Quote:
Originally Posted by Ákos
Sohase restartoltam. Az 5-iken még a sugó alapján úgy építettem a piacokat, mint ahogy az ott meg volt írva. A 3-ik szinten futottam össze pár fanatikussal, aztán a másodikon már csak a bebástyázódott pár fő volt fölöttem. Az 1/A-ban ismét annyira zöldfülű voltam, hogy csak na, de közel egy év után a fanatizmusomnak köszönhetően a legjobbak közé kerültem.
Akkor még nem volt személyiség, de már démontojás se volt. Volt helyette más. Mondom: mindig is az aktuális környezetnél kell jobbnak lenni vagy ellenük ellenálló maradni valahogy.
|
Hogyan tudok jobb lenni az aktuális környezetmnél, ha az ork harcos tudós tábornok, én meg elf kereskedő vagyok, ő klánraktárból etet, nem tart tolit, és varit is alig. Hogyan védjem meg ez ellen a brutális erő ellen magam egyedül, ha ori-az-orit támadja, alulról? Hogyan rakjam teli a klánraktárt, ha nem egy milliárddal léptem fel, hanem mondjuk 50 millióval, ami kell tekikre, meg fegyverre, mert írni már luxus? Nekem kell a vari, mert védekeznem kell, kell a toli, mert nem fél tőlem a tolis, hogy beütöm, ergó, sosem lesz olyan seregem, hogy megfoghassam. Tévedek?
|