Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

monro 06-23-2006 14:09

Quote:

Originally Posted by Remedy
Szépek a versek, és az összetartó erő,
hódítós körökben ez nagyon dicsérendő!
Szavaitok olvasva elvágyom keletre,
bárcsak nekem is ily jó klánom lenne!
Unalom eltűnne, várna sok új ember,
na mindegy, majd hátha ilyen is lesz egyszer...

Egy klánnak Remy össze kell érnie :)
Mi már legtöbbünk 3-4 éve "büdösödünk" együtt. A többiek meg most kezdik elengedni a befogott orrukat :D:D:D

Zounok 06-24-2006 07:34

Ki a franc merte kétségbe vonni megkérdőjelezhetetlen szépségemet??? Mi az hogy 1 szavazat TALÁN? :mad: Veled sem fexem össze többet !:eek:

-Fegya- 06-24-2006 10:45

Én látatlanban nem szavazok! Tegyetek ki fényképeket! :)

GOD 06-24-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by monro
Irigykedik a jancsiszög :)
Szeretnél te is beszállni Suzy? ;)

Mo? Hát nemtom... Nálam a vendéglátóipari egységedben Wand próbálkozott be a vécén :D
Még gondolkodom rajta kit válasszak viráágom viirágom :D :D :D

Gyula 06-24-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by Remedy
Szépek a versek, és az összetartó erő,
hódítós körökben ez nagyon dicsérendő!
Szavaitok olvasva elvágyom keletre,
bárcsak nekem is ily jó klánom lenne!
Unalom eltűnne, várna sok új ember,
na mindegy, majd hátha ilyen is lesz egyszer...

Remy főnök :) Ha az angolban te is úgy vezetnéd azt nem tudom kimondani nevü sakkos klánt mint Monró a szkarabeuszt akkor most nem mi lennénk a top2 klán :))

Serg 06-25-2006 16:50

Hát elég furi izlésetek van csajok terén-nem tudom tudjátok-e hogy Zou férfiember?!:DD Bár izlések és pofonok...

Xeper 06-25-2006 18:05

Ez a Szkarab klán már csak ilyen :p
Bár én is az első lehetőségre szavaztam :D

Remedy 06-25-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by Gyula
Remy főnök :) Ha az angolban te is úgy vezetnéd azt nem tudom kimondani nevü sakkos klánt mint Monró a szkarabeuszt akkor most nem mi lennénk a top2 klán :))

Na de Gyulavezer... jo jatekosoknak nem kell folyton a kezuket fogniuk, es en jobban szeretem a demokraciat, mint a diktaturat... Szoval, barmi ami nem tetszik, tessek megmondani a szoviforumon, es nem itten uzengetni, mert meg a vegen veletlen nem veszem eszre, es akkor egy velemeny hangos szava nem csattan el a fulemben... :)

monro 06-25-2006 23:57

[quote=Remedy]Na de Gyulavezer... jo jatekosoknak nem kell folyton a kezuket fogniuk, es en jobban szeretem a demokraciat, mint a diktaturat... [quote]

Remy el kell keserítselek... a háborúban nincs demokrácia! Ezért hierarchikus felépítésű minden hadsereg a világon. Amit a tábornokok kitalálnak azt kell csinálni :) Természetesen elötte lehet egymással egyeztetni de egy egységnek mindig van egy nagyfőnöke aki dönt és utasít. Ha nem így vezeted a csapatodat akkor az nem hadtest, hanem valami más :) Ha jól csinálod a dolgod és következetes vagy akkor nem veszi zokon senki a hierarchiás skálát, viszont ha túl sok döntést bízol másokra akkor nem fogadnak el vezetőnek, mert nem vagy elég hiteles. Persze akkor a legjobb ha késöbb az eredményeid is igazolják a döntéseidet.

Remedy 06-26-2006 00:15

[quote=monro][quote=Remedy]Na de Gyulavezer... jo jatekosoknak nem kell folyton a kezuket fogniuk, es en jobban szeretem a demokraciat, mint a diktaturat...
Quote:

Remy el kell keserítselek... a háborúban nincs demokrácia! Ezért hierarchikus felépítésű minden hadsereg a világon. Amit a tábornokok kitalálnak azt kell csinálni :) Természetesen elötte lehet egymással egyeztetni de egy egységnek mindig van egy nagyfőnöke aki dönt és utasít. Ha nem így vezeted a csapatodat akkor az nem hadtest, hanem valami más :) Ha jól csinálod a dolgod és következetes vagy akkor nem veszi zokon senki a hierarchiás skálát, viszont ha túl sok döntést bízol másokra akkor nem fogadnak el vezetőnek, mert nem vagy elég hiteles. Persze akkor a legjobb ha késöbb az eredményeid is igazolják a döntéseidet.
Na es honnan gondolod, hogy en hadtestet szeretnek vezetni, es nem valami mast? (meg az se biztos, hogy vezetni szeretnek :) Mi van, ha nekem az a fontos, hogy jot jatsszak a haverokkal, de emelett legyen idom minden masra, tudjak aludni, tobbet szamitson egy nap 7 ora eltoltott alvas mint mindjuk x heki az orimbol, tobbet szamitson egy sorozes, vagy egy barmi egy haverral, mint egy tamadas inditasa...
Nem lehetnek ugyanazok az ambicioink, es az, hogy mi nekunk a jo :)
Es hidd el, nem arrol van szo, hogy kibujnek barmilyen dontesmeghozatal alol... :) De en inkabb tanacsnak szeretem az ilyet gondolni, mint megszeghetetlen parancsnak, es jateknak fogom fel a dolgot, nem haborunak.
Ilyen vagyok :)

All times are GMT +1. The time now is 23:27.