![]() |
súgó...
Quote:
|
Quote:
A súgóban a morál résznél minden le van írva, hogy milyen dolgoktól változik pozitív vagy negatív irányba. Hoppá, Vale megelőzött :) |
Quote:
Nevezzetek hozzá nem értőnek, bármi, de szerintem eléggé nagy bónuszt kapott a hulla. 1/A-ban játszom (egyébként pedig 10 éve) de most egyre-másra indulnak újra az országok itt is hullaként. Ez nem lenne baj, de szinte folyamatosan gyalogolnak keresztül rajtam, mert arra sincs időm, hogy egyáltalán kiépüljek ellenük. Ha csak néha néha jönnének, még el is lennék, de az elmúlt 24 órában éppen 3 talált meg magának, és ez számomra több mint lelombozó. (emiatt írok most is csupán) Beszélgettem a csoportban másokkal is, és ilyen a meglátása a többieknek is. Sajnos ide viszont nem nagyon akarnak jönni panaszkodni. |
Quote:
|
Quote:
De így nem is nagyon jutok feljebb. De ma már a 250-300. hely környékéről is panaszkodtak. |
Vale, Vityu : Köszi!
A súgót mondjuk még nem bújtam át ez ügyben, hanem egyből ide írtam, de akkor most azt is átrágom ez ügyben!:) Gepard: Én is csak azt tudom mondani neked, mint vityu, hogy azon a hekin elég 70kórház és irány szembe velük. A hullánál jól megerősítették a támadást (mondjuk véleményem szerint az ork még mindig erősebb ha komplexen nézzük a támadás-védekezést), de ha kitámad a védelme elég gyenge. Vagy a másik védekezés ellene, legyél elf. Már egy 24/24-es elfet csak szinte teljes sereggel ütne be, vagy úgy sem, attól függ mennyi a sallang épüje. |
Quote:
Egyébként ha az emberek nekimennének a hulláknak a kitámadásaik után, szerintem nem jutnának nagyon fel. Sőt: de ezt csak halkan, a klántámadás nem hozza el a betegséget. |
Quote:
De szamolok a kedvedert: egy 40-10es tudos torpet es hulla 50% tamadobarakkal bever alulrol. Es Akkor rengeteg vedelme marad meg otthon... HA visszavered a torpevel, beteg is leszel, es bever meg ket masik hulla. :D Azert nem olyan konnyu dolog ez, rengeteget erosodott a hulla. (Ha jol szamoltam). Szerintem tul eros lett A-ban. :) |
Quote:
Igazad van abban, hogy nem számoltam, de ha egy orkra, amelyiknek azért átlagosan nagyobb a védelme, mint egy hullának, és sereget is tud engedni, vissza lehet menni 2-3 sereggel, akkor egy hullára is. Klánban meg tényleg marha erős, de azért nem hiszem el, hogy nem üthető át. Ha egyedül van, akkor nincs távol, csak a megfelelő pillanatot kell kivárni, amit lehet látni, mégpedig azt, hogy lovak vannak benn, nem íjak, vagy pedig semmi. Ha meg többen vannak, akkor lehet mellette gyenge láncszem. Persze ez mind csak kitaláció, a pontos helyzet úgyis ott a helyszínen alakul ki. |
Quote:
Majd számolgatok én is, ha éppen ráérek, most éppen tanulok, csak felüdülésből járok ide! :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:31. |