![]() |
In memoriam Pééékek! vs. Pannonfölde? :)
|
Amúgy Serg egy kérdést feltennék feléd...
Ha meglátnátok a távolban egy olyan sereget amit nem tudsz védeni, micsinálsz? :D:D 72k-t bontassz vagy elfokozol, hogy 0-át hozzunk? Mivel vagy "nagyobb" mint mi? :) |
Örülök, hogy ilyen jól emléxel mindenre...azt tudom mi nem mostanában csépeltük egymást, szal ne csodálkozz ha nem emléxem, amúgy meg ha nem emléxem, nem lehetett valami nagy durr, hogy ne tudjam kiheverni :D
Szerintem bármekkora foglalás is lehetett 1 hét és nevettem rajta(d). |
Quote:
|
Quote:
|
Szembetámad, ilyen válaszlehetőséget nem adtam...a 2 közül válassz...ha vissz akarsz támadni akkor bontani kell...minusz 72k értéket? Akkor...miről beszélünk?
|
15 10001 *Pannónia* (3) 848.800 128.038 28
16 286562 Raven`s Nest (2) 804.132 64.737 6 17 441169 Mortidozer 793.943 - 67.676 Csak hogy értsék azok akik nem látnak oda, miért irok minusz értéket, mivel ha vissza akar támadni akkor bontania kell...jó játék lenne az tuti :) |
Várom a választ, sziasztok!
|
Jajj Serg, és várom a termelő ori nevét aki elől a Pékek menekültek. Bye
|
Serg
látom neked a mindened a pékek.. ha kirakunk orit az ab aj ha védünk az ab aj,elfokozunk az a baj,lebontunk az a baj, nem támadunk vissza az a baj.. nemtudom ezt mire vélni,miért fáj ez neked? ez 1 játék ha nem ugy játszák ahogy neked tetszene akkor ne is játszanak mi? ..bolond:x |
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |