![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ez már 1/8 részt infokiadás;)
|
Steve :) Ne piszkáld a Remyt, tsak azért nem érti a poénokat, mert nem jött el, ezért nem lehet felróni neki a dolgot;)
|
Quote:
|
köszönöm, hogy ott lehettem és megismerhettem egy maroknyi hódost
|
Quote:
csak nem jó kapuba :D de végülis édes mindegy, a gól a lényeg :D nem? :) |
Quote:
|
Quote:
Még vmi irreális kifogást sem volt képes felhozni:p :p :p |
Bar nem hivott senki, de ott voltam, es orultem hogy talalkozhattam regi ismerosokkel es meg ismerhettem egy-ket emberket az uj generaciobol!
Valamint elnezest kerek azoktol akiknek nem mutatkoztam be, de azt hiszem mar nem sok vizet zavarok.... :D |
Quote:
Jó volt ismét találkozni Veled... :):):) |
Arra bácsinak 1000 hála, a szervezésért is, a fáradozásaiért is, a szállásért is, meg, hogy elviselt :D :D :D
A kosztért pusz, isteni volt :) |
Quote:
Jó volt látni :rolleyes: |
Quote:
(erre lehet mást válaszolni?:D [költői kérdés]) |
Quote:
én is utállak ám ;) csak jól tudok színészkedni :p :D :D :D |
hát akkor igy utolag...
a Szépjánka, Moncsi, Tejus és Linka egy élmény volt, a többiek nemtom minek voltak ott:) Deni meg kapja bé:p máskor korábban kejjen fel Süti: vizet sosem zavartál szvsz:) max némi jégert, de azt csak fox még:))) ArraErre: aszittem foglaltál hejet, de mintha nem lett volna hej amikor bementem:ppp kijaza Steve??? Ui: a Kovibátsit imádom! |
No akkor én is.
Bár Puma érkezésemkor közölte, hogy menjek körbe és mutatkozzak be mindenkinek, ez elmaradt, biztos vagyok benne, hogy belefutottam volna pár vadidegen, nem hódosba és az ő "ez meg mi a fenét akar tőlem?" pillantásukba.:) Az első asztalig jutottam, ahol Xeper mellé betelepedtem, s az este nagy részében ott is maradtam. Beszélgettem azzal, aki arra járt főleg, mikor két szavánál többet értettem. Jó buli azoknak, akik ismerik a többieket, így, hogy elsőre egyedüli ismerős Puma volt kicsit nehezebb helyzetben voltam. Mindenesetre a bulin belül, a mi kis "zártkörü" beszélgetésünk kellemesen alakult.:) Csak azt a Bacardit kellett volna kihagynom.:D Örülök, hogy megismerhettem (Igaz csak elfele jövet.) Mónit, Xepert, Sütit, LOTR-t, Steve-t, stb. És jó volt ismerős arcokba is akadni. Sokan voltunk.:) (Legközelebb az ilyen nagylétszámút, zártkörüre.;) ) |
:)
millió puszka minden kedves régi ismerősömnek,akivel összefutottam,márha nem voltam elfoglalva;)
az újaknak meg bocsi,még pár év és a ti neveteket is tudni fogom:P pusz, mindenki tejusa:) |
Quote:
JA király volt ,sorry h hamar eltüntem, remélem nem vettétek észre:P |
Quote:
|
Quote:
és hát ottvotá,amugy?:P:P ki hinnié:D |
Quote:
Arra + Süti tanusítja velük kaptam ki csocsóba... Lehet én vok a béna:confused: mármint csocsóba... :D |
Quote:
|
Quote:
Ellentétben velem ,mert én láttalak biliárdozni:D bebeeee; bibibiiii |
Quote:
nem baj, nincs panaszkodásra okom, én tudok biliárdozni :p nem? :p :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
a többiek nem vették észre :D |
Quote:
|