![]() |
Monro az a megoldas hogy fent egyéniben kell tamadni...
Vayg pedig kettébontan ia klánt es kulon menni... Tudom ez nem megoldas a problémára csak a szőnyeg alá söprése ...:) De a föld jon igy is... |
Quote:
Majd akkor fogadom el az érvedet ha már 20%-ot kell leadnod 15K hekin egy klánütésért ami 1000 hekit hoz ha bemegy és még mindig fenntartod:D |
Monro mindez csak pénz kérdése.
Ha van ra keret nem gond.Az önfelaldozo készség meg abszulot megvan bennem.Én az orszagomat is felaldoztam a klánért.3000 hekit siman ... :) |
Quote:
Sztem ez az 5let egy reform a klántámadás terén és meggyőződésem, hogy prímán működne. Minden olyan követelményt kielégít amit eddig felhozott bárki klántámadásreform ügyben. 1. a támadás erősödik 2. a tornyok védőereje megmarad 3. teljesen más szisztéma szerint működik, mint az egyéni 4. a full elfes tornyozott klánok is beüthetőek lehetnek |
Nekem ez így tetszik. Csakugyan megfelel minden követelménynek:)
|
Már egy jó ideje olvasom ezt a topicot, hozzá nem szóltam azt hiszem, mert érdemben nem tudtam volna.. Ugyan ez most sem változott, hozzáadni az elgondoláshoz nem tudok :rolleyes: viszont maximálisan támogatom monro javaslatát. Szerintem kifejezetten életképes és az 1/A is igencsak megérett már egy ilyen léptékű változásra kláncsaták terén :cool:
|
Ati ezt nem vesézzük ki picit? :D
Kiváncsi vagyok a hozzáállásodra reform ügyben ;) |
Quote:
|
Quote:
Attila visszatérhetünk már a túlerőbónuszos klántámadásra? :) |
Azoknak akik még nem olvasták ennek a javaslatnak a lényegét egy kis visszatekintés:
A cél a klántámadások erősítése,lévén az egyéni támadással ellentétben itt nincs felfeléütés 10% és tábornokbónusz (7-20%) viszont a toronybónuszok ugyanugy számítanak (30%). A toronybónusz ellenpolusaként felvetett javaslatom a túlerőbónusz. Túlerőbónusz : A támadó seregek és a védőseregek létszámkülönbsége után járó bónusz. Minden 10%-al nagyobb támadólétszám után 3% ütőerőbónuszt kap a támadó. (pld. véd 1000 ijász támad 1500 lovas -> TEB=5x3%=15%) A létszámoknál minden katonai egység beleszámít ami az országban éppen jelenvan. (katona, védő, támadó, ijász, lovas, elit) A TEB maximum 15%! |
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |