![]() |
Aszem mágusoztunk:
Km elmeséli hogy a "Kishercegnél" vendégeskedünk, nemsokkal megérkezésünk után megölik a várkapitányt. Persze mi vagyumk a gyanusítottak, de bebizonyíthatjuk ártatlanságunkat. Monológ lezajlása után varázsló jk kishencinek ( gondolom pojénból ): - Tudom hogy Te ölted meg, "fenséges" uram, mert rájött hogy meg akarod ölni fivéred és atyádat hogy te lehess a király! Mire Km szedelőzködni kezd és emigyen szól: Bazdmeg, egy hétig dolgoztam a sztorin... Ja, akar valaki mesélni? |
Quote:
Volt szerencsém végignézni egy Rifts-es játékot (egyéb okok miatt én nem játszottam), ahol a mesélőnek utólagos bevallása szerint folyton mást kellett kijelölnie főgonosznak, mert a JK-k kb ilyen beszólásokkal folyton ráhibáztak... ui: jó hogy jöttél, remélem van még sok érdekes történeted :) |
ui: jó hogy jöttél, remélem van még sok érdekes történeted :)[/quote]
Hmm, köszi :D Sztori pedig akad ;) |
Kár volt csomagolni, inkább ki kellett volna végezni a jk kariját, a fenséges Herceg Úr megvádolása / megsértése miatt és máris mehetett volna tovább a mese :)))
Utolsó mondás: - Tudom ám, hogy Te gonosz vagy... |
Quote:
|
Quote:
Kis Mészáros... |
[quote=Massza Rex;101154]Kár volt csomagolni, inkább ki kellett volna végezni a jk kariját, a fenséges Herceg Úr megvádolása / megsértése miatt és máris mehetett volna tovább a mese :)))
Hát, lehet nekemis elment volna a kedvem a meséléstől :( |
Quote:
De alapvetően ha nem adja jelét, ti nem tudtátok volna, hogy kitaláltad a sztorit, ő meg valahol csavarhatott volna még rajta egyet menet közben. |
A Kmi feladat fontos része a: Rend, Fegyelem, Figyelem fenntartása.
Nálam nincs offos bekiabálás, ha ingame beszéd van karakter és karakter közt, karakter és njk közt, mivel villámgyorsan és maradandóan rombolja a hangulatot. Szal az ilyen "csá, király", vagy "szia varázsló", na ezek kapnak egy figyelmeztetést, legközelebbi hibánál meghal a karijuk, és a következő alkalamnál megkérem, hogy távozzon az asztaltól és nyugodtan törölhet a címlistájából/telefonkönyvéből. Jáccani csak komolyan. :eek: Na ilyen (kőszívű) vagyok én. :mad: This is Madness???. No. This is Massszzzaaaa!!! :D |
Quote:
Milyen jó, hogy levelezve mesélsz nekem, így nem tudok bekiabálni és nem hal meg a karim (legalább is nem e miatt...) :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |