![]() |
Quote:
24 kör alatt sokat változhat a pontlista. Ez nagy mértékben sújtja a támadót a ráállás nehezítésével... |
Ha a támadó klánnak van 1-2 napja, hete, hónapja arra, hogy rákészüljön a támadásra, az ellentől miért várjátok el, hogy azonnal tudjon reagálni?
Oda is kellene időt adni a felkészülésre, ami mondjuk ne 1-2 óra legyen, ha úgy adódik. Ha egyéniben több fronton kell csatáznia, akkor lehet, klánszinten már nem marad ereje védekezni, akármilyen jól felépített is a klán... |
Quote:
|
Quote:
Egyszeruen csak nemtud vedekezeskent kidobalni tagokat, ennyi. :) Vagy Te most vmi olyasmit javasolsz, hogy 1 hettel elotte szoljunk, hogy helo, be akarlak verni? Ez egyeniben sem igy mukodik... :) Temahoz hozzaszolva: En tamogatom a 2 koros, es a 6 koros klankirakast is(6 koros lejjebb megmagyarazva), es az sem zavar, ha utana 24 korig nem lehet bevenni a regi tagot, ha ezt szuksegesnek erzitek. Inkabb errol beszeljunk, ne teljesen masrol, ha lehet... :) |
Szerintem ha hosszú évekig jó volt így, néhány eset miatt, amikor megtörtént, nem kellene azonnal módosítani.
Nem hiszem, hogy most gyakoribb lenne, mint máskor. Egyszerűen annyi történt, hogy a vitatkozó felek a saját bőrükön tapasztaltak egy jelenséget. |
Quote:
Mondd inkabb, hogy nem tamogatod, mert igy szeretnel menekulni, az sokkal tisztabb lenne... :) |
Quote:
Ismételten kiderül, a dolog csak egy szűk réteget érint. |
Quote:
|
azt hiszem én nem ragozom tovább,nagyjából minden le lett írva miért lenne jó a 2kör,a 24 körös kirakást én nem támogatnám a Fegya által említett okokból.
jó lenne ha a másik oldal is fel tudna hozni valami értelmes indokot azon kívül,hogy szegény termelő és üresen álló klánokkal mi lesz így! |
Quote:
Ne legyél a megszokások rabja! Attól még, mert megtanult mindenki együtt élni a helyzettel, nem jelenti azt, hogy ennek így kell lennie, és így helyes! Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |