![]() |
Quote:
sztem szebb lenne így.. és nem hinném hogy zavaró lenne.. |
A főmenü egészen más ott az ország adatok eleve kisebb helyet foglalnak el és jó hogy látszik elkülönül a háttértől, mert más adatok is vannak az oldalon.
De a pontlistánál ezt semmi sem indokolja mint ahogy a fórumnál sem indokolta... |
Quote:
|
Quote:
a pontlistához csak annyi az indokom, hogy esztétikusabb lenne.. semmi más.. |
Szerintem meg egyáltalán nem ronda a fórum...
|
Quote:
|
a pontoknál a színmagyarázat olvashatatlan. jó lenne ha a magyarázó szövegek olyan fehérrel lennének beleírva, mint amilyennel az országnevek vannak azokba a színekbe írva a pontlistában....
|
A baj vszeg az én készülékemben van, de nem tudom megkülönböztetni a védelem alatt álló országokat, a többi országtól (a jelmagyarázatban meg nem látszik rajtuk a felirat)
Nehezen tudom megkülönböztetni a saját, a szövetséges vmint a hadban álló országokat. Persze a saját meg a szövetséges országok lehetnének nyugodtan ugyanolyan szinüek, a sajátomat csak felismerem, a szövetségesemet meg úgysem piszkálom. Igaz nem tudom, hogy 1/A-ban mi a helyzet, sose jártam arrafelé :D A hadban álló orik lehetnének rikító szinűek mondjuk a kiemelt játékosok helyett. Tudom büszkeséggel tölti el ennek a szinnek a viselőjét, mármint hogy kiemelt, de szvsz akkora infótartalma nincs. Vagy ha mégis, akkor is lehetne vagy máshogy jelölni. Bár a bajom nem ennek a kiemelésével van, hanem a többiek egybefolyásával. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:46. |