Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Helytartó! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=941)

Kubbi 04-06-2007 11:14

Én úgy tudom, hogy még csata elött felépülnek az őrtornyok.
Vagyis így rémlik. :)

Xeper 04-06-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 85404)
Én úgy tudom, hogy még csata elött felépülnek az őrtornyok.
Vagyis így rémlik. :)

A kv utolsó eleme a csata, úgyhogy biztosan beér a torony :)

Kubbi 04-06-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 85421)
A kv utolsó eleme a csata, úgyhogy biztosan beér a torony :)

Akkor megint feltaláltam a spanyol viaszt. http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_ohmygod.gif :D

Valezius 04-08-2007 11:22

___barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.

Ennek a beállításnak mi a helyes működése?

Azt vártam, hogy ha beállítom 150-re, akkor barakkhely-150-et tölt fel csak íjásszal és elittel, és többet nem, miközben folyamatosan tölti fel a kocsmákat és a templomokat. De hát nem ez történt.

Fefe013 04-08-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86004)
___barakkhely fenntartása katonáknak a képzésekhez.

Ennek a beállításnak mi a helyes működése?

Azt vártam, hogy ha beállítom 150-re, akkor barakkhely-150-et tölt fel csak íjásszal és elittel, és többet nem, miközben folyamatosan tölti fel a kocsmákat és a templomokat. De hát nem ez történt.

"Barakkhely fenntartása. Itt beállíthatod, hogy hány sima katonát tartson meg a rendszer továbbképzés nélkül, ha már minden hely tele van. Ez arra jó, hogy ha bármilyen okból a komolyabb egységeid száma lecsökken (pl varázslógyilkolás, tolvajmérgezés, csata, vagy akár csata felé tartva útközben), akkor innen a rendszer automatikusan elkezdi a komolyabb egység pótlását. Ezzel időt nyersz, hiszen nem kell először sima katonát képezned, és onnan továbbképezni. "

Sztem meghagy mondjuk 150 alap katonát a barakokban, továbbképzés nélkül.

BimmBimm 04-08-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 86005)
"Barakkhely fenntartása. Itt beállíthatod, hogy hány sima katonát tartson meg a rendszer továbbképzés nélkül, ha már minden hely tele van. Ez arra jó, hogy ha bármilyen okból a komolyabb egységeid száma lecsökken (pl varázslógyilkolás, tolvajmérgezés, csata, vagy akár csata felé tartva útközben), akkor innen a rendszer automatikusan elkezdi a komolyabb egység pótlását. Ezzel időt nyersz, hiszen nem kell először sima katonát képezned, és onnan továbbképezni. "

Igen ezt csinálja

Valezius 04-08-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 86005)
Barakkhely fenntartása. Itt beállíthatod, hogy hány sima katonát tartson meg a rendszer továbbképzés nélkül, ha már minden hely tele van. Ez arra jó, hogy ha bármilyen okból a komolyabb egységeid száma lecsökken (pl varázslógyilkolás, tolvajmérgezés, csata, vagy akár csata felé tartva útközben), akkor innen a rendszer automatikusan elkezdi a komolyabb egység pótlását. Ezzel időt nyersz, hiszen nem kell először sima katonát képezned, és onnan továbbképezni.

Valaki használja is ezt a funkciót? Én most vip hv-n használom először.

A kiemelt mondatot úgy értettem, hogy ha már a barakkhelyek beteltek, de ő eszerint nem úgy érti. Vajon hogy?

Valezius 04-08-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86007)
Igen ezt csinálja

109 szabad barakkhelyem van, és nincs meghagyva egy darab alapkatonám se, ugyanakkor még mindig képződik az íjász, meg az elit.

Fefe013 04-08-2007 11:29

Én még nem használtam:)

BimmBimm 04-08-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86009)
109 szabad barakkhelyem van, és nincs meghagyva egy darab alapkatonám se, ugyanakkor még mindig képződik az íjász, meg az elit.

Én sem használtam még, de én így tudom.
katonát nem képez?

All times are GMT +1. The time now is 11:11.