Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Néhány szó az új fórumról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=9)

Békés 03-15-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Miért te láttál itt a fórumon egyvalakit is, aki normális?:rolleyes: :D

Amig Ati nem tesz tükröt a fórumra, addig senkisem lát itt normális embert:p

Cassandra 03-15-2006 20:34

Nocsak, hát ezt is megéltük.:D
Na jó nem gonoszkodom:) :rolleyes:

Cassandra 03-15-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Békés
Amig Ati nem tesz tükröt a fórumra, addig senkisem lát itt normális embert:p

Őőőő....nem biztos, hogy a tükör ezen segítene:p

Békés 03-15-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Őőőő....nem biztos, hogy a tükör ezen segítene:p

A remény hal meg utoljára:)
Bár énis kételkedem néha normális voltomban, mikor 8+6 óra meló után 4-5 órát hódozok:p

Gyula 03-17-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati
Ne névtelen szavazást indíts, és máris látod a TÉNYLEGES eredményt. Megnézed ki szavazott, akit soha az életben nem láttál, annak a szavazatával nem foglalkozol. Ez a szavazás csak játék, nem arra van, hogy bármiben is mérvadó döntés szülessen a szavazás eredményétől függően.

Ati: Nem indítok névtelen szavazást csak is neveset :) De gondoltam el lehetne venni a nullások szavazati jogát és nem kellene nekem osztályozni a szavazatszámláló bizottságnak lenni egyszemélyben és nézegetni h ki mennyire aktív :) és így kiszűrni a számomra nem mérvadó szavazatokat :)

Gyula

Ati 03-17-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Gyula
Ati: Nem indítok névtelen szavazást csak is neveset :) De gondoltam el lehetne venni a nullások szavazati jogát és nem kellene nekem osztályozni a szavazatszámláló bizottságnak lenni egyszemélyben és nézegetni h ki mennyire aktív :) és így kiszűrni a számomra nem mérvadó szavazatokat :)

Gyula

Pedig az aktívak közül is lesz, aki csakazért is nemmel szavaz, mert nem vagy neki szimpatikus, úgyhogy ez elkerülhetetlen. :)

Gyula 03-19-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Pedig az aktívak közül is lesz, aki csakazért is nemmel szavaz, mert nem vagy neki szimpatikus, úgyhogy ez elkerülhetetlen. :)

Ez igaz, de az aktivak meg tudják indokolni h szerintük miért nem, és azt el tudom fogadni :) és nem is gond ha másképp lát dolgokat, de a 0hsz-es az nekem nem mérvadó.

Steve 03-19-2006 16:33

Quote:

Originally Posted by Gyula
100 hsz em túl sok, és igy nem lenne az hogy az ember benéz ide nem szól egy szót se mert nem tud, vagy eccerüen csak buta, de végig nyokodja észnélkül a szavazásokat, szépen bele rondítva azokba.

Gyula

Gyula nekem sincs 100:p
akkor az én véleményem smafu?:eek:
na ezé még számolunk MSNen:D

Bár lehet gyorsan zavarom a levegőt 20 helyen! Vagy nyitok egy topicocot ahova csak azért irnak be az emberek 100szor hogy szavazhassanak:cool:

Chris 03-20-2006 19:31

Quote:

Originally Posted by Békés
A remény hal meg utoljára:)

Nem, nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés... :D

Diamond Lion 03-29-2006 14:56

Angol-Magyar?

Nagyon zavar, hogy nagyon gyér angol tudásommal, majd egy órája próbálok "felszólalni"!
Díjaznám, ha lenne 100%-osan magyar szövegű "új fórum"!

All times are GMT +1. The time now is 09:42.