Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

LotR 04-05-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 85017)
igaza van:D az semmi nem változott, Lotr a határt megmondani nem lehet mert egyéni elbirálás alá esik minden ilyen eset, érthető is hogy miért. mert pl 10-20 rengetés egy ritkán belépősre beállitott óriásnak nem okoz ugyanakkora kárt, mint egy végletekig élezett orknak. de sztem te is nagyon jól érzed hogy hol a határ. amikor már nem azért kell újráznia mert unja hogy rengeted, hanem amikor már annyira szétnyomtad hogy nem tud mást kezdeni.
ha már látod hogy közel életképtelen az orija és már neked se tud ártani, akkor ne rúgj a haldoklóba ennyi:D

Nem én állítottam hogy tudom hol van , ezért vártam a választ...
De a HSZ-ed végén te is elkezdted megválaszolni, hogy hol van:)
Ezek szerint meglehet

Kutyuleee 04-05-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85024)
Nem én állítottam hogy tudom hol van , ezért vártam a választ...
De a HSZ-ed végén te is elkezdted megválaszolni, hogy hol van:)
Ezek szerint meglehet

persze hogy meglehet, a józan paraszti ész erre is választ ad:D
egyetemes határ nincs, ami megszabná hogy 18mészár még elmegy de 19 nem. minden országnál lehet azért látni, hogy mikor fölösleges már tovább rugdosni a földön fekvő félholtat...

Kutyuleee 04-05-2007 10:36

Tényleg itt majd Ati véleményére lennék kiváncsi:
Ha egy országot elkezdek ütni és folyamatosan olyanokat ír hogy megjárom meg hogy "jön még kutyára kamion", de igazán már nem árt nekem.
tehát konkrétan ha már szét van teljesen esve az orija, de diplomáciailag a béke helyett inkább fenyegetőleg ír akkor még szabad ütni???:D

Andrew 04-05-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 85028)
Tényleg itt majd Ati véleményére lennék kiváncsi:
Ha egy országot elkezdek ütni és folyamatosan olyanokat ír hogy megjárom meg hogy "jön még kutyára kamion", de igazán már nem árt nekem.
tehát konkrétan ha már szét van teljesen esve az orija, de diplomáciailag a béke helyett inkább fenyegetőleg ír akkor még szabad ütni???:D

az én szélsőséges (:D) meglátásomm szerint miért ne szabadna? volt egy olyan kitétel, hogy legalább békét próbáljon meg kérni
ha nem kér, sőt ha kis vérpisti, és olyanokat is ír, akkor nyugodtan be lehet fogni neki a pici száját még pár sereggel;)
vagy újrázik, vagy lenyugszik és békét kér, majd az után kell abbahagyni, ha jónak látod

richardka 04-11-2007 11:31

nekem mostanában küldte 2 ori is hogy törlisig üt:)) végre valami kis izgalom:))

Azt az egyik lefele ment 10 valahány körre, majd utána mikor a másik is mondta ö meg felfele ment 10 vaahány körre.
Tetszik az uj fajom, végre valami kihivás is van.

Ja ez a figyelemfelhivás nem igazán jo mert már azt is mondták hogy azért állnak le, nehogy jelentsem öket:)) Tiszta agyrém itt már mindenki fél. ippen átalakitottam az orit, meg nézegettem a célpontott melyiket kapjam el:)

Jelzem én soha nem fogom jelenteni, ugyhogy jöhet, kell egy kis izgalom.
Amugy a másik minek kell törölni ??? meg jelentgetni??

LotR 04-11-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 86830)
nekem mostanában küldte 2 ori is hogy törlisig üt:)) végre valami kis izgalom:))

Azt az egyik lefele ment 10 valahány körre, majd utána mikor a másik is mondta ö meg felfele ment 10 vaahány körre.
Tetszik az uj fajom, végre valami kihivás is van.

Ja ez a figyelemfelhivás nem igazán jo mert már azt is mondták hogy azért állnak le, nehogy jelentsem öket:)) Tiszta agyrém itt már mindenki fél. ippen átalakitottam az orit, meg nézegettem a célpontott melyiket kapjam el:)

Jelzem én soha nem fogom jelenteni, ugyhogy jöhet, kell egy kis izgalom.
Amugy a másik minek kell törölni ??? meg jelentgetni??

Kérdés mért is itt jelzed? Mért nem írod meg nekik, hogy kijelented nem fogod őket jelengetni és jöhetnek?:confused: :D

System 04-11-2007 18:54

Sztem simán létre kéne hozni egy nyílvános fórumot,ami direkt arra szolgál,hogy a nagyszájú,demár félholt orik,nyíilvánosan elnézést kérjenek.:D :rolleyes: Mire persze az ellenfele majd megbocsát és azonnal szent a béke.Azt pedig ha vkit csk azért taposnak heteken keresztül,mert úgy tartja kedvük,jelenteni kell.
Egyébként viszont nem tartom jó dolognak ezt a "dolgot".Sztem ha védeni akarjuk a játékosokat akkor meg kéne határozni egy az eredeti területhez képest viszonyított százalékos arányt amit ha elveszít a játékos akkor kap egy 48körös védelmet ami alatt nem lehet támadni.Ez alatt felfedezhet visszaépíthet,talpraállhat.SzvSz.:cool: :eek:

tdomo 04-11-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by System (Post 87012)
Sztem simán létre kéne hozni egy nyílvános fórumot,ami direkt arra szolgál,hogy a nagyszájú,demár félholt orik,nyíilvánosan elnézést kérjenek.:D :rolleyes: Mire persze az ellenfele majd megbocsát és azonnal szent a béke.Azt pedig ha vkit csk azért taposnak heteken keresztül,mert úgy tartja kedvük,jelenteni kell.
Egyébként viszont nem tartom jó dolognak ezt a "dolgot".Sztem ha védeni akarjuk a játékosokat akkor meg kéne határozni egy az eredeti területhez képest viszonyított százalékos arányt amit ha elveszít a játékos akkor kap egy 48körös védelmet ami alatt nem lehet támadni.Ez alatt felfedezhet visszaépíthet,talpraállhat.SzvSz.:cool: :eek:

Általában egy ország kisemmizésénél a területszerzés a legutolsó csapás, ezért ez az ötlet ilyenformán nem jó szvsz.

Kutyuleee 04-12-2007 01:02

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 87063)
Általában egy ország kisemmizésénél a területszerzés a legutolsó csapás, ezért ez az ötlet ilyenformán nem jó szvsz.

nah meg nem mind1 milyen ország, mert egy tamagocsis alig belépős mf-nek meg se kottyan az amitől egy végeltekig élezett ori már a haláltusáját vivja...
nem lehet meghuzni számszerü határt. olyan mint a box, van olyan srác aki 1ütéstől elfexik és alszik szépen, van aki meg a 100. után is vigan táncol a ringben. aki jáccik a játékkal az nagyon jól látja hogy hol a határ, kevés ember vetette el eddig is a sulykot, nem értem hogy miért kell ezen ennyire csámcsogni. minden eset egyéni elbirálás alá esik,pontosan azért mert minden ország különbözö...

LotR 04-12-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 87201)
nah meg nem mind1 milyen ország, mert egy tamagocsis alig belépős mf-nek meg se kottyan az amitől egy végeltekig élezett ori már a haláltusáját vivja...
nem lehet meghuzni számszerü határt. olyan mint a box, van olyan srác aki 1ütéstől elfexik és alszik szépen, van aki meg a 100. után is vigan táncol a ringben. aki jáccik a játékkal az nagyon jól látja hogy hol a határ, kevés ember vetette el eddig is a sulykot, nem értem hogy miért kell ezen ennyire csámcsogni. minden eset egyéni elbirálás alá esik,pontosan azért mert minden ország különbözö...

Ezt szépen megfogalmaztad.
Nincs semmi új szabályra szükség, a játékban az a szép, h egy darabokra szedett országot is rendbe lehet hozni, csak idő kell hozzá...
Én azt mondom törlendő országnak amit annyira szétvertek, h több időbe tellene visszamennie arra a szintre ahonnan leverték, mint ha egy új országgal kellene oda eljutnia!

Vas 04-16-2007 06:02

De mi vanakkor, ha egy régi ellen új országa minden szó nélkül nekemesik, hogy (vélhetőleg) törlésig üssön??? Azt nem tudom jelenteni nem elfogadható üzenetként.

Kutyuleee 04-16-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88069)
De mi vanakkor, ha egy régi ellen új országa minden szó nélkül nekemesik, hogy (vélhetőleg) törlésig üssön??? Azt nem tudom jelenteni nem elfogadható üzenetként.

de tudsz neki irni zöldet hogy már elég, le tudsz szabizni.... sok mindent tudsz csinálni, ha meg szabi után is folytatja akkor tudod jelenteni a supportra... de nem hiszem hogy gyakori dolog lenne ez amit leirtál...

Synkel 04-16-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88084)
de tudsz neki irni zöldet hogy már elég, le tudsz szabizni.... sok mindent tudsz csinálni, ha meg szabi után is folytatja akkor tudod jelenteni a supportra... de nem hiszem hogy gyakori dolog lenne ez amit leirtál...

Pedig gyakori:)

Vas 04-16-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88084)

hát tanúja voltam már 1-2 nek, de ha gyorsban játszol, akkor az alatt az idő alatt (sztem 1-2 nap), amíg a support ezt elbírálja, még jobban szétüthetnek:(

Ati 04-16-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88148)
hát tanúja voltam már 1-2 nek, de ha gyorsban játszol, akkor az alatt az idő alatt (sztem 1-2 nap), amíg a support ezt elbírálja, még jobban szétüthetnek:(

Ha a játék normál menetében előforduló támadások ellen nem tudsz védekezni, akkor nem a gyors csoport való neked, ahogy erre regisztrációkor külön kiemeltem is felhívjuk mindenki figyelmét.

Vas 04-16-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88153)
Ha a játék normál menetében előforduló támadások ellen nem tudsz védekezni, akkor nem a gyors csoport való neked, ahogy erre regisztrációkor külön kiemeltem is felhívjuk mindenki figyelmét.

Ati ne szólj le, nem azt mondtam, hogy engem ütöttek le;)

Vas 04-16-2007 16:44

Jah, és imádom a gyors csoportot;)

skiti 04-21-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88069)

az állásfoglalás óta még annyira sem az fordul meg a fejetekben, hogy ilyenkor felvegyétek a kesztyűt... és harcoljatok.
mert azt bizony meg lehetne tenni, mondjuk jelentgetni egyszerűbb.
régóta játszom, igen sok ellenséget sikerült szereznem, és ez a szám egyre dagad.
érdekes, mégsem ütöttek törlésig de még szabiig sem soha.
pedig sosem könyörögtem.
jam, és sosem fenyegetőztem a supporttal sem;)
megvannak a szabályok adta lehetőségek a visszavágásra, védelemre.
ha nem elég erős az orid, miért nem az? a te hibád
ha nem tud megvédeni a szövid, nos az is a te hibád.
ha nincs elég tartalékod akár bontani, akár fedezni, az is a te hibád.
senki nem mondta hogy úgy indulj meg hogy nincs tartalékod.
végső esetben ürítsd le az orid, tegyél mindent a piacra, és hagyd hogy leverjen a környékről a csopi.
baromi idegesítő hogy amíg én ezekben a lehetőségekben gondolkodom amikor betalál valaki, más azon agyal, hogyan tud leggyorsabban sirva szaladni a supporthoz.
uff
lehet utálni

Andrew 04-21-2007 22:51

sajnos most per pill nem tudok zöldet adni:(

skiti 04-21-2007 22:56

örülök hogy van aki egyet ért:)

Remedy 04-21-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89397)
az állásfoglalás óta még annyira sem az fordul meg a fejetekben, hogy ilyenkor felvegyétek a kesztyűt... és harcoljatok.
mert azt bizony meg lehetne tenni, mondjuk jelentgetni egyszerűbb.
régóta játszom, igen sok ellenséget sikerült szereznem, és ez a szám egyre dagad.

A szad akkor dagad, ha kapsz egy maflast, nem? :D

Amugy ezzel a posttal tokre egyetertek en is.... :)

Nem sirni kell mamanak, hanem harcolni :)

Kutyuleee 04-21-2007 23:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89400)
A szad akkor dagad, ha kapsz egy maflast, nem? :D

Amugy ezzel a posttal tokre egyetertek en is.... :)

Nem sirni kell mamanak, hanem harcolni :)

imádom azokat a leveleket amiket ilyenkor kap az ember:D nem birom már idegekkel, 2.mészár után amikor kapom a levelet hogy jelenteni fog, mindig elkezdek rettegni, hogy átraknak, és imádkozok hogy az adminok most még elnézzék ezt a csúnya ütést:D:D:D

tdomo 04-22-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89397)
ha nem elég erős az orid, miért nem az? a te hibád
ha nem tud megvédeni a szövid, nos az is a te hibád.
ha nincs elég tartalékod akár bontani, akár fedezni, az is a te hibád.

Az egész hsz-al teljes mértékben egyetértek, annyit fűznék még hozzá, hogy mindenki követ el hibákat, az a kérdés, hogy tanul-e belőlük.

skiti 04-22-2007 20:04

mindenkinek köszönöm aki bármilyen formában jelezte, hogy egyet ért velem!
jó tudni hogy többen vélekedünk így:)

System 04-23-2007 14:14

:D Egyébként énis egyetértek ezzel,utálom ezt a szabályt :D nem azért mert ha nem lenne akkor szadiznám a jónépet,de ha nem bírja a strapát akkor szabizzon ki,nem tiltja meg senki,vagy álljon a sarkára és keressen erős szöviket,vagy akár fundáljon ki mást,erről szól ez a játék sztem,ez benne az izgalom és az íz,hogy hogyan jössz ki a nehéz helyzetekből,ha most mindenki sír az adminoknak,hogy bántottak akkor nincs értelme játszani.Ezt a szabályt el kéne törlni sürgősen szvsz.:eek:

Andrew 04-23-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by System (Post 89677)
:D Egyébként énis egyetértek ezzel,utálom ezt a szabályt :D nem azért mert ha nem lenne akkor szadiznám a jónépet,de ha nem bírja a strapát akkor szabizzon ki,nem tiltja meg senki,vagy álljon a sarkára és keressen erős szöviket,vagy akár fundáljon ki mást,erről szól ez a játék sztem,ez benne az izgalom és az íz,hogy hogyan jössz ki a nehéz helyzetekből,ha most mindenki sír az adminoknak,hogy bántottak akkor nincs értelme játszani.Ezt a szabályt el kéne törlni sürgősen szvsz.:eek:

félreérted a helyzetet
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében
csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor
tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint;)
vagy több : ))

System 04-23-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89679)
félreérted a helyzetet
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében
csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor
tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint;)

Nem értem félre,tudom hogy miről van szó csak nekem meg ez a véleményem.Példának okáért pont azok miatt amit tképpen teis említettél,hogy a te nézeted szerint 25-30 mészár az,nah oké és ha én máshogy gondolom?;) Mert benne van a pakliban hogy természetesen mindenkinek mást jelent ez a szabály és azért van az hogy 1-2 mészár után jelentik az esetet.szvsz.Tehát ezt pl.minimum konkretizálni kell.szvsz.De természetesen nem lehet konkretizálni,mert országonként más és más hogy mennyi támadás "teszi tönkre" a játékát.Tehát ez a szabály még eléggé éretlen...ezért nem értek vele egyet.

System 04-23-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89679)
félreérted a helyzetet

Nah meg a másik az,hogy a szabály által elkényelmesedik a jónép.Ugyanis ahogy mondtam előzőleg a játék íze hogy hogy jössz ki a legnehezbb helyzetekből.De aztán minek gondolkodjak,ha egész egyszerűen csak jelentem.(Na persze nem mindenki pl.én :p ;) :) )De egyértelmű hátrányba kerülünk.(már azok akik nem kényelmesednek el)

Andrew 04-23-2007 15:17

ezúton kérek mindenkit a felettébb idegesítő 'szvsz' mellőzésére, lévén ez egy kúltúrált fórum, és nem 'cset', köszönöm:) - megkockáztatom, sokan azt sem tudják, mit jelent:D

másrészről pedig jelenteni nem lehet semmit, nincs bejelentőlap
eddig is figyelték azt, ha valaki napokig ugyan azt a célpontot támadta, és eddig is kapott büntit - voltak vagy nyolcan:D

aki meg jelentéssel fenyegetődzik, azt be kell verni még 2-szer 3-szor! olyan nincs, hogy valakinek 2-3 sereg az országa lerombolásával lenne egyenlő

Neked per pillanat semmilyen hátrányod nem származik az állásfoglalásból, akkor pedig mi a rettenet a bajod vele?:eek:

Valezius 04-23-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89690)
ezúton kérek mindenkit a felettébb idegesítő 'szvsz' mellőzésére, lévén ez egy kúltúrált fórum, és nem 'cset', köszönöm:) - megkockáztatom, sokan azt sem tudják, mit jelent:D

Engem is zavar, de szerintem ilyet nem lehet kérni senkitől. :)

Cassandra 04-23-2007 15:28

Annó ezerszer el lett ismételve, hogy ez nem szabály, nem új dolog, hogy ez eddig is így volt. Csak az a baj, hogy a nagy többség efölött a mondat fölött a mai napig átsiklik.

Ez az állásfolalás csak azért született meg, hogy ha valakit ilyen indokkal tesznek át anarchba, akkor legyen valami, amire rá lehet mutatni, hogy tessék itt van fehéren feketén, hogy mi az álláspontunk.

A nagy probléma a játékosok fejében van. Mármint (saját példa.) 2/B-ben két rengetés után jött az üzi, hogy agresszívan játszunk, nemsokkal korábban két tolvajakció után egy másik ország tulaja közölte, hogy márpedig jelent ellehetetlenítés miatt... Az embereknek kéne megérteni, hogy nem ez az ellehetetlenítés, ez maga a játék.
Akinek ez már sok, annak egyszerüen nem való a hódító.

Andrew 04-23-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89693)
Engem is zavar, de szerintem ilyet nem lehet kérni senkitől. :)

egy próbát megér, sajnos én már csak ilyen vagyok - ha valami zavar, legyőzhetetlen késztetést érzek, hogy szóvátegyem :o

fáy 04-23-2007 21:37

Ha 10 körröl ütnek?

MF vagyok , és folyamatosan ütnek , 8-10 körröl ua a szövi. Esélyem sincs a zárkozásra az élbolyhoz , amint láthatárra kerülök , lejönnek , védeni nem tudom .
Ezt minek tekintsem ?
Nem azzal van gondom , hogy támad , támadjon , ha 2,3 körös vagyok , azonos hekin játszunk , a védelmem is erősebb , mint akkor amikor 100 hekivel kevesebb van.
De ha ez járható ut , természetesen tudomásul veszém , és én is alkalmazni fogom .
Szeretném , ha konkrét választ kapnék , lehet , vagy nem?

Kutyuleee 04-23-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89809)
MF vagyok , és folyamatosan ütnek , 8-10 körröl ua a szövi. Esélyem sincs a zárkozásra az élbolyhoz , amint láthatárra kerülök , lejönnek , védeni nem tudom .
Ezt minek tekintsem ?
Nem azzal van gondom , hogy támad , támadjon , ha 2,3 körös vagyok , azonos hekin játszunk , a védelmem is erősebb , mint akkor amikor 100 hekivel kevesebb van.
De ha ez járható ut , természetesen tudomásul veszém , és én is alkalmazni fogom .
Szeretném , ha konkrét választ kapnék , lehet , vagy nem?

azért ez nagyon sok mindentől függ, földre ütnek vagy pusztitanak/rombolnak?
sok szabis ori van közöttettek és csak 1-1 aki nem szabis, vagy nem... esetleg hogy MNT-sek-e neki ezek és így te vagy a legközelebbi támadható célpont akit beüthetnek. probálkozz meg a diplomáciával és irjál nekik zöldet

fáy 04-23-2007 21:57

Sok ori van köztünk ( nem szabin) földre jönnek mindig , amint feljebb ütöm magamat , ők visszaküldenek , igy nekem is egyre nehezebb , egyre több az elenségem MNT ? nem hiném , hogy lenne az összes orival.

Soha velük diplomácia.
1 szövim törölt miatuk amig vártuk a supp válaszát , szépen kicsinálták :( mint ahogy a szövimet is.
Ha ez járható ut , inkább én is törlök ,mert szerintem ez messze nem etikus és játékbarát , csak nézni , ahogy jön a sereg körröl körre, hangsulyozom , nem azzal van gondom , ha ütnek 2,3,4 körröl , de 10 ről? nem azonos sulycsoport a hekik miatt.

Ati 04-23-2007 21:59

Ööö, egy gyors kérdés: ha szemmel láthatóan nincs megfelelő védelmed, akkor miért mész folyton fel? Nem az a játék célja, hogy védtelen lufiországok legyenek a topban. Akkor menj csak feljebb, ha már meg is tudod védeni az országot. Most még nem tudod. Maradj egy helyben, és erősödj. Örülj annak, ha leütnek, legalább békésebben tudsz fejlődni.

Kutyuleee 04-23-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89815)
Sok ori van köztünk ( nem szabin) földre jönnek mindig , amint feljebb ütöm magamat , ők visszaküldenek , igy nekem is egyre nehezebb , egyre több az elenségem MNT ? nem hiném , hogy lenne az összes orival.

Soha velük diplomácia.
1 szövim törölt miatuk amig vártuk a supp válaszát , szépen kicsinálták :( mint ahogy a szövimet is.
Ha ez járható ut , inkább én is törlök ,mert szerintem ez messze nem etikus és játékbarát , csak nézni , ahogy jön a sereg körröl körre, hangsulyozom , nem azzal van gondom , ha ütnek 2,3,4 körröl , de 10 ről? nem azonos sulycsoport a hekik miatt.

már pedig ha nem vagy annyira gyenge ori, akkor haver országok lesznek köztetek mert különben nem menne ki 10körre támadni, hiszen akkor jó 20körig legyengülnek. ha meg könnyüszerrel sétálnak át rajtad, anélkül hogy nagyon legyengülnének, akkor Atinak van igaza. javaslatom ha nem akarsz beszélni velük, akkor épits jóval erősebb védelmet, és az adott hekin maxolj.

fáy 04-23-2007 22:26

Nem hinném , hogy nincs megfelelő védelmem , az orim bevan épülve , óriás , bányát nem tartok Ijj elit toronyba, a körnékemen , érdekes nem probálnak megütni.
De ha 4 orival állsz szembe , és mindegyik ori értéke 10 ezer érték ponttal magasabb , megnézném , te hogy oldanád meg.
Ha a varijaimat csökentem ártózni akarnak, a tolikat már beáldoztam a védelem miatt , lopnak is rendesen 10 körröl a tolijuk , szoval visszautasitom a lufiország megnevezést , nem kivánom neked ugyan ezt .
Te hogy haladnál felfele ? Van értelme haladni felfelé?
De a kérdésemre nem kaptam választ , lehet ütni 10-20 körre lefelé , mert hidd el , a csoportomba is van ori 100 hellyel lejebb , akit simán ütök földre ,csak számomra ez etikátlan .
Minek megyek feljebb? haladni szeretnék ez a játék lényege, csak nagy gond , hogy ha fedezel , ha ütsz , be kell épülnöd , és fel kell töltened, és ez idő , lehet ,hogy másoknak gyorsan megy sajna nekem idő.

Ati 04-23-2007 22:32

Ez esetben szövi, visszavágás stb. Amit biztosra lehet mondani ezzel kapcsolatban, az az, hogy ez semmiképp nem tartozik az állásfoglalásban foglaltak közé.

Ha 10 körről támadnak, akkor lazán kivéded egy szövivel, hiszen 2 kör alatt behívsz annyi védelmet, amennyit nem szégyellsz.

skiti 04-23-2007 22:47

nekem sántít hogy a tolijuk , és ezt te írtad, 10k értékkülönbségről annyira lop, főleg óriást, hogy tolit kelljen ellene tartani:)
azt is nehezen képzelem el hogy építek egy íj/elites, mf hadis óriást mondjuk 600 hekire, és azt egy szövi, amiben van toli is, beveri 100 hekivel fentebbről...

All times are GMT +1. The time now is 10:57.