Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Elszólások és egyéb mókás dolgok játék közben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=73)

naramis 06-05-2007 13:38

Aszem mágusoztunk:
Km elmeséli hogy a "Kishercegnél" vendégeskedünk, nemsokkal megérkezésünk után megölik a várkapitányt. Persze mi vagyumk a gyanusítottak, de bebizonyíthatjuk ártatlanságunkat. Monológ lezajlása után varázsló jk kishencinek ( gondolom pojénból ):

- Tudom hogy Te ölted meg, "fenséges" uram, mert rájött hogy meg akarod ölni fivéred és atyádat hogy te lehess a király!

Mire Km szedelőzködni kezd és emigyen szól: Bazdmeg, egy hétig dolgoztam a sztorin... Ja, akar valaki mesélni?

Chris 06-05-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101137)
Mire Km szedelőzködni kezd és emigyen szól: Bazdmeg, egy hétig dolgoztam a sztorin... Ja, akar valaki mesélni?

Ez gáz... :D:D:D

Volt szerencsém végignézni egy Rifts-es játékot (egyéb okok miatt én nem játszottam), ahol a mesélőnek utólagos bevallása szerint folyton mást kellett kijelölnie főgonosznak, mert a JK-k kb ilyen beszólásokkal folyton ráhibáztak...

ui: jó hogy jöttél, remélem van még sok érdekes történeted :)

naramis 06-05-2007 14:02

ui: jó hogy jöttél, remélem van még sok érdekes történeted :)[/quote]

Hmm, köszi :D

Sztori pedig akad ;)

Massza Rex 06-05-2007 14:04

Kár volt csomagolni, inkább ki kellett volna végezni a jk kariját, a fenséges Herceg Úr megvádolása / megsértése miatt és máris mehetett volna tovább a mese :)))

Utolsó mondás:
- Tudom ám, hogy Te gonosz vagy...

Chris 06-05-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101153)
Sztori pedig akad ;)

Szeretek olvasni... :D

Chris 06-05-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101154)
Kár volt csomagolni, inkább ki kellett volna végezni a jk kariját, a fenséges Herceg Úr megvádolása / megsértése miatt és máris mehetett volna tovább a mese :)))

Utolsó mondás:
- Tudom ám, hogy Te gonosz vagy...

:D:D:D:D:D
Kis Mészáros...

naramis 06-05-2007 14:09

[quote=Massza Rex;101154]Kár volt csomagolni, inkább ki kellett volna végezni a jk kariját, a fenséges Herceg Úr megvádolása / megsértése miatt és máris mehetett volna tovább a mese :)))

Hát, lehet nekemis elment volna a kedvem a meséléstől :(

Chris 06-05-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101162)
Hát, lehet nekemis elment volna a kedvem a meséléstől :(

Elhiszem, hogy nem esett jól neki (én sem örvendeznék vala egy ilyen helyzetben).
De alapvetően ha nem adja jelét, ti nem tudtátok volna, hogy kitaláltad a sztorit, ő meg valahol csavarhatott volna még rajta egyet menet közben.

Massza Rex 06-05-2007 14:15

A Kmi feladat fontos része a: Rend, Fegyelem, Figyelem fenntartása.

Nálam nincs offos bekiabálás, ha ingame beszéd van karakter és karakter közt, karakter és njk közt, mivel villámgyorsan és maradandóan rombolja a hangulatot.

Szal az ilyen "csá, király", vagy "szia varázsló", na ezek kapnak egy figyelmeztetést, legközelebbi hibánál meghal a karijuk, és a következő alkalamnál megkérem, hogy távozzon az asztaltól és nyugodtan törölhet a címlistájából/telefonkönyvéből. Jáccani csak komolyan. :eek:

Na ilyen (kőszívű) vagyok én. :mad:

This is Madness???. No. This is Massszzzaaaa!!! :D

Chris 06-05-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101165)
This is Madness???. No. This is Massszzzaaaa!!! :D

Ezért jár egy sorminta: :D :D :D :D :D :D :D :D

Milyen jó, hogy levelezve mesélsz nekem, így nem tudok bekiabálni és nem hal meg a karim (legalább is nem e miatt...) :D

All times are GMT +1. The time now is 19:20.