![]() |
Quote:
|
Quote:
1. ha körönként ennének és elszabadulna a gabona piac, ergó hatalmas vagyonokat lehetne keresni a gabonával....átálnék gabona piacolásra, mert rákényszerülne sok játékos 2. ha egyszeri és visszakapom...Köszi és ha éjfélkor kirakom 27 körre és hajnali 3-kor megveszik, visszakapok 24 környi gabonát? Köszi:rolleyes: Jó éjszakát nektek is:D Nem is Ahmednél lenne probléma hanem a Juszuf gabonáival:o Ui:Bármi nemű etetésnél tekercsekkel fogok kereskedni! De ha ez megvalósul akkor majd tekercsek is kopni fognak a piacon:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Még annyi észrevételem lenne, hogy ha lerengettek vagy berombolnak a HT nem tenné ki a katonákat mert nincs bent gabonám? Vagy finomítan kéne, hogy már nem csak minimális egység számot rakjon ki hanem a gabonát is figyelje?
|
Ejh nekem annyira nem teccik ez az ötlet, sok mindenben egyetértek Colonyval. Szerintem a katipiac jól működik így: 1. Az anarhban nem lehetne akkor ennyi katit tartani piacon csak a gabcsitermelő oriknak, 2. Szerintem /bár ehhez télleg halvány lila pukim nincs/ az Aban is kevesebb lenne a seregcserés hadakozás, mert kevesebb ember tartana kinn katit... Akkor át fantasybe és akkor inkább azt mondom hogyha a piac ra vitetem a tulajdonom akkor azt őrizze a kufár, etesse őket ő /csak annyit hogy épp éhen ne haljanak/ és kérjen érte lovét... bár annak se örülnék...
|
Quote:
Ebben van valami, így télleg problémát okozhat az el nem férő sereg piacra juttatása. A másik kifogásod viszont, hogy katipiacon tartod a pénzed asszem jóval kevesebbeket hat meg. Egyebek mellett ez lenne a lényeg, hogy üres orik ne tartsanak milliós tételeket a piacon ingyen, hanem ha már kell nekik akkora tartalék sereg, fizessenek érte, azaz etessék őket. Utólag pénzben levonni az etetési költséget a legegyszerűbb megoldás lenne valóban, de gyakorlatilag semmit nem változtatna mostani helyzeten. Ha már etetjük, akkor vigyék magukkal a kaját, és szerintem a sereg gazdája ne kapjon vissza semmit belőle: egyék meg az ostorozó hajcsárok:D Aki el akarja adni a katikat, az adjon melléjük kevesebb kaját ha akar, elvégre úgyse kell egy napig piacon üljenek. Aki meg megőrzésre tartja ott, az építsen otthon tanyát, vagy Juszufnál vegye meg jó pénzért. A mostani egyensúlyt fenekestül felforgatná ennek a megvalósítása, és kezdetben csillagászati gabonaárakra számíthatnánk, idővel viszont aliganem lecsökkennének a piacon tartott tételek. |
valoban sok problemat vett fel ez az otlet, de azert vagyunk hogy kitalaljuk a megoldast!
Egyenlore ez a piacon tartom az egysegemet, az A- csoportot erinti igazan! Mivel a jatek is azt hirdeti, hogy a legfelso szint meroben mas, igy gondolkozzunk csak a felso szintben! Maximalizalni lehetne hogy mennyi egysegtol/artol kezdve kelljen gabonat kuldeni az egysegekkel, mert az mar nem eladasnak hanem raktarozasnak minosul! Ez megoldja azt a terhet amit azok kapnak akik valosan eladni szeretnenek! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |