![]() |
Quote:
|
Harcimarci... te aztán nem vagy piskóta, annyira tudod blamálni magad hogy létrehívtál egy életképes topicot arról hogy mekkora egy olyan vagy... :D csak azért válaszottam a 3. választást mert kb figyelmen kívül hagytam a bizinyost zseniális postjaidat, lévén egyértelmű hülyeségre nem reagálok ha már vagy 8an leoltottak érte :rolleyes:
mindenesetre ekkora külön topicot kiérdemlő teljesítményt összehozni 350 post alatt igazán figyelemre méltó teljesítmény :D:D:D:D:D |
Quote:
ne 10milliárdból...Meg ne a papíron legyen vagány:P Ja és megjegyzem továbbra is én nem azt teszem mint ti,hogy ha olyan kérdést teszek fel amire nem tudsz mit irni gyorsan hanyaglom a témát és várom,hogy uj üzenetek jöjjenek és az feledésbe merüljön már;) |
Harcosoknál nem létezik napsütés nevű varázslat, és ha az emberei nem éheznek, nem nő a népessége. Ez nem az ő hibája!!! Ne bántsátok.
|
Quote:
|
Egy szóra :)
Én úgy tudom,hogy ha nem működnek a bankok,akkor is fogják a pénzt,csak ha kereskedő vagy,nem kamatozik :) Szóval sztem nem okoz katasztrófális helyzetet egy oriban,ha akkora emberhiány van,hogy nem működnek a bankok. |
Quote:
|
Quote:
Egy intim kérdés: Te mióta játszol? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |