Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Stohl újabb "mesterműve" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4193)

Ati 06-06-2010 09:00

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 255030)
Hányok ettől az egésztől, ha a Kis Miska csinált volna ilyeneket nem is lenne kérdés a "jármű vezetésének tiltott átengedése"-nek fennállása.

Nem szeretem ezt, szerintem a bíróság előtt (és naiv lélekként szeretném ha az életben is) minden ember egyenlőnek számítana, politikus, színész, berepülő pilóta vagy az az ember aki az utcát sepri (mások szemetét eltakarítva)

Az a baj, hogy ez az egész helyzet nem a bíróságról, hanem a médiáról szól. A mádia próbál már jóval a bíróság előtt "ítéletet hirdetni", és az emberek jobban hisznek a médiának, mint a tények alapján döntő bíróságnak.

Swiss 06-06-2010 20:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255042)
Az a baj, hogy ez az egész helyzet nem a bíróságról, hanem a médiáról szól. A mádia próbál már jóval a bíróság előtt "ítéletet hirdetni", és az emberek jobban hisznek a médiának, mint a tények alapján döntő bíróságnak.

Igaz várjuk meg mi lesz a Tisztelt Bíróság ítélete!

Pali papa 06-07-2010 01:57

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 255131)
Igaz várjuk meg mi lesz a Tisztelt Bíróság ítélete!

Azt hiszem Swissel értek egyet.
Legalábbis abban, hogy kapjon pontosan ugyanannyi büntetést, mint amennyit Kovács János mezőgazdasági gépszerelő kapna. Se többet, se kevesebbet.
Komoly probléma ebben az országban, hogy a társadalom által veszélyesnek, károsnak ítélt cselekményeket egy-két (na jó sokkal több) ember megúszhat. Ennek logikus következménye lesz az, hogy egyre durvább és durvább dolgokat mernek megtenni.
A megbocsájtásról pedig annyit, hogy a napokban a Hegyalja úton egy autós jobbról a Buszsávon előzött engem, majd hirtelen (mikor rájött, hogy az kanyarodósáv is bevágott elém. A gond csak az volt, hogy a kocsim eleje az ő B oszlopával volt egy vonalban. Kár van személyi sérülés nincs, de ha a 4 hónapos fiamnak egy haja szála is görbült volna, komolyan mondom nem biztos, hogy türtőztetni tudtam volna magam. Mikor a rendőr megjelent a helyszínen vázolta, hogy kb 6 hónapra valószínű be fogják vonni az ember jogosítványát. Nem volt visszaeső, de az igaz, hogy egy kerékpáros is tanúskodott, hogy csak azért nem ütötte el őt az ember, mert felment a járdára... Ettől függetlenül a két eset között mértéke között komoly különbségek vannak, itt mégis be akarják vonni a jogosítványt ott pedig majdhogynem a teljes feloldozását akarják kierőszakolni. Visszatérve, kérdem én: Ha ennek sem lesz megfelelő következménye, mi lesz a következő ami miatt majd újra felkapjuk a fejünket? Bedrogozva fegyverrel Rambónak képzeli magát?

sutike31005 06-07-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 255165)
Bedrogozva fegyverrel Rambónak képzeli magát?

egy színésztől minden kitellik :P

J.Ati 03-31-2011 18:49

Két év négy hónapot kapott Stohl

Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság.

Pool 03-31-2011 18:53

Megfellebezve lesz 1 év felfüggesztett
Éljen a magyar igazságszolgáltatás...

Merengő 04-01-2011 09:10

szerintem 2év 4 hónap is kevés

Kubbi 04-01-2011 09:42

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 284901)
szerintem 2év 4 hónap is kevés

egyet értek
a sok celeb majom aki meg sápítozik, gondoljon csak bele ha a következő részeges pillanatában ne adj isten valamelyik szerettét megöli ez a vadparaszt
miért kellene ennek a bekövetkeztét megvárni

J.Ati 04-01-2011 12:05

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 284852)
Megfellebezve lesz 1 év felfüggesztett
Éljen a magyar igazságszolgáltatás...

Quote:

Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.
http://kiforditott.blog.hu/2011/04/0...campaign=index

Szóval ülni fog. Habár ez elég karcsú...

A végén Stohl azt hitte, hogy ez a való világ show

- Fél percet kérnék
- Szeretnék a fellebbezés jogával élni
- Azt lehet, hogy mindkettőt?
- Mindkettőt megjelölni lehet, enyhítést, és felmentést?
- Szeretném megjelölni mindkettőt.

Megjelölni :eek: Ráadásul felmentés:confused: hol él ez?
Drogozunk, iszunk, aztán közlekedési balesetet okozunk, és akkor majd szépen elsunnyogunk.. ááá ilyet.
Jelölje meg a cellát ahova beültetik ezt a vadbarmot.

Kutyuleee 04-01-2011 12:40

Ati az a 3/4-ét le kell ülni az arra vonatkozik, hogy jó magaviselettel is legalább addig bentmarad. de az itélet másodfokon még lehet enyhébb... a saját véleményem még mindig az ami eddig is történt, hogy első fokon letöltendőt kap, hurrá tapsolnak a birkák, tolja a média ezerrel... másodfokon meg kap 2évet 5évre felfüggesztve, természetesen arról nagy kuss lesz, és az emberekben ez marad meg...

All times are GMT +1. The time now is 19:28.