Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

szamóka 08-12-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28450)
Kár, hogy ő kilépett, nagyon jó kis karakter volt. :)

A pót O'Neill se rossz, néha még poénosabb is. Azért bíztató, hogy nem meghalósan vették ki a derék ezredesünket. Illetve tábornokot. Ki tudja, talán még visszatér.

Ati 08-12-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28453)
A pót O'Neill se rossz, néha még poénosabb is. Azért bíztató, hogy nem meghalósan vették ki a derék ezredesünket. Illetve tábornokot. Ki tudja, talán még visszatér.

Nem rossz, nincs vele baj, csak hiányzik az a poénos karakter, ami O'Neill volt. Ez egy más karakter.

Ati 08-22-2006 18:25

No, most már hivatalos, hogy a 10. évad lesz az utolsó a Csillagkapuból, de a Csillagkapu Atlantisz még folytatódik legalább egy évet...

Dragon 08-22-2006 19:50

Hát mikor tegnap este meghalottam a hírt, teljesen ledőbentem...
Ha valakit érdekel hol lehet aláírni egy petíciót, beszúrom, már ha szabad:)
Egy nap alatt már 7700an aláírták. Lehet sokat nem ér de veszteni nem veszit vele semmit az ember ha aláírja.

szamóka 08-22-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 29321)
No, most már hivatalos, hogy a 10. évad lesz az utolsó a Csillagkapuból, de a Csillagkapu Atlantisz még folytatódik legalább egy évet...

Akkor lehet hogy mégis lenyomjuk az Ori-t egyetlen évad alatt?

Ati 08-22-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 29323)
Akkor lehet hogy mégis lenyomjuk az Ori-t egyetlen évad alatt?

+1 évad? :) Egy évada már kűzdenek ellene rendesen. :D

aúú 09-08-2006 11:43

Újrakezdték a síma sorozatot a TV2-n, valamikor hajnal 1 körül megy, azt nem néztem, hogy naponta, vagy csak hetente...

szamóka 09-11-2006 20:46

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Atlantist (is) kár volt szinkronizálni...

Ati 09-11-2006 20:49

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 30990)
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Atlantist (is) kár volt szinkronizálni...

Én személy szerint mindent jobbszeretek eredetiben nézni. Régen megvolt az embernek a lehetősége a nyelvgyakorlásra legalább a tv-ben, most már mindent leszinkronizálnak magyarra. De azért tanuljunk idegennyelveket. Mégis hogy? :))))))

Steve 09-12-2006 08:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30991)
Én személy szerint mindent jobbszeretek eredetiben nézni. Régen megvolt az embernek a lehetősége a nyelvgyakorlásra legalább a tv-ben, most már mindent leszinkronizálnak magyarra. De azért tanuljunk idegennyelveket. Mégis hogy? :))))))

Ezzel csak egyet tudok érteni! Az én korosztályom még angol kartoon networkön nőtt fel és elég sok minden ragadt például rám is onnan, ma meg már gyakorlatilag csak a külföldi adók nincsenek szinkronizálva, de egypár még azokból is feliratos...

Hogy a témáhz is kapcsolódjak: tegnap éjfél körül elcsíptem végre, ahogy tilket áthozzák a csillagkapun a földre legelőször:)

All times are GMT +1. The time now is 16:39.