Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 10-25-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37597)
Harcos: nagyon csendben jegyzem meg, h kár erőlködnöd a piros osztásával, amíg magad olyan színnel bírsz... persze lehet, h ezt (is) jobban tudod... :) :) :)

Csak csendben jegyzem meg:)Honnan tudod,hogy nem zöld volt?:D(gondolom szürkével jelezte:P)

Senki 10-25-2006 17:10

Harcimarci... te aztán nem vagy piskóta, annyira tudod blamálni magad hogy létrehívtál egy életképes topicot arról hogy mekkora egy olyan vagy... :D csak azért válaszottam a 3. választást mert kb figyelmen kívül hagytam a bizinyost zseniális postjaidat, lévén egyértelmű hülyeségre nem reagálok ha már vagy 8an leoltottak érte :rolleyes:
mindenesetre ekkora külön topicot kiérdemlő teljesítményt összehozni 350 post alatt igazán figyelemre méltó teljesítmény :D:D:D:D:D

Harcosok 10-25-2006 17:15

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37599)
Harcimarci... te aztán nem vagy piskóta, annyira tudod blamálni magad hogy létrehívtál egy életképes topicot arról hogy mekkora egy olyan vagy... :D csak azért válaszottam a 3. választást mert kb figyelmen kívül hagytam a bizinyost zseniális postjaidat, lévén egyértelmű hülyeségre nem reagálok ha már vagy 8an leoltottak érte :rolleyes:
mindenesetre ekkora külön topicot kiérdemlő teljesítményt összehozni 350 post alatt igazán figyelemre méltó teljesítmény :D:D:D:D:D

Megirtam aki aztmondja,hogy ő jobb tanácsot ad az jöjjön arénára és a semmiröl legyen jó(mivel a kezdöknek is a semmi orikhoz kell tanácsot adni:P) vagy párbajra holnap 3-8ig ráérek mégse jelentkezik senki(nem rolad beszélek:P)
ne 10milliárdból...Meg ne a papíron legyen vagány:P
Ja és megjegyzem továbbra is én nem azt teszem mint ti,hogy ha olyan kérdést teszek fel amire nem tudsz mit irni gyorsan hanyaglom a témát és várom,hogy uj üzenetek jöjjenek és az feledésbe merüljön már;)

Láma 10-25-2006 17:16

Harcosoknál nem létezik napsütés nevű varázslat, és ha az emberei nem éheznek, nem nő a népessége. Ez nem az ő hibája!!! Ne bántsátok.

Harcosok 10-25-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37602)
Harcosoknál nem létezik napsütés nevű varázslat, és ha az emberei nem éheznek, nem nő a népessége. Ez nem az ő hibája!!! Ne bántsátok.

És még én beszélek kis hekiröl:DNagy hekin megnézném,hogy vered le azokat a viharokat amiket egy varis lök rád;)És ha nincs rajtad a napsütés(helytartó) akkor kv elött mindig 5másodperccel kapsz 1 kört;)

Never 10-25-2006 17:20

Egy szóra :)
Én úgy tudom,hogy ha nem működnek a bankok,akkor is fogják a pénzt,csak ha kereskedő vagy,nem kamatozik :)
Szóval sztem nem okoz katasztrófális helyzetet egy oriban,ha akkora emberhiány van,hogy nem működnek a bankok.

Láma 10-25-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37603)
És még én beszélek kis hekiröl:DNagy hekin megnézném,hogy vered le azokat a viharokat amiket egy varis lök rád;)És ha nincs rajtad a napsütés(helytartó) akkor kv elött mindig 5másodperccel kapsz 1 kört;)

Elég simán leveszem 10% templommal a 36 kör vihart is, nem fogod elhinni.

Ati 10-25-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37603)

... amit -- ha nem akarsz helytartót -- akkor kv előtt 4 másodperccel le is szedsz. ;)

Egy intim kérdés: Te mióta játszol?

Harcosok 10-25-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by Never (Post 37606)
Én úgy tudom,hogy ha nem működnek a bankok,akkor is fogják a pénzt,csak ha kereskedő vagy,nem kamatozik :)
Szóval sztem nem okoz katasztrófális helyzetet egy oriban,ha akkora emberhiány van,hogy nem működnek a bankok.

;)Hát akkor én tudtam rosszul de lehet te tudod rosszul majd kiderül ugyis;)de -10%népben már nemcsak a bank nem megy;)

Láma 10-25-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by Never (Post 37606)

Sztem ezt rosszul tudod, a tornyok se védenek, ha nem működnek. Mindenestre a logikus az ha nem védenének.

All times are GMT +1. The time now is 06:02.