![]() |
Azért vhol elgondolkodtató, hogy a szavazók 68.42%-a szerente vmilyen írányú változást (még ha kevesen szavaztak is)...
Sztem nem kellenek itt szürke/piros számok... Mostanra eljutottam odáig, hogy letisztult bennem a sok "ötlet", amiket ma agyaltam ki... 2 lehetőség maradt a fejemben: 1. Bármilyen ütéssel (egyéni/klán) összeszedett 3.000 hektár + az 1k kör Indoklásom: Aki 3.000 hektárt össze tudott ütni, sztem az bőven megérdemli, hogy leléceljen, ha akar, hiszen ez több, mint a fellépésnél az összes földje. 2. Számítsanak bele az SZK országok is a létszámba a top30% számításánál, így csökken a top30% pontigénye (nem tudom, ez mekkora csökkenést eredményezne, ha nem titok, érdekelne) Indoklásom: Ha fedezésnél pl. az elf felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud, amiben az SZK orik is érnek (ami számomra logikátlan), akkor érjen itt ebben az esetben is, hiszen a csoporton van a hangsúly (legalábbis nekem:)) Ez a két ötletem lenne... Kiemelném, hogy mivel ezek könnyített lépési feltételek (bár 3k hekit is elég összeütni) így nem járna értük plusz személyiség/szám, de a meglévők megmaradnának lefordulva vagy/és nem lehetne B-ben lévő kapcsolt orit lefordítani, ha az A-ban levőnek könnyített lépési lehetősége van csupán... Ha valaki plusz szemet vagy B-ből lépést szeretne akkor maradna minden ahogy most van... Nos? |
Quote:
Kell legyen nekik is vmi cél, amit elérhetnek és ez látszik is, különben miért játszanának? |
Quote:
Ismeretlenek véleménye meg érdekel vkit? Lehet előnyére is válik, hogy nem nézik tapasztalt játékosnak Mondjuk most nem értem, miért ezen vagy épp fennakadva?:eek: De felőlem lehetne vki jelzése, csak sztem ne más színű szám legyen az... |
Hát nem sok értelmét látom így az egésznek. Ha nem jár érte semmi, akkor nem fordulok le, nyilván nem azért jöttem fel az A-ba, hogy - még ha könnyített módon is - üres kézzel távozzam. Akkor már inkább szenvedek még egy ideig, és normál módon, plusz szemmel gazdagodva fordulok.
Amúgy az 1. javaslatot legalább értem, a 2. viszont kicsit homály nekem. Akkor hogy ketyegne a top köröm? Honnan tudnám, hogy most a könnyített fordulási zónában vagyok, amiért nem jár kék szám, vagy a normálban, amiért igen. Vagy most már egyáltalán nem járna plusz szem, ha a top 1-ről fordul az ember, akkor sem? Ati ötlete jobban tetszik. |
Quote:
Top30% ideje (SZK-s orikkal a csoportlétszám 800): x kör Ez naponta frissülne mindig azonos időben. Ebből csak ki tudod számolni, hogy a top30% az 240-nél kezdődik Alatta meg lenne Top30 ideje : x kör itt meg a Főmenüdben lévő csoportlétszámból számolnál... vmi ilyesmi... |
sziasztok!
nekem az tetszene a legjobban, ha a kék számok megszerzése egyre nehezedne. Első fordulásnál 2400 hekit kéne szerezni (tök mindegy mennyivel lép fel), és utána mindig 1200-zal több lenne, de legfeljebb az aktuális top 30%-a vagy 10000 heki közül az alacsonyabb lenne a felső határ. az aktuálisan megszerzendő földnek minden esetben legalább az 50%-át ütésből kelljen szerezni. a minimum 1000 kör az maradna. |
Quote:
Ennek esetleg nyiss egy másikat... Bár nemtom, B-ből lépve ezt hogyan oldanád meg... De ne ide válaszolj :) |
A bizonyos hektarszam osszeutesehez tegyuk hozza, hogy B-bol felhozott terulet + a hektarszam, ha leutnek azt is vissza kelljen utni pluszban.
A ket vagy tobbfele lefordulasi szisztemat sehogy nem tartom jo otletnek. Aki teljesiti a felteteleket, az fordulhasson es kapjon kek szamot. De ne vezessunk mar be a piros meg zold szamokat... |
Quote:
|
sztem a fordulás problémáját az okozza, hogy sokan tartják a bunkerelfjüket a top 30 határán, és fedezgetnek vele, hogy tartsák a minimumot.
ha az első pár szemmel jóval a jelenlegi top alatt lehetne fordulni, akkor sztem sokan lefordítanák az orijukat és jönnének lenti orikkal. mivel a megszerzendő föld felét ütni kellene, rá lennánek kényszerítve a játékra, és előbb utóbb megtanulnának játzsani Aban is. ha sok kék számot akar vki, akkor pedig igenis tanuljon meg játszani. amíg elég volt 1000 kör az Aban a fordulásra, én is felléptem, és hagytam parlagon az orijaimat. utána miután kellett a top 30 megtanultam klánt ütni stb. egyébként személyiség megszerzése nélkül tőlem foroghat bárki, de annak meg mi értelme? ott van rá a zéró |
All times are GMT +1. The time now is 03:22. |