![]() |
Quote:
De amikor tök "ismeretlen" játékosok összegabalyodnak, akkor azt hiszem nincs miről beszélni... Teljest meg én személy szerint marha ritkán nézek, főleg nem figyelem napokig, hogy ki kivel... |
Szerintem ha harcolok, akkor benne van az is hogy lehiénáznak, azért hagyok otthon helyet tábornokot, 59:50 kor távolt nézek, figyelem a pontlistát rámfokoz-e vki, ha szembe jön vki sereget koptatok, ez mind benne van a játékban.
HA lehetőség van rá akkor én is hiénázok, mert ha kitámadt vki, akkor vállalja azt is, hogy jöhet hiéna is, szerintem akkor nem vagyok hiéna, csak szemfüles :D HA lehiénáztak, akkor megjegyzem magamnak, és legközelebb figyelek rá, hogy messze legyek tőle. Hogyha valaki csak hiénázással akar feljutni, az is 1 játékstílus szerintem, és megérdemli a büntetését ha arra kerül sor. A-ban nem sok esélyed van a sok beton elf között, vagy mész maxxal és imádkozol hogy ne szóljon bele vki, vagy vársz, hogy támadni tudj, ez sajnos A-nak a sajátossága. Ez a játék a földről szól, azt meg kell szerezni így vagy úgy. |
Quote:
aki meg jó hiéna úgy megy, hogy a koptatással is fér |
Quote:
|
Előttem szólónak igaza van :) (Bart)
Ez a játék a földről szól ...Aki nem mnt-s az pontenciális célpont . Valamelyik másik topicban olvastam , hogy a felesekre megelőző csapást szeretnek mérni egyesek ... Most ha előtted van egy szövi tagja a szövije meg sehol akkor ha beföldeled az gondolom lehet ugyanolyan megelőző csapás mint amit a feleskre mérnek :D Mitől rosszab ez ? a felesről tudod, hogy lopni fog vagyis csak sejted .... A szöviről meg tudod , hogy harc lesz vagyis azt is sejted :) 10 körre előre az egyes csopin kívül elég problémás ütni . A másik meg ha te pl vándor vagy és a taktika szerint olyat ütsz aki nem vándor , hogy ne érjen el az pont ugyanaz mintha leszakadt szövitagot ütnél ... Mert a szövitag éppen fedez vissza a többiekhez akik neked 3 körösek :) Szóval álszenteskedést nyugodtan be lehet fejezni szerintem :) ui: dragitól nem várok mást ,mint a személyemre szóló ...... majd egyszer talán el is olvassa amit írok és értelmezi is :) |
én is simán hiénázok ha úgy adódik, és szerintem ezt kár tagadni bárkinek is
az megint más h olyan rég fent van vki A-ba, h akkor ez nem volt számottevő jelenség, de ha most menne akkor szerintem nem vetne meg 2-3-4-5-600k hekit senkise igaz hozzáteszem én nem tartok senkin kaput ezért, de ha pont odaesik, és van rá reális esélyem, hát egye fene mondjuk A-n kívül nem sok értelemét látom hiénának, még B-be is lehet simán találni szinte 0 kockázatos orikat (nem mindig persze) az megint más h ha tudom 2 szöviről h harcba állnak, akkor nem nyúlok bele, de ha belenézek a pontlistába, és vmiért megtetszik a neve, felmérés, gömb, és ha jó akkor ütöm max ha ír vmit h ezt miért kellet írok én is egy bocsit, nem tudtam, és megyek tovább ugyan ez ha mf harcol szövivel |
Quote:
|
kiegészíteném annyival, mert így elolvasva nem azt üzeni amit akartam
maga a hiénázás nem gerinctelen dolog, sok dolog rákényszerít játékosokat h ezzel éljen de lehet addig fokozni a dolgot mikor tényleg azzá váljon nekem legalábbis az jött le sok írásból h bárki aki csinálja az egy utólsó...... nem feltétlenül |
Quote:
Tenni úgysem lehet ellene... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |