![]() |
Én a 2B csoportot javasolnám egy tesztcsoportnak.
Ott sokan játszanak, és a hód Jobb játékosai. Aki ugye feljut odáig az már valamit tud alkotott kipróbált. Itt mindenki aki bizonytalan, nem tud gyorsan reagálni elszabizhat a tesztidőszak idejére bűntetlenül, és más csoportban tovább játszhat a megszokott játékmenet szerint. Közben ideje lesz a tesztelők véleménye alapján tanulni ízlelni az új taktikákat lehetőségeket. Sok-sok tapasztalt játékos pedig tesztelheti az új ötleteket javaslatokat. Monro nyilván az A beli tesztelést szeretné. Ellenérvem, hogy a mostani kiterjedt elf-mocsár miatt nagyon korlátozottak az A beli lehetőségek, valamint a nehezebben alkalmazkodó tanuló játékosok ott nem tudnak bűntetlenül elszabizni a tesztidőszakra klánuk védelmének nagymértékű gyengítése nélkül. |
Az A-s újításokat hogy teszteljük B-ben?
|
Ati miért törölted? :)
Én ha jól értem Atit, ez csak egy idézőjeles tesztidőszak lesz, és hacsak nincs valami nagy baj az újításokkal, marad minden benne... |
Quote:
|
khhhm
most már eleget beszéltünk hogy ki mit szólna hozzá... mikor lehet megtudni, miket kellene kipróbálni és mikortól? |
Quote:
ezzel az erövel mondhatnám azt is legyen az 5-be ilyen tesztcsopi, max ha nem tetszik valami törölsz és inditasz másikat A másik vagy minden csoportba együttesen van a változtatás, vagy ne legyen. nehogymár azt kelljen néznem hogy ebbe a csopiba teszt van a következőbe meg nem. Aztán meg jönnek a szövegelések hogy rutinbol elrontottam. a legegyszerübb az lenne hogy Ati szépen kilistázná hogy na ezek egyszerre lesznek a változások, és akkor mindenki képet kapna hogy jo buli lesz vagy sem Olvasgatom azokat a topikokat, hááát vannak benne hajmeresztő dolgok:D engem nagyon nem izgat, én szeretnék valami ujat, tehát a véleményem ua. Hajrá legyen ujitás |
Ati sztem gyüjtsd ki, hogy mik lesznek bevezetve, és adj vagy 48 óra alkalmazkodási időt a játékosoknak a bevezetés előtt.
Mindenkinek legyen lehetősége átgondolni a leendő változásokat, és fejben rendszerezni, valamint az országán a szükséges változásokat megépíteni. |
Quote:
|
Sziasztok!
nekem két meglátásom van... 1. lehetne csinálni egy új csoportsorozatot, 5-ös szinttől 2-ig mondjuk, ahol ezek az új változások kerülnek bevezetésre. Regisztráláskor lehetne ide választani az orit, mint mondjuk lassúba, vagy gyorsba. Esetleg át lehetne rakni ide az orit, mint anarch-ba. De itt szintén fenn áll az a probléma, hogy kevesen lesznek a játékosok... 2. ha az egész rendszerre ilyen változást akarnék bevezetni, akkor a jelenlegi rendszer legkevésbé módosítanám, így megmaradna a mostani tradicionális játékosok öröme is. A nagy változásokat, mint újdonság vezetném be... (pl.: nem módosítanám az óriás faji tulajdonságait, inkább létrehoznék egy új fajt mondjuk ogre néven, és azt ruháznám fel az óriáshoz hasonló, de mégis más tulajdonságokkal. Ugyanígy a személyiségekre.) Ez lényegesen humánusabb módszer, egyedül a harmóniára kell figyelni, mivel ha az erőviszonyok megváltoznak (jön egy "szuperfaj", aminek max: 50% laki, meg hadi, meg minden, és még 8 tábornoka is van), az nagyon el tudja rontani a játékélményt, és a változatosságot... Tisztelettel: Dyno |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |