![]() |
Quote:
Hozzátenném Remy örökérvényű módszerét: gazdag szövibe lépsz, és ők karavánoznak:) |
Quote:
|
Quote:
5. szinten max 200-as nyersinál nem érdemes termelni a bank meg hogy hozzon sok kell marad a fosztás meg a tekilopás az mindig jó |
ez nem igaz dreamen;) én ma is az általad említett nyersi ár fölött tettem ki nyersit:) úgyhogy ez nem egészen így van. van hogy nagyon alacsonyak az árak, de az hamár van egy kis pénzed megoldható, hogy emeld őket
|
Quote:
nem feltétlenül alacsonyak az árak :) ezt cáfolnám a bank pedig kis hekin is hoz elég szépen persze nem heti 1,5 milliárdot de azért hoz :) |
hát ha nem vagy nagy piacozó akkor egy ár csökkenés betesz a termelőnek de mindegy
a bankot pedig én hullának ajánlom csak. más ha sok pénze van ugyis a piacon tárolja és egy tekiírásból szebben lehet keresni kivéve ha ellopják őket:D |
Quote:
ork kereskedő. felütöd magad a csopi tetejébe. leállsz és minden feles épít banknak. 1700 hekin kb 400-at felhúzol ( vagy többet ) és azzal már lehet keresni. bank nem csak holtaknak jó :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem ilyet egy elf csináljon, mert őt csak nehezebb beütni és nem nagy gas 400 heki minusz. de ez az én véleményem nem próbáltam még ork kereskedőt lehet jól jönne ki |
All times are GMT +1. The time now is 11:25. |