Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

123 02-16-2006 16:29

nekem megvan stronghold 1 meg a crusader
de a legjobb a Ceasar3:D

director 02-16-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by 123
nekem megvan stronghold 1 meg a crusader
de a legjobb a Ceasar3:D

ja, igen, a c3 még nem is jött szóba.. pedig a maga idejében szerintem egyik legpengébb játék volt.. és még ma is szórakoztató:)

steffl 02-17-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Nem használatról volt szó? :) Leültetem egy gép elé, amiben minden működik. Friss juzer ne akarjon VGA-t cserélni, aztán még drivert is telepíteni :)
Szóljon csak nekem, valamiből a sörszámlákat is fedeznem kell ;)

csoki digitalis fényképezöt nem szerelsz ??:D

Remedy 02-17-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by steffl

hat hogy markost idezzem: "boltja van annak rendesen" :)

Davalon 02-17-2006 17:24

Quote:

A 98SE hulladék, a simával nem volt különösebb bajom. Egészen a P4-es megvételéig, a sima 98 ugyanis P4-en install után vxd hibával megdöglend :)

Érdekes... Nekem win 98SE teljesen stabil volt. Szerintem minden idők legrosszabb op.rendszere a Millenium volt.

Csokibácsi 02-18-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Davalon
Érdekes... Nekem win 98SE teljesen stabil volt. Szerintem minden idők legrosszabb op.rendszere a Millenium volt.

Stabilnak stabil volt, de voltak olyan hülyeségei, amik a simának nem voltak.
Huhh, Millenium, na az tényleg egy nagy kalap kaka volt :)

Csokibácsi 02-18-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by steffl

De, van ütvefúrom meg kalapácsom is :D

director 02-18-2006 11:01

Quote:

De, van ütvefúrom meg kalapácsom is :D

precíziós műszerek :D

Davalon 03-08-2006 17:05

Jaj-jaj-jaj!:D Végre elindult a Heroes of Might and Magic V. bétatesztje és a hírek alapján teljesen visszanyúltak a legendássá vált HoMM 3 játékrendszeréhez. Oh, yeah!:D A szerencsétlen és béna, scalódást keltő IV-es sorozatot teljesen elfelejtik, mintha sose létezett volna. Az egyetlen komoly változtatás nyilván a látványvilág, a csaták, ahol a harcmező térképről ráközelít a csatázó egységekre a kamera és lejátsza az animált csatát, majd visszavált a harcmező-nézetre. A 3D nézet bent a várban tűnik zavarónak, nehéz látni az egyes épületeket, mert esetleg kitakarja egy másik.
De hát nyárig, a végleges verzióig még van idő javítgatni:) Amit sajnálok, hogy csak hatféle vár lesz, viszont a Dungeon most a sötét elfeké, és az erdei elfek meg a Sylvan nevű vártípusban leledzenek majd:-)

Csokibácsi 03-08-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Davalon
Jaj-jaj-jaj!:D Végre elindult a Heroes of Might and Magic V. bétatesztje és a hírek alapján teljesen visszanyúltak a legendássá vált HoMM 3 játékrendszeréhez. Oh, yeah!:D A szerencsétlen és béna, scalódást keltő IV-es sorozatot teljesen elfelejtik, mintha sose létezett volna.

Quote:

Azt ígérték, hogy játékmenetre és élményre olyan lesz mint a 3. Ha ez igaz, méltó utódja lehet a 3-nak, mivel a 4 az egy félresikerült tréfa volt szerintem.
Csak látnánk már végre ...

én mondtam :)

All times are GMT +1. The time now is 13:41.