![]() |
Quote:
|
számit?
Quote:
|
Lehet hogy a levegőbe beszélek, és akkor bocs. De amennyire én láttam, ha egy ország feljött az 1A-ba, és mint a kő megindult felfele, az általában egy erős és főleg gazdag klánnak köszönhette, nem a saját tudásának. Ami azért nem mindenkinek adatik meg. Saját erőből meg senkinek nem lesz 65-70% barakkja.
(na jó, helyesbítek: lehet 65% barakkja, de nem sokáig ;) ) |
Quote:
|
és akkor?
Quote:
|
Quote:
Mindent meg lehet oldani. Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből. Akkor nem kell újrázni. De én ez esetben max süvegcukrot adnék a forduláshoz, de számocskát azt nem :D Az 5let már többször megfordult a fejemben, mint jó javaslat, de számomra tárgytalan ezért nem is vetettem föl :) Szeretem az A-t :) |
off
Quote:
|
Quote:
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani :), vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból |
Quote:
Quote:
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik. |
Quote:
Quote:
Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai:) |
"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"
Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól. És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t. |
Quote:
Hány A-st láttál gratulálni Kisbérnek a stílusáért? Ami gusztustalan az gusztustalan, ezen nincs mit ragozni Engem L-ben akartak rávenni, hogy szálljak be egy buliba, ahol 3 szövi dolgozna össze, és nem mentem bele, és nem utáltam meg az L-t... És nem azt mondtam, hogy az A szűri meg a minőséget. De ha valaki megfutamodik egy kihívás elől, az milyen alapon várja el ugyanazt az elismerést amiért más véginyomta az össze szinteket? |
Lehet hogy nem sokan gratulálnak neki. Viszont nem úgy tűnt, mint aki egyszemélyes klánként működne... Ha érted, mire célzok ;)
|
Quote:
Ugynott elmondta, hogyan keveredtek monopolhelyzetbe. A-ban ilyen nincs. Nagyon sokadik számért kell fordulnod, hogy tényleg szükséged legyen az aktuális topklán támogatására. |
Quote:
És akkor jönnek azok a dolgok, amik miatt én nem kérek abból a csoportból. |
semmilyen olyan szám nem lehet Synk, amiért bárkinek a támogatása kellhet, rátapintottál a lényegre
|
De tényleg hagyjuk ezt a vitát, ismerjük el, hogy van aki nem szereti az 1A-t (esetleg tapasztalatból), és van aki meg igen (ugyancsak tapasztalatból).
Az a kérdés, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy senki ne érezze magát úgy, hogy nem szívesen játszik tovább. |
Quote:
de a kék számok nem erről szólnak, azokat egy mf.-nek is meg lehet szerezni, ha a tudása, türelme, kitartása megvan hozzá és nem a topklánok kegye |
Quote:
|
én azt szeretném, hogy az 1/A megváltozzon, és fél-egy év mulva sokan azt mondogatnák, hogy "hü milyen jó, muszály feljönnöd!"
de ehhez szvsz az 1-2 tul kevés, a 8 (és talán a 6 is) pedig tul erös követelmény (föleg a mai helyzetben) a kékszám többlet nélküli B-s fordulásra pedig ott a zéró-start: Ennek az opciónak a segítségével egy új országot kapsz, de az új ország neve és sorszáma megmarad - tehát látszik, hogy milyen régi rutinos játékos vagy! OFF és azt sem bánnám, ha kis módositással a hirnevet, meg a pénzt az ország magával vihetné (2/B-böl, plusz személyiség nélkül) ON |
Quote:
"...arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni..." |
Quote:
Quote:
Csak tamagocsizzon ha kell a lé. Nem elég a tapasztalat, még legyen többmilliárdnyi előnye is startban a kezdő orikkal szemben? Nem tartom jó 5letnek. Az 5. csopiban nem CSAKlefordult orik vannak. |
nem töltene el fél évet teki-tamagocsizással
...de igazad van! |
Quote:
Ha egyedül is gyorsan ügyesen termelés és tartalékolás nélkül fel lehetne szaladni a 8%-ig, akkor biztos, hogy jó lenne ez a játék? A másik: itt most a játék csúcsáról beszélünk. Fene tudja hány csoportból jönnek ide a legjobbak, hogy összemérjék a tudásukat egymással. Akinek ehhez nem fűlik a foga az megérdemli a kék számot? |
Az elsőt támogatom, mint 3. fordulási alternatívát, a jelenlegi 2mellett.
Aki nem akar A-ban játszani, az is hozzá tudjon jutni a kék számokhoz, csak lassabban. Aki meg gyorsabban szeretne az tartson országot az A-ban, vagy forduljon onnan. Szóval 2-6bevezetése esetén támogatom az ezzel való kombinációt. Személy szerint leginkább a 4-est támogatom. De elfogadható a 2-3is. A 7-8-at teljesen ellenzem. Többször elhangzott a top1 az A-ban teljesíthetetlen küldetés (belátható idő alatt) Tehát a szavazatomat a 4-1kombináció kapja (ha ér valamit egyáltalán) |
Quote:
Az 1A része ugyan a Hódítónak, de annyira más a játék jellege, annyira más módszerek és taktika kell a boldoguláshoz, hogy én továbbra sem fogadom el, hogy az lenne az igazi "elitképző". |
Quote:
Tény, egész más a játék mint lentebb. A magam részéről nem értem, miért tartjátok nehezebbnek, mikor lényegesen könnyebb mint lent, hacsak nem azért, mert szép az, hogy leverjük a gyengéket, de olyan mezőnyben ahol más is nyerni akar, ti nem szeretnétek megméretkezni. Mondj nekem egy csopit, ahol a gazdagabb szövi nincs előnyben a szegényebbel szemben. Mondj egy csopit, ahol olyan gyorsan lehetne erőforrásokat átcsoportosítani mint A-ban. Nincs gond, hogy kéne 50 milla íjat venni, és nem jön be a sereg, mert ott van az 50 milla egyik pillanatról a másikra, nem kell karavánt várni. Meg hasonlók. Nem jobba és nem rosszabb az A, hanem csak más. És nekem, aki A-ban akarok játszani senki nem ad 5k körönként egy plusz személyiséget csak mert én ott szeretek lenni, nem pedig lenn... |
Quote:
(nem engedi :) ) Páran olyanok vagytok, mint a hisztis gyerekek --> "nem akarok 1A-ba menni" -->"utálom az 1A-t" stb-stb Én a magam részéről hasonlóképpen érzek minden más csopival szemben. Mégsem ágálok egy olyan 1A-ért ahová külön lehet orit reggelni. Pedig így a kék számokról is le kell mondanom. |
Quote:
Izlések és pofonok. Nem lehet jóra + rosszra osztani. Mindenkinek Angelina Jolie sem tetszhet, pedig baromi jó nő :) Mi is a játék célja? A legnagyobb ország hadvezérének lenni, vagy minél több kék számocskát begyűjtani? A játék eredeti céljára gondolok, nem egyesek elképzeléseire. Én is szeretnék számocskát, de nem ez az elsődleges célom. Szerintem sokkal nagyobb megbecsülést és elismerést érdemel az aki feljut az A csúcsára, mintha bármennyi számocskája lenne. Ott van pl Tuvalu. Én azt sem tom ki Ő. Se hírneve (nem a szemmel látható hírnévre gondolok, ami ki van írva), se semmi, csak megy mint a gép. Emlékezetes csaták, szöviháborúk, klántámadások... szal nem tudok semmit a nevéhez fűzni. Ne hari Tuva, nem bántani akarlak ezzel, csak ecsetelem, hogy a kék 9esed sokkal többet érne, ha emlegetnék a Hódítóban a cselekedeteidet. :) Szal a szám nem minden. |
Quote:
aki meg kék számokat gyűjt, az nem A-s játékot akar, izlések, pofonok srácok, ez olyan, mint ha nem mehetnél az A-ba 5k heki fölé, csak ha előbb lenyomod a Hüpiék elfes szövijét előbb az L-ben, aztán ha 7,5k fölé szeretnél menni, akkor előbb bizonyíts, nyomd le Davalonék elites szövijét a G-ben, aztán ha az A-s oridnak már 10k hekit akarsz, akkor jöhetsz Vésd az eszedbéék ellen az X-be, és ha 20k hekit akarsz, várlak a B-ben ugye mekkora gáz lenn?? aki kék számokat akar, az meg nem akar topklánokat leverni, mert kék számot akar, és nem A-t játszani |
Tuvaluról és a többi magányos körbenforgóról meg köztudott, hogy semmi különlegeset nem tettek a számaikért, de én pl. nem vagyok írigy rájuk, nektek miért fáj?
azonkívül meg ők innen meg vannak lőve, csoportot nyerni nem lehet felfedezéssel, ergo ez a dolog megoldva |
Quote:
Félreértés ne essék, nekem nem az fáj, hogy nektek mekkora számotok van. Van nekem is kisorim, majd az szerez magának számot. Én egész mostanáig az ellen érveltem, hogy azt A-t egy az egyben meg lehessen kerülni. Ezen kívül nagyon kompromisszumkész vagyok:) |
Quote:
Honnan vetted, hogy bárkinek is fáj mások kékszáma? Picit felületesen olvasol ma Norb. Az előző bejegyzésed sincs köszönőviszonyban sem azzal amire válaszoltál vele :( Nézegesd meg a szavazólapon ki milyen megoldásokat látna szívesen aztán rájössz majd,hogy valójában kit kell meggyőznöd az igazadról ;) |
Quote:
Természetesen nem csak benyomtam a szavazást, érvelek is amellett amit jelöltem: Az én véleményem az, hogy az A-t nem kéne erőltetni mert amit erőltetnek azt megutálják még jobban. Az hogy milyen feltételek legyenek ebben az esetben ugy kellene beállítani hogy reálisan jutalmazza azt aki vállalja az A csopi más jellegű játékát. Nem fog elnéptelenedni, ettől nem kell tartani, de legalább nem lesznek ott kényszer játékosok, pl a "notorius fedezők" aki oda megy önként teszi mert ott akar játszani. Röviden ennyi. |
Egyértelmű hogy olyan megoldást kéne találni ami az A-soknak is jó, és amit a körbefordulók is elfogadnak.
Az A-sok azt akarják hogy ne legyen kötelező fordulni, viszont ennek az az eredménye, hogy ott fog a top 30%ba dokkolni egy csomó ori, ahova egy idő után már nem is elhet bejutni, mert mindenki telerakja magát íjjal, és a helytartó szépen életben tartja. Véleményem szerint, és tudom hogy elhurrogtok hogy junior member emg minden, de az lenne a jó, hogyha az A-t különválsztanánk mint régebben, viszont onnan kisebb követelményekkel lehessen fordulni, mint B-ből. Vagy támogatnám a B-ből 2szer fordulós ötletet is, aki ki akarja hagyni az A-t, akkor forduljon kétszer, de az A erőltetése ellen vagyok. Szerintem azoknak is élvezhetőbb lenne a játék akik az 1be akarnak amradni, mert nem lene annyi kényszerori, nagyobb kihívás lenne, mert ugye mindenki ezt akarja. Lehet leszólni, de én csak a véleményemet mondtam el. |
Quote:
Mikor nem volt kötelező A-ba lépni elnépzelenedett, miért ne történne ez meg újból? És hogyan képzelted az A-ban is játszók reális jutalmazását? Piros számot kapjanak, vagy két kéket az A-t kihagyókkal szemben? És egy szerintem érdekes adalék. Most futottunk össze egy 10 fős klánnal. Nem nagy orik, de szépen egy csomóba vannak rendezkedve, látni rajtuk, hogy túl nagy A-s tapasztalatuk nincs, de nem "notórius fedezők", hanem tele vannak ork hadisokkal, és nem szívbajosak. Lehet nem lesznek topklán, és lehet baromira meg kell dolgozzanak a fordulásukért, de ők egyben játszani is fognak közben... Ha lehet példálózni a topklánok monopolhelyzetével, meg az 1000 éves betokozódott orikkal, akkor ugyanúgy legyen bemutatva a másik oldal is, akik kezdők fenn, de akár maradnak, akár lefordulnak rohadtul büszkék lesznek az eredményükre- mégpedig joggal. Azzal, hogy a játékosok egy hányada ki akarja kerülni az A-t egyebek mellet az ilyen lelkes "újoncok" eredményét is elértékteleníti. |
Quote:
|
Quote:
A szavazást sajna elszúrtam, mert az alsót nem is olvastam, akkor azt is bejelöltem volna... |
Quote:
Quote:
|
hát monro, az egész szabályból az bűzlik, hogy valakiknek fájnak a kis kék számok
az hogy az előbb az írtam "nektek", az vegye magára, akinek inge :) a mostani szabály szerint az A-s nagyklánok kontrolálhatják a kis kék számok megszerzését, erre írtam ilyen idióta hasonlatot, hogy lehetne az fordítva is Synk, ne haragudj, bár én nem akarom mindenképpen kihagyni az A-t, arról még mindig nem győztél meg, hogy miért ne hagyhatná ki, aki úgy akarja elég komoly árat kell érte fizetnie, mert 2* kell mindent végignyomnia, ami mondjuk egy kis 8-assal elég randa feladat |
| All times are GMT +1. The time now is 12:11. |