![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem annak idején a szabadságom miatt elúszott 1.7 milla ló már hab a tortán :D
|
Quote:
Na azt a szabadságot 860.000 katonám bánta. :D De azért az az 1,7milla ló elég kemény. :D |
Quote:
|
Nekem a legsúlyosabb esetem az volt, amikor a B-s orimat lépésre előkészítettem, fullosan pénzzel és minden jóval, a sógorom lagzijának az előestéjén. Úgy voltam vele, hogy majd a szertartás után elszabizom, addig még úgyis tudom figyelni telefonról. Persze az események sodrában ezt elfelejtettem, és mire hajnali 12-kor másnaposan megébredtem, kb. 1000 heki és 4 milliárd mínusz volt az oriban az estéhez képest :eek:
|
Az egyik oriba az emberek már nem csak a macskakövet szedték fel, de már az MTV székházat is megostromolták, így hát nem volt más lehetőségem szintet léptem. A fellépés után jutott eszembe, hogy bár a raktárjaim teli vannak, de az országomban éheztetés folyik. A 24 kör végére már csak annyi ember volt bent az országban, hogy a barakkokat és a raktárakat tudták müködtetni.
De minden jó ha jó a vége, csak a tolvajok 1/3 -a dezertált. |
Hol is lehetne jobb helyen a 700. külső fórumos hozzászólásom, mint itt... Az önégető idiotizmus topicjában. :D:D:D:D:D
Én ma reggel egész egyszerűen összekevertem a belső fórumot (5/V) a szövetség fórumával... És elkezdtem írkálni odakint.Gyanús volt, hogy miért tudnak visszaírni azok, akik nem is szövitagok........... :D:D:D:D:D És pont ez a 700. hozzászólásom. Ez remek. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hányadik osztályt burjánzod a faiskolában? :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
csak nem az agyagodat D-ben? :D:D |
Quote:
|
Ehhez is tehetség kell...
1,5 helyett 150milliót eljótékonykodni...:o Sebaj gyűjtögetés 3. felvonás indul.:D |
Quote:
|
Quote:
|
máma R-es orimnál 500íjász helyett 500lovat raktam piacra :S
|
Bari mélto vagy a nevedre:D
|
Nem kell valakinek a tekercstartalékom 25000-es egységáron? :(
|
Quote:
Ma már inkább nem nyúlok semmihez.:( |
Quote:
Úgylátszik néha jól sülnek el ezek a dolgok... most épp valaki más bakijának örülök.:) Köszönöm a nagylelkű adományozónak, kamatostul megtérült a tegnapi összes balfogásom eredményeként kiesett összeg.:D Ps: Vihette volna az egészet is.;) |
Kittem a piacra 8 varázslót 3100-ért 31000 helyett. Sztem újraindulok :D:D
|
Quote:
ha annyinak nincs helye ki se megyek piacra... |
Quote:
más hibája: kb egy hónapja felvásároltam az 5 szinten a gabonát (kb 10milla) és visszaraktam 46.666-ért valami birka nem nézte csak vette a gabonát, kb 2k-t nagy örömet okozva ezzel nekem |
Quote:
Ilyen szégyent.:D |
Quote:
|
Széép... amig itt trécseltem lelécelt 300 katonám.:p
Úgylátszik muszáj nekem szétszorni azt ami a szerencsének köszönhetően visszakerült a "zsebembe".:S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk bückén mondhatom, azóta nem rontottam már el semmit.:cool: |
közösen:
**szia cassy** **taps** **leül** |
Quote:
|