Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A taktikai elem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3898)

Hex 11-09-2009 20:51

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228640)
jól értem , hogy majd 500k ponton, teljes 20k-t fokozott a támadó?
és erre az a válasz, hogy:

pesze ha 2 körre lett volna eleve, akkor biztos nem fokozzátok el ugye?

kezdesz nálam nagyon átmenni a szánalmas kategóriába. Pár napja már csak sírsz mindenért és felelősségre vonsz mindenkit. Kezdhetnéd magaddal is. Vagy tanulj meg felépíteni egy orkot. ennyi

monro 11-09-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 228644)
Már megbocsáss Zoli h megmerlek szólítani, de napok óta tóled zeng az egész fórum és felmerült bennem egy kérdés.

Szeretném tudni, hogy ez a "hiba" már régóta akadályoz a lelki béke elérésében vagy csak az utóbbi időben nehezedik rád ez a probléma?

Válaszod előre is köszönöm és remélem nem bántottalak meg ezzel a jelentéktelen kérdéssel.

Ez nagyon király volt :D:D:D
Ennek ellenére egyszer minden "hibát" érdemes kijavítani.

wand 11-09-2009 20:58

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 228644)
Akkor még nem volt külső fórum csak lev lista amit én sajnos nem olvastam, ezért kérdezném, hogy téged már akkor is zavartak ez elfokozások, vagy akkor is zavart az, lévén sok pénzetek volt bátran elengedhettetek egy csomó katonát?
Szeretném tudni, hogy ez a "hiba" már régóta akadályoz a lelki béke elérésében vagy csak az utóbbi időben nehezedik rád ez a probléma?

Bár nem tőlem kérdezted, de azért elmondom róla a véleményem:
A konkrét példára csak annyi, hogy nem emléxem olyanra, hogy klánban ha elfokoztál volna akkor nulla hekit vitt volna, a sereg elengedés meg még most is benne van a játékban ha jól látom senkinek semmi baja vele.

De a példa alapvetően lényegtelen, az elv a lényeg, miszerint volt egy olyan gond, hogy az 1fős klánok szétütötték a 10 fős klánokat, természetessen a levlistán is megjelent a probléma, és az ottaniak nem körmük szakadtáig ragaszkodtak hozzá, hanem belátták, hogy ez nem jó így, tehát megalkottak egy olyan szabályt aminek következtében ezt már nem lehet megcsinálni.

És a gond pont ezzel van, aki itt most ellenez egy olyan evidenciát miszerint egy beütő sereg földet vigyen az csak azért teszi mert félti a seggét.
semmi köze a játék fejlesztéséhez, jobbátételéhez, csak és kizárólag önös érdek vezérli.

wand 11-09-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228646)
kezdesz nálam nagyon átmenni a szánalmas kategóriába.

brühühüü :D

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228646)
Vagy tanulj meg felépíteni egy orkot. ennyi

muhaha:D
És ha nem megy fordulhatok hozzád segítségért? És miután segítettél szólíthatlak Mesternek??? :D :D

Hex 11-09-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228650)
brühühüü :D

muhaha:D
És ha nem megy fordulhatok hozzád segítségért? És miután segítettél szólíthatlak Mesternek??? :D :D

persze, minden további nélkül :) lehet megtudnálak lepni egy éplistával. Alapvetően hadis vagyok. Az elfet még tanulom, szóval ha gondolod, nyugodtan próbálkozhatsz az orimnál, ígérem nem fogok elfokozni 50-100k egységet. Főleg, hogy nincs is :D:D:D:D:D:D:D

Bár, ha Orsit, vagy Remyt kérdeznéd, biztos jobb éplistával tudnának szolgálni, mint én

Bubba 11-09-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228649)
Bár nem tőlem kérdezted, de azért elmondom róla a véleményem:
A konkrét példára csak annyi, hogy nem emléxem olyanra, hogy klánban ha elfokoztál volna akkor nulla hekit vitt volna, a sereg elengedés meg még most is benne van a játékban ha jól látom senkinek semmi baja vele.

gyengül az emlékezeted wand bácsi:)
az meg nem ok okozati összefüggés mi van a játékban és kinek mi a baja vele szvsz...

wand 11-09-2009 21:11

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 228652)
gyengül az emlékezeted wand bácsi:)

egy Bubba?
lassan nyithatod az utálós topicomat.. még nem is jáccom, de már nem kedvelnek.. :D

egyébként én nem vagyok olyan matuzsálem A-ban mint te, amióta én jáccom ilyen biztos nem volt.

monro 11-09-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228649)
De a példa alapvetően lényegtelen, az elv a lényeg, miszerint volt egy olyan gond, hogy az 1fős klánok szétütötték a 10 fős klánokat, természetessen a levlistán is megjelent a probléma, és az ottaniak nem körmük szakadtáig ragaszkodtak hozzá, hanem belátták, hogy ez nem jó így, tehát megalkottak egy olyan szabályt aminek következtében ezt már nem lehet megcsinálni.

Hát igen de oda nem hívtak meg bárkit :D

Bubba 11-09-2009 21:14

[quote=wand;228653]egy Bubba?
lassan nyithatod az utálós topicomat.. még nem is jáccom, de már nem kedvelnek.. :D
[quote]

még nem???:o)
szal fox?
tejóég...

wand 11-09-2009 21:20

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 228656)
még nem???:o)
szal fox?
tejóég...

már erőssen érik a gondolat...

All times are GMT +1. The time now is 22:07.