanivalom hagylak hadd fenyezzetek magatokat
:D

Iris 11-18-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136215)
Na mert miértis önmagam cáfolom meg? Lehet hogy igazad van, de sajnos én ne mtudom hogy miért. Mond már meg légyszíves. Én ha jól látom nem írta mhogy küld el nekem priviben vagy bárhogy máshogy, csak arra kértelek hogy nézzél utána a beírásoknak. Talán ez olyan nagy kérés???

Robin ne haragudj hogy megkerdezem...de hany eves is vagy te....mert amiket irsz...haaat...nemtudom....:confused:

ErdelyMagyaria 11-18-2007 19:15

Mar csak le kell ird h hany eves vagy... :p
Na nem kotkedem csak poenkodom... :D habar... :D:D:D

Arwyl szelleme 11-18-2007 19:25

Peti: több volt az 180-200k-nál amit írtál, de valóban én is csak kerekítve mondtam a 300k-t. :) Lényegtelen, nagyságrendileg stimmelt.

Viszont minél több időt hagytok a tartalékképzésre annál többször, vagy akár nagyobb mértékben tudjuk ezt megcsinálni.

Iris 11-18-2007 19:33

En amugy azt varom hogy nyugdijba menjek...es akkor megigerem visszajovok jatszani A-ban....akkor lessz eleg idom ra hogy megmutassam a tudasom:PPP
Viszont 1 nagy gond van...ez a Hodito mar nem az a Hodito ami volt amikor elkezdtem en jatszani.....a Vip,bankok,szemelyisegek sajnos elrontottak a dolgokat.....dehat ez van sajnos....a tulaj is megkell eljen valamibol....akkoriban 2-3 hirnevert nagyon megkelett dolgozni...most meg ha akarok legyartok par k-t 1 nap alatt....na de ez van....megyunk tovabb mi is....nem tehetek rolla hogy Hoditobolond lettem....vele kelek vele feszem....:D

Puppi 11-18-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 136248)
Peti: több volt az 180-200k-nál amit írtál, de valóban én is csak kerekítve mondtam a 300k-t. :) Lényegtelen, nagyságrendileg stimmelt.

Viszont minél több időt hagytok a tartalékképzésre annál többször, vagy akár nagyobb mértékben tudjuk ezt megcsinálni.

Csááá
Csak bekoszonok mar Babanak igy vegszonak :D
O legalabb nem beszel melle es van jatektudasa de egy fecske nem csinal tavaszt :D

ErdelyMagyaria 11-18-2007 19:43

Quote:

Figyelj... Ha valaki akarja h bizonyitsd elotte akkor tedd meg.. addig meg szepen vedd vissza a felsodet mert tul hangosan vered a melled...
Mondtam mar h amikor megertitek h kulombseg van a meg lehet es meg kell tenni kozott addig nincs mit jatszani veletek... egy kis csopihoz tul mohok vagytok... de ez mar igy van ha valaki feltunesi maniaban szenved... amugy ez kezelheto... ha gondolod akkor csaladi ismerosom is van aki segithet ezzen a teruleten...
Mondtam h ugyesek vagytok meg gratula es maradj annal h mas gratulal es ne te dicserd magad mert az buzlik amikor sajat magad dicsered es fenyezed!

Iris 11-18-2007 19:44

Quote:

Szerintem tok mind1 mikor jovunk vissza...tartalekotok van most is.....aki visszajon nem tud tartalekolni hanem fedez....amire kicsit feljebbmegy leveritek....ha lentmarad es tartalekot proba gyujteni akkor szetvaltok aztan csak leveritek...ha oszebeszelnenek a nem jatszo orik es megprobalnanak besegiteni nektek hogy ne tartalekozzatok akkor 1 hatalmas nagy JKSZ lenne az egesz dolog....ha tudsz jobbat akkor mond mar meg azoknak akik tenyleg vissza is szeretnenek menni A-ban.....en mondtam majd ha eldontom hogy eljott az ideje visszajovok....de jelenleg se idom se enegriam ra.....es sajnos nincs kivel....egyelore....a szovijeim nagyon optimistak voltak miutan felleptunk......de kicsit ....vagy inkabb nagyon ...elkeseredtek amikor lattak hogy semmi esely ellenetek....foleg miutan kivedtunk titeket es mondtam nekik hogy gratulaltal a vedeshez....es mondtad hogy nem tamadtok tobbet hanem mentek vissza a nagyklanba...aztan a 3-ik utessel betelt nekik a pohar....tehat ez van....jobbak voltatok mint mi...gratula erte....a tarsaimnak elvettetek a kedvuket...es a vegso megoldas az uj ori inditasa volt...orulok neki legalabb hogy meggyoztem oket hogy ne toroljenek...
.

Vice 11-18-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136243)
Oszinten megmondom nincs bennem semmi irigyseg nem azert szoltam be mert irigy lennek van a Roman A ban nekem is orim sajnos idom nincs ra de majd ha lessz akkor tuti aktivalom magam nem miattatok vagyok SZK-n. Annyira nem vagytok ti jok mint hiszitek :D

hm ... nem vagyunk jok ... lehet ... sot ... bisztos ... de ha ti jobbak vagytok , akkor bizonyitsatok ...

Puppi 11-18-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 136253)
hm ... nem vagyunk jok ... lehet ... sot ... bisztos ... de ti ennel gyengebbek vagytok ...

Legyen ugy ahogy te mondod komam. Ha igy gondolod mondd meg hol es mikor es rendelkezesedre allok hogy lejatszuk 1-1 ellen lassuk csak a szad nagy vagy tudsz is valamit
Privatban a rendelkezesedre allok
Gyozzon a jobbik :D

Vice 11-18-2007 20:12

ne mind a multat idezzetek es gerinctelen emberek modjara csapkodjatok egymast ide illo meg nem illo szavakkal ...
egyszeru az egesz ... nekunk talan jobban kedvezett a szerencse ...

Mikor a jatek tulajdonosa/i rajonnek , hogy kene tobb jatekos a romanban is , akkor valtozni fognak a szabalyok es ezzel egyidoben az eselyeitel is ellenunk

Vice 11-18-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136254)
Legyen ugy ahogy te mondod komam. Ha igy gondolod mondd meg hol es mikor es rendelkezesedre allok hogy lejatszuk 1-1 ellen lassuk csak a szad nagy vagy tudsz is valamit

Nem ismerlek ... vagy igen ?
Sokat nem tudok , de valamit azert igen
Sajnos az utobbi idoben eleg elfoglalt vagyok
de talan ha akarod , akkor mehet egy csata ... pl anarhban ... vagy mashol is, de csak Januartol mert addig rengetek a dolgom (napi 10-12 ora melo)

Vice 11-18-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136254)

Modositottam ...
ezert bocsi
azert is modositottam
elragadott az indulat engem is , eleg ritkan fordul elo , de most elojott

Arwyl szelleme 11-18-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136251)
Figyelj... Ha valaki akarja h bizonyitsd elotte akkor tedd meg.. addig meg szepen vedd vissza a felsodet mert tul hangosan vered a melled...
Mondtam mar h amikor megertitek h kulombseg van a meg lehet es meg kell tenni kozott addig nincs mit jatszani veletek... egy kis csopihoz tul mohok vagytok... de ez mar igy van ha valaki feltunesi maniaban szenved... amugy ez kezelheto... ha gondolod akkor csaladi ismerosom is van aki segithet ezzen a teruleten...
Mondtam h ugyesek vagytok meg gratula es maradj annal h mas gratulal es ne te dicserd magad mert az buzlik amikor sajat magad dicsered es fenyezed!

Fogd vissza magad "barátom"! Szerintem nem írtam nagyképű önimádó dumát, és nem vertem a mellem. (főleg nem abban amit beidéztél) Megmondom őszintén hagy magasról leszarom, hogy ide jártok sírni, és csesztetni minket, mert fingotok nincs, hogy is kellene neki látni, hogy elérjétek a célotok. Soha nem is fogjátok elérni, mert jelenleg nincs tudásotok hozzá. És nem is ez a baj, mert senki nem úgy született, hogy kente-vágta a hódot, hanem SZK-n lapultok ahelyett, hogy játszanátok és tapasztalatot szereznétek.

Ott van SZK-n Puppi is Sakky is a magyar Pannonfölde 2 tagja. Össze kéne velük fogni, biztos vagyok benne lenne 1-2 ötletük, hogy mit és hogyan is kellenne. Ott van Hege is, csak ragadt rá valami a Big Gun-ban...

Többet nem kívánok reagálni a megsértődős, lelkizős, vádaskodós hsz-eitekre. Azt írtok amit akartok, de 1 tény megmarad: SZK-n vagytok!

ErdelyMagyaria 11-18-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 136261)
Fogd vissza magad "barátom"! Szerintem nem írtam nagyképű önimádó dumát, és nem vertem a mellem. (főleg nem abban amit beidéztél) Megmondom őszintén hagy magasról leszarom, hogy ide jártok sírni, és csesztetni minket, mert fingotok nincs, hogy is kellene neki látni, hogy elérjétek a célotok. Soha nem is fogjátok elérni, mert jelenleg nincs tudásotok hozzá. És nem is ez a baj, mert senki nem úgy született, hogy kente-vágta a hódot, hanem SZK-n lapultok ahelyett, hogy játszanátok és tapasztalatot szereznétek.

Ott van SZK-n Puppi is Sakky is a magyar Pannonfölde 2 tagja. Össze kéne velük fogni, biztos vagyok benne lenne 1-2 ötletük, hogy mit és hogyan is kellenne. Ott van Hege is, csak ragadt rá valami a Big Gun-ban...

Többet nem kívánok reagálni a megsértődős, lelkizős, vádaskodós hsz-eitekre. Azt írtok amit akartok, de 1 tény megmarad: SZK-n vagytok!

1. Nem tom de szerintem ebben is dicsered magad es megint nem veszed eszre... viszonyitod magad hozzank, h nem tudunk annyira jatszanni...
Varj idezek: "fingotok nincs, hogy is kellene neki látni" "jelenleg nincs tudásotok hozzá"

2. Nem sirankozom... ( ha tenleg ugy tunik akkor pls szoljon mas is ram !!! )

3. Te sem olvasol csak irsz... NEM fogok harcolni veletek !!! ... semmi szandekom erre !!! ... Ezt is mar irtam nem 1x ide... :rolleyes:
Eppen ezert tettem alairast h ne keljen ujra meg ujra meg ujra... meg ujra irnom... ezek szerint bovitenem kell...

Puppi 11-18-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 136257)
Nem ismerlek ... vagy igen ?
Sokat nem tudok , de valamit azert igen
Sajnos az utobbi idoben eleg elfoglalt vagyok
de talan ha akarod , akkor mehet egy csata ... pl anarhban ... vagy mashol is, de csak Januartol mert addig rengetek a dolgom (napi 10-12 ora melo)

Nem ismerjuk egymast attol meg csatazhatunk eggyet mondjuk 4L- 2B Magyarban, anarchban semmi keppen sem mivel nem jatsozm ott.

Vice 11-18-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136266)
Nem ismerjuk egymast attol meg csatazhatunk eggyet mondjuk 4L- 2B Magyarban, anarchban semmi keppen sem mivel nem jatsozm ott.

magyarban mar csak 1 orim van a normalban (1 het mulva megyek a 3 - ba) , a tobbit anarhban volt , de toroltem oket
neked ott mik az oriid ...tudjam , hogy ki vagy

Puppi 11-18-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 136269)
magyarban mar csak 1 orim van a normalban (1 het mulva megyek a 3 - ba) , a tobbit anarhban volt , de toroltem oket
neked ott mik az oriid ...tudjam , hogy ki vagy

Nem publikus :D Kerdezd Arwylt majd o utbaigazit

Peti 11-18-2007 22:20

Nem akarok senkit se megbántani, de már picit unalmas hogy már oldalak óta csak minket fikáztok, megtörténtek az ütések pont!! Volt akit betudtunk ütni, volt akit nem. De ennek már több mint 1 hónapja vége van, nem hiszem el hogy nem lehet már végre befejezni a csesztetésünket. Ti mondjátok hogy ez egy játék, de mégis ti vagytok azok akik folyton felhozzátok, mert ugye azok a sz***tek (mi) bevertek minket. Magyar A-ban sokkal rosszabb helyzetben vagyok mint ti amiben vagytok, 0 pénzzel kell foylton felfele mennünk, s volt hogy bevertek minket igaz csupán azért mert a klán 1 tagja szabizott, s így mindenki rengeteg földett bukott, nem sírtunk, hanem csináltuk a dolgunkat, mert egyszer tuti bent leszünk a topban.igaz ennek semmi köze sincs ehez....
ami megtörtént megtörtént, ahogy Robi is mondta nem az ölünkbe pottyant a topklán pozíció, keményen megdolgoztak Robinék meg Arwylék hogy elől lehessenek, s úgy hiszem nem érdemtelenül tartanak ott ahol vannak ők. Amit eltervezték megcsinálták, s foylton mentek előre s új célokat tűztek maguk elé, s így kerültek fel oda ahol vannak.

Peti 11-18-2007 22:39

Még egy kis bővítésképpen, a román hódban az összes csopiban ugyanez van, jön egy erősebb szövi felveri magat az 1-4 helyre, s üt lefele. Ő rájuk nem lehetne mondani hogy ilyen sz***tek???? hogy felvereik magukat az 1.4 helyre azt mennek egyre feljebb, s ütik a gyenge kis oriakat????? dehogynem, csak egy a baj a A jobban szem elött van....... s így mindenki tud belemagyarázni olyan is aki nincs is ott.....

All times are GMT +1. The time now is 11:55.