![]() |
Meggyőző volt :D
A 40% elhamarkodott volt tőlem, de továbbra is úgy vélem h kaphatna már 5-ös szinten seregbónuszt. |
Quote:
Nézzük akkor reálisan 1000 hekin ma 90% foglalkoztatásnál: van 250 ház mondjuk ebből 1 sorozat gyujtásból leszednek kb 75-öt ami -2200 emberhiányt eredményez. Ha 20%-al nagyobb lenne a férőhely akkor lenne 90% foglalkoztatáshoz: van 218 ház! ebből leesik 65-öt ami -2290 emberhiányt csinál.... Ezért továbbra is azt állítom,hogy nincs jelentős különbség,de ha van is az inkább rontja a házgyujtás következményeit mintsem javítaná ;) |
a második esetben lehet, hogy nagyobb lesz az emberhiány, de úgyis több épülete fog működni...
|
Quote:
Persze, hogy több működik hiszen eleve több van! De nem ez a kérdés, hanem az hogy mennyi fog leállni!!! |
télleg komolytalan vita. :)
abban, gondolom, mind2en egyetértünk, hogy a hullának jót tenne az a +20 százalékocska. |
Sztem a hullát a hiány zavarná a legkevésbé:) Nagyobb gáz visszaépiteni azt amit felgyújtottak.
|
Nah de srácok :D A + 20% igen is nagy előny bárki bármit mond, hiszen nem elveszünk, hanem hozzáadunk. Ha valaki(valakik) nagyon akarják, úgyis felgyújtják... szal ezen kár vitázni. Az orkot is felgyújtják + a gnómot is... sőt a gnómok kifejezetten jól égnek :D
A másik, hogy 66% foglalkoztatottságban még elméletileg is butaság gondolkodni, hiszen magamból kiindulva nekem rettentően bántaná a szemem a sok nem dolgozó éhenkórász. (hulla esetében az éhenkórász szó kicsit erős. de sebaj :D ) Mellesleg kiváncsi vagyok meddig engedi Ati, hogy ez a topic ilyen formában menjen tovább. Sok javaslat van ugyan, de tulajdonképpen 3konkrétum az ami körbeforog. - +20 férőhely - auromatikus védelem - az 5. szintől kezdődő haderőbónusz Talán elég lenne ezekre a dolgokra korlátozódni.... haladjunk is valamerre :) |
Quote:
Sőőt... van akinek még drágább is :o |
hát az már jó lenne egy vagy kettő dologra korlátozódni:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |