![]() |
Quote:
Csak sajnos valahol a 7. vagy 8. lépésben elakadtam fejben, kénytelen voltam elővenni a táblát. :D *Szégyenli magát...* (bár lehet, hogy az angol jelölés is közrejátszott ebben) Azért sajnálom egy 1561-es játékosnál, hogy ilyet benézett. :( Minden esetre gratula. :) |
Anand az új világbajnok!
|
There are rumours that the team of World Championship Challenger Veselin Topalov spent 100,000 Euros to secure a 112 core computer cluster, with the latest Rybka 4 program exclusively reserved for their use until the end of the match.
Azert ez szep. :) |
Quote:
|
Quote:
webfordító jó lesz? :D Vannak rémhír az a csapata Világ Bajnokság Kihívó Veselin Topalovnak elhasznált 100,000 Euros biztonságos egy 112 mag számítógép nyaláb, a legutolsó Rybka 4 programmal exclusively fenntartott övék használ amíg a vége of az összemér. |
Google helyett:
Azt pletykálják hogy a World Championship Challenger Veselin Topalov csapat 100,000 Eurót költött a 112 számitógép biztonságossá tételére, a legújabb Rybka 4 programmal ami különbejáratúlag kaptak meg a bajnokság idejére. KB ennyi. szebben is le lehetne forditani de éjjel megint nem aludtam úgyhogy most ne várjatok tőlem többet. |
Quote:
Biztonságossá tétel helyett a megszerzés a jó szó. to secure = biztosítani. Szoval biztositani egy 112 szamitogepbol allo clustert. (erre nemtom van-e magyar szo) :) 112 db szamitogep van osszekotve, hogy a szamitas teljesitmeny nagyobb legyen bizonyos sakkallasok elemzesere. A mondandom lenyege az volt, hogy eleg komolyan vette a Topalov srac. :) (Megis kikapott) :D |
Hát, sajna már a sakkba is elég régóta betörtek a számítógépek. :( Lassan már ők játszanak helyettünk... Pedig nincs is annál jobb, mint mikor előreszámolsz 8-10 lépést, utána meg bejön a dolog. :)
|
Quote:
|
Quote:
Kövi talin nyomhatunk egy partit. :p |
All times are GMT +1. The time now is 15:47. |