Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

GOD 03-12-2006 14:28

A próféta beszéljen belőled CSokibácsi!!!

Etyekwood 03-12-2006 16:21

2006 Constructors Championship

Pos Constructor Points

1 Renault 10
1 McLaren-Mercedes 10
3 Ferrari 8
4 Honda 5
4 Williams-Cosworth 5
6 RBR-Ferrari

2006 Drivers Championship

Pos Driver Nationality Team Points

1 Fernando Alonso Spanish Renault 10
2 Michael Schumacher German Ferrari 8
3 Kimi Räikkönen Finnish McLaren-Mercedes 6
4 Jenson Button British Honda 5
5 Juan Pablo Montoya Colombian McLaren-Mercedes 4
6 Mark Webber Australian Williams-Cosworth 3
7 Nico Rosberg German Williams-Cosworth 2
8 Christian Klien Austrian RBR-Ferrari 1

Apa 03-12-2006 16:56

nos uraim csak most fértem a géphez.
na most itéljetek ki a pilota??? alonso is, sumi is indult már hátsobb poziciobol, mégsem értek el ilyet!!!mongyuk ilyen izgi futamot 2 év alatt nem láttam. a kis rosberg nagy penge lesz, ez már biztosnak láccik.sumi a szokásos mindennek tudok örülni formájával télleg nagyott nőtt az emberek szemében. (szerintem) én nagyon ugy látom kimi méltó utoggya (dj) lesz, ha nem tulszárnyalja.viszont alonso sztem nagyot fog bukni jövöre. tavly szar volt a merci. idén szintén nem cáfolt rá, és ő oda szerződött jövő évtől.a marha. ugy látom ha idén nem is, (bár massa is jol kezdett) 2007 től ismát ferrari felvonulás lesz, .(mivel a vodka bajnok ott fog idegeskedni)

Etyekwood 03-12-2006 17:47

Nem baj :) lényeg, hogy itt vagy!

De én arra leszek kíváncsi, hogy Alonso helyét ki fogja átvenni jövőre!

Mert, ha Keke Rosberg fia már itt van, akkor Nelson Piquet fia mikor és hová jön, mert ugye már ő is csak arra vár, hogy valaki szerződtesse!
És Flavio Briatore-nak nagy érzéke van, hogy kit kell felkarolni, Lásd Schumi és Alonso esetében!

És ha a két régi konkurens fiai egy mezőnyben lesznek, mint egykoron apjuk, akkor megint visszajöhet a retro feeling '80-as évek eleje :) és ott folytatják, ahol az ősök abbahagyták :)

Egy kis múlt:

Keke Rosberg 1982,
Nelson Piquet 1981, 1983, 1987,

voltak világbajnokok!

Csokibácsi 03-12-2006 17:51

Mindenestere idén nem lesz előre lefutott futam. Szerencsére.
Két éve még a nyugdíjas nagymamák kerekes szatyros gyorsulási versenye is izgalmasabb volt, mint az F1 :)

GOD 03-12-2006 23:00

Nekem mindegy hogyan, csak Kimi legyen a világbajnok!!! Még addig amig a Mclarennél van :D utánna már :mad: Alonso :mad: fan leszek... Pfff... Inkább Montoya

Apa 03-13-2006 07:36

nem érdekelnek az istállok. raikonnen és kész, mégha a skoda csapatnál fog versenyzni akkor is ő lesz a legjobb. ez tény.

Arwen 03-13-2006 07:44

Quote:

Originally Posted by Apa
nos uraim csak most fértem a géphez.
na most itéljetek ki a pilota??? alonso is, sumi is indult már hátsobb poziciobol, mégsem értek el ilyet!!!mongyuk ilyen izgi futamot 2 év alatt nem láttam. a kis rosberg nagy penge lesz, ez már biztosnak láccik.sumi a szokásos mindennek tudok örülni formájával télleg nagyott nőtt az emberek szemében. (szerintem) én nagyon ugy látom kimi méltó utoggya (dj) lesz, ha nem tulszárnyalja.viszont alonso sztem nagyot fog bukni jövöre. tavly szar volt a merci. idén szintén nem cáfolt rá, és ő oda szerződött jövő évtől.a marha. ugy látom ha idén nem is, (bár massa is jol kezdett) 2007 től ismát ferrari felvonulás lesz, .(mivel a vodka bajnok ott fog idegeskedni)

Schumachert nem lehet túlszárnyalni!!!

zima 03-13-2006 07:52

Quote:

Originally Posted by Arwen
Schumachert nem lehet túlszárnyalni!!!

az a szerencséje a sutyinak hogy soha nem ültettek mellé csapattársnak egy klasszis pilotát. azt hiszem az vitathataltan tény hogy ha kimi egyszer sumika csapattársa lenne hamar romba döntené a sumi kultuszt. :D

zima 03-13-2006 08:34

az pedig szégyen hogy a toyotások ilyen ramaty autot tudtak összekalapálni ahhoz képest hogy ök kezdték el leghamarabb a fejlesztést. ök jöttek ki leghamarabb az uj versenygépjármüvel ( palik után szabadon :D ) nekik a legnagyobb a költégvetésük. tavaly sokkal jobbak voltak.

a williams pedig remélem megveri a bmw-ét. :D

ja és természetesen kimi a legjobb. ha valaki még nem tudná. :D

All times are GMT +1. The time now is 04:14.