![]() |
Egyébként persze, hogy csinálok sajátot, és utána vetem össze azzal, amit itt találtam eddig/fogok találni a fórumon.
Szóval akkor lehet, hogy az lesz, hogy majd a kész éplistre kérek véleményt. |
És a hadis fél-elf az akkor is durva, nagyon durva!!!!:D
Amugy biztos vagy benne,hogy Orkkal akarsz lenni? ottmég sok a toli nagyon...(4.szint) ez megneheziti ám az életed rendesen.. és ha nem játszol sokat, akkor a tolikon való megtorlás mint védekező(!) eszköz sem lesz tökéletes... Ez csak egy vélemény.... De szerintem jobban jársz valamelyik kevésbé munkaigényes fajjal (Ó/G):) |
Nem azt mondtam, hogy nem játszom sokat, talán túl sokat is, de éjjel nem kelek föl etetni. Óriás nem akarok lenni. A gnómon gondolkodtam, de kipróbálom inkább az orkot, szerintem jó lesz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na valami ilyesmire jutottam: Ház: 119-->7735lakos Barakk: 270-->11336elit+2704íj Torony: 52 -->2704hely Kocsma: 50-->2600toli templom:50-->6500vari Raktár: 54 Bank: 5 Az etetést még át fogom gondolni aszerint, hopgy tudok-e annyi pénzt szerezni. A kocsma,templom végső száma majd a tapasztalatoktól függ függeni. Mező, lakás, hadi tekercset maxon tartanék, toli vari tekiből mondjuk 2K-t. A ház lehet, kicsit kevés, de arra gondoltam, hogy a torony+bank: 855embert foglalkoztat, amire nincs nagy szükség általában. Szóval ezzel át lehet vészelni a viharokat, gyújtásokat. Úgyse lesz olyan, aki másodszor is tudna ilyenből egy nagyobb hullámot küldeni :D Tehát valaki mondani vélemyényt? Vagy mutatna egy jobb éplistát? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:26. |