![]() |
hali...
Konstruktív kritikának szánom. Nem szeretném lebecsűlni az új verzióba fektetett munkát. : A főmenű elég csinos lett így grafikával. Az ori adatainál vastagabb betűk kellenének... Ellenben szerintem nincs szűkség akkora feliratra ami ezt jelzi: Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket. És a hírnév sem hiszem h olyan fontos adat lenn h pont azt kellene kiemelni.. Országod Beállítások ---- ritkán használt ikon Intéző ---- ritkán használt ikon Pénzügy ---- ritkán használt ikon Helytartó Bónusz ---- ritkán használt ikon de nagyon Hadsereg Építés Felfedezés ---- ritkán használt ikon Tudomány Kincstár ---- ritkán használt ikon Piac Háború Alvilág Varázslatok Tanácsadók Szövetségek Események Üzenetek ---- ritkán használt ikon Diplomácia Pontok Keresés ---- ritkán használt ikon Jegyzetek ---- ritkán használt ikon Fórum Közösség Aréna, Párbaj ---- ritkán használt ikon Súgó Feljutás ---- ritkán használt ikon Kilépés Sok menüpontot ritkán használunk ezek közül, őket lejjebb lehetne tenni, és máris könnyebben eligazodna az ember. A gyakran használt menüpontokat kicsit ki lehetne emelni, más árnyalatu háttérrel vagy betűméret vastagítással... Az eseményeket jelző ikonok tetszenek, de elég apróak, és nem elég figyelemfelkeltő a színűk, aki otthagyja a gépét, és csak akkor figyel fel ha azok villognak akkor könnyen lemaradhat róla. A pasztelszíneket gondolom azért válaszottátok mert megnyugtató... De néhány helyen mint pl:Hadsereg képzése, megmaradtak a zöld és piros színek... ezeket talán enyhébb árnyalatokkal helyettesíteném... A varázslatoknál nagyon tetszenek a készűltség csíkok. A betűméret viszont kicsi... A tanácsadó egész jó... a barna elválasztócsíkok is bejönnek. A sötétbarna területeket válaszanám még kicsit szét.. A szövetségek menűpontba tuti ötlet a fül...:D A diplomácia menűpont piros zsélű táblái nem illenek ebbe a világba... A szövifórum barna színe engem személy szerint bealvásra ingerel... az eddigi szín sokkal jobban fenntartotta a figyelmet.... az egyes menűpontokat én kicsit körbevonnám, hogy elkülönüljenek egymástól, elég lenne valami halvány keretszín... A pontlista tényleg olvashatatlan, jó lenne valami betűméret növelés... és talán a betűk maguk is lehetnének vastagabbak... a piacon nagyon jó, hogy az áruk mennyisége és ára elkülönül az ori saját készleteitől, de jól jönne még valami optikai elválasztó a többi anyagtól. Pl valami halvány keret az anyagok köré.... És a fehér és fekete szövegek elég éles kontrasztban vannak egymással és ez zavaró lehet. Ennyi... vélemények érdekelnének... további jó játékot |
Ati,azt hiszem utoljára írom ide,a következő a support..a közös fórumon nem lehet látni a színes számokat,betűket
|
Quote:
Biztosan mindenki így vélekedik róla, az is, aki eddig semmit nem talált meg, mert olyan káosz volt minden.... |
szövifórum
nagyon jó lett az ált. fórum, de lécci legyen a szövifórum is ha nem is olyan (nekem az is jó lenne) de legalább egy kicsit világosabb :)
|
Nos, szvsz nagyon jó lett az új desing. Minden elismerésem a kis képek készítőjének! Ezek a színek sokkal jobban illenek sztem a Hódító világához, mint a fekete-zöld-piros kombináció. Még mindig szokatlan, de pár nap, és belejövünk. A pontlista méretével nekem is bajom van, és az eseményjelzők is lehetnének nagyobbak.
Jó lett, na, ez a lényeg. :) |
Quote:
|
ok
Quote:
|
Quote:
|
nekem menüsorral van gondom, én kevésbé találok benne logikát
bonuszt pénzügyek egyik fülévé kéne tenni. napjában csak egyszer használja, már aki ugye, nyugodtan el lehetne dugni. kincstár is kerülhetne lejjebb, ritkán használatos, kevésbé fontos a többi okés még eseményeknél lehetne javitani támadási idő alá kerüljön távolság teljes egészében. jelenleg hülyén darabolt ez csak kis extra persze, hogy jobban nézzen ki |
Ati egy apróság, ha már így átgyúrtátok a dizájnt!
(szép lett, csak meg kell szokni, meg éjjel amikor már csak a monitor világít, elég szemkifolyatós ellentétben a fekete-sötétzölddel, de majd megoldom egy kis háttérfénnyel...) mi lenne hogyha a fórumválasztót vagy fülekkel helyettesítenétek, vagy csak áttennétek felülre, és akkor nem kellene végiggörgetni azt a fórumot amit éppen nem akarunk elolvasni?:rolleyes: :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |