Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A fosztogatás hatékonysága... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=43)

Axa 02-16-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Woodstock
Lehet, csak izléstelen

Nem ez volt a kérdés, hogy szép dolog-e. :d
A szabályok nem tiltják, tehát legális...

Woodstock 02-19-2006 19:34

Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:

Változtatni akar: 15 ember

Nem akar v.ni :13 ember

Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól...

Fantasy 03-06-2006 11:19

Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???

Woodstock 03-08-2006 15:21

Quote:

Originally Posted by Fantasy
Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???

Nem veszett el semmi, csak eddig nincs olyan javaslat, ami legalább 50%-nak tetszett volna...

Cimbi 03-08-2006 16:46

Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P

Woodstock 03-08-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P

Olvass vissza, olyan javaslat is volt... :D

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...

Cimbi 03-09-2006 00:09

Quote:

Originally Posted by Woodstock
Olvass vissza, olyan javaslat is volt... :D

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...

Engem nem győztél meg:D Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak :D Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól :)
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!

Woodstock 03-09-2006 07:51

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Engem nem győztél meg:D Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak :D Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól :)
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!

Csak tisztázás képpen, nem tartozok a lefosztó orik közé, teljesen más irányú orim van...
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én...

Synkel 03-18-2006 13:37

Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)

Woodstock 03-18-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Synkel
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is:):)

Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...

Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...

All times are GMT +1. The time now is 20:40.