![]() |
Egyik legjobb
> Százágra süt a Nap. Nyuszika vígan szalad az erdőben, amikor
> egy fa tövében > meglátja szivarozni a szarvast: > > - Mit csinálsz? Megbolondultál? Egy ilyen szép napon a jó > levegő helyett mérgezed a tüdődet? > Gyere inkább, s szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a > tüdőd! > > - Igazad van! - mondja a szarvas és elkezd szaladni a > nyuszikával. > Amint szaladnak, meglátják a rókát, az orra a kokainba lóg. > > > - Hé te! - mondja a szarvas, itt a természet közepén > kokainozol? Gyere inkább, > és szaladj velünk, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd! > > - Igazad van! - mondja a róka, s elkezd "o is rohanni a > többiekkel. > Egy kicsit később találkoznak a medvével, amint az épp egy > injekciós tűt tart > a kezében egy adag tiszta heroinnal. > > - Hé, itt a természet lágy ölén akarod belőni magad? Gyere > inkább szaladj velünk, > hogy teljen meg a tüdőd oxigénnel! - mondja a róka. > > - Menjetek a pics@ba! Minden alkalommal, amikor a nyuszika > bekap egy extasy-t, nekünk rohannunk kell az erdőben? |
Hogy köszön a cserkész fiú a cserkész lánynak?
-Légy résen! Hogy köszön a cserkész lány a cserkész fiúnak? -Rés készen! :) |
Amerikában egy farmer bemegy a városba, és beül egy étterembe vacsorázni. Sztéket rendel, és kihoz neki a pincér egy hatalmas szelet húst, alig átsütve, szinte véresen. A vendég reklamál:
- Kérem, ezt a húst vigye vissza és süssék meg rendesen! - De uram, ez meg van sütve. - Ez? Láttam én már olyan marhát, amelyiknek ennél súlyosabb sérülése volt és még felgyógyult! * Egy házaspár a ház padlását takarítja, amikor találnak egy 10 évvel ezelőtti cipőjavításról szóló cédulát, amit nem váltottak ki. Jót mulatnak rajta, és próbálnak visszaemlékezni, melyikük hagyta ott a cipőjét a cipésznél. - Mit gondolsz, megvan még az a cipő? - kérdezi a férj. - Nem tudom, talán utána kellene járni. A férfi gyorsan autóba ül, elszalad a cipészhez, és bemutatja a cédulát. Nagy meglepetésére a cipész tényleg hátramegy a műhelybe, és keresni kezdi. Kis idő múlva azonban üres kézzel jön vissza: - Sajnos, csak csütörtökre lesz kész. * A kis Peti a nagymamájánál nyaral, és kint játszik az udvaron a szomszéd gyerekekkel. Egyszer csak beszalad a a szobába: - Nagymama, hogy hívják azt, amikor két ember egy szobában alszik és az egyik felül van, a másik pedig alul? A nagyi zavarba jön, először nem tudja, mit feleljen. Némi töprengés után úgy dönt, hogy őszintén válaszol: - Hát, kicsim, azt úgy hívják, hogy szexuális aktus. - Jó - mondja a gyerek és fut vissza a többiekhez. Kis idő múlva ismét bejön: - Nagyi, te engem félrevezettél! Azt úgy hívják, hogy emeletes ágy! Ja, és a Pistike anyukája üzeni, hogy beszélni akar veled! |
Quote:
|
Quote:
A te eredményed: Csak 3 ember volt eddig, akinek ez sikerült! kár, hogy ismertem... :D:D:D a baseball-osat nem tudtam e egyedül, amikor először néztem :o |
nekem 9 lett jó...:(
a tabisat meg a Mozeset elszurtam :( |
Quote:
|
A te találatod : 9 a 11-ből
Úgy látom, h én is az átlaghoz húzok:D Jó kis teszt:) |
Quote:
először 8 volt asszem, aztán most egy év alatt egy válasznyit bölcsebb lettem:D:p |
Nekem csak 6 lett jo :o
Szal most egy kicsit kezdek megijedni ilyen sok nagy koponya tarsasagaban:(:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:48. |