![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez a javaslat nem a hadi országok megnyesését kívánja szolgálni, hanem a tolisok(és vele együtt a varisok) újbóli megjelenését. És ahogy egyre fennebb jut az ember, annál értékesebb a föld, és annál inkább kijön egy hadi előnye. A többieknek marad a fedezés, amire az anyagiakat elő kell teremteni(+egy tolis nagyjából ingyenföld egy hadinak) Az 5-6 körhöz meg annyit, hogy 4k pont az még 2 kör egy hadisnak, ha olyanok a csoportkörülmények, amíg egy toli 40%al kevésbé hatékony ilyen távból;) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem te is és sokan mások látják, hogy egyre inkább változtatásra szorul a játék toli téren, és jó lenne valamiképp színesebbé tenni a dolgot. És jó lenne, ha ezek érvekkel és ellenérvekkel történnének... |
Quote:
engem spec nem zavarna a javaslat(csak kérdeztem.. :)), sőt örülnék, ha valami olyan változás lenne a játékban, ami visszahozhatja a tolikat és a varikat, mégiscsak változatosabb lenne a játék.. |
Alapesetben én a problémát inkább abban látnám, hogy a régi játékosoknak már több személyisége van, régen játszik, felessel nehezebb az ő számára előírt topba jutni, új játékosok meg kevesen vannak.
lennének új játékosok, szerintem több lenne az ilyen fajjal játszó játékos is. |
Quote:
A második rész pedig épp az amit fordítva közelítünk meg mi ketten:D Szerintem épp azért nincsenek új játékosok, mert elment hadi felé a játék (a tekiíró gnómtengerről inkább ne beszéljünk.) Jelen esetben hiába mondod valakinek, hogy gyere próbáld ki ezt a játékot, mert izgalmas csatákat vívhatsz, amikor kezdésnél a legtöbb fajról le kell beszéld, mert a hadisodás miatt halálra vannak ítélve. Egy kezdőnek pedig egyszerűbb bekempelve lopkodni vagy varizni, mint hadakozni. Csak nagy büszkén fellép, hogy simán átment az 5ösön, és aztán a sokbankos hadisok közt éhendöglik:p Ezért mászott ki belőlem az a javaslat, amit sokféleképpen lehet módosítani szerintem. Ha az az 1yard sok, akkor lehet venni 15%al is. A fórumnak ez volna a lényege nem? Hogy megosszuk a meglátásaink és próbáljuk előrevinni a játékot:cool: |
Quote:
bár szerintem, ha ez a módosítás bekerülne az is csak rövidebb távon segítené a tolikat(bár ez azért több dologtól függene), de már ha csak a félelfre bekerülne az is érdekes lehetne :) |
Quote:
Jelenleg a toli csak arra jó, hogy éplistázzon és szövitmérjen. Max gyújtás meg hasonlók egy szövifight esetén, de ez elenyésző ahhoz képest, hogy egy tolis kb. az ideje 70%ában unalomra van ítélve, mert érdemben egy hadi országhoz sem tud hozzapiszkálni. Ezt most nem ártás szinten értem, hanem haszonszerzés, és ugyebár egy tf felest is fenn kell tartani valamiből. Na most, jelenleg az a szitu, hogy ilyenkor a 20-30 bank miatt lényegében semmit sem tudsz ellopni és vagy tanyázol, ami eleve gyengít, vagy bevállalod valaki könnyebb célpont megcsapolását. Válasz? Több sereg, tövig és újrázhatsz, mert a veszteségeket nincs amiből pótold, mert az ellopott anyag,pénznek többszörösét leverik rajtad. |
All times are GMT +1. The time now is 13:18. |