![]() |
Quote:
A szabályok nem tiltják, tehát legális... |
Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:
Változtatni akar: 15 ember Nem akar v.ni :13 ember Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól... |
Hahó!
Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...??? |
Quote:
|
Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P |
Quote:
Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza... |
Quote:
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is! |
Quote:
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én... |
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)
|
Quote:
Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza... |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |