![]() |
Quote:
Az újra gombot én, csak akkor használom, ha nagyon ledarálnak, ilyen esetben nem valószínű, hogy újráznék. Egyszer még nagyon régen B-ben újráztam, azóta összehoztam minden csopit. Van már nekünk is pár ötletünk erre a dologra, de ez is egy lehetőség marad. Még1-szer köszi:) |
Szeretem, amikor szeretnek :)
|
!
Quote:
Így tisztább a kép. Ezek szerint amint fellépnek nem tudnak feljebb jutni. A kiárulás/újrázás módosul akkor. Az egységeik felét adják el csak a maradékot leutalják a frissen újrázottaknak. A leutalt egységekből termelésből és piacról így összejön 31k egység ennyi kell 2 teljes fedezéshez. Ez belefér a 72 körbe ezalatt érinthetetlenek. A beépítés megoldható a kiárulásból befolyt pénzből piacról. Ha mást nem akkor elég a törpöket beépíteni a célzott fedezésekkel legalább 100+ bányájuk lesz fejenként. Az üresek feltöltése ekkor nem szempont. 200 hektárral lesznek feljebb mint a legközelebbi aktív ország. Fejenként 600 barakk és 15% torony még a bányák mellett is belefér ekkor. Telepakolva szövisegítséggel fogjátok őket. |
továbbá nekem még egy valami eszembe jutott...
támadáshoz csak 50%-ot lehet vinni, tehát a 4 nagy ország ne mtud fullra kimenni rátok, csak 1 tag + 3-nak a fele serege (egyforma felépítés mellett természetesen) ti is 4-en vagytok (gondolom), védekezéshez viszont el lehet hívni a szövetség tagjaitól az összes létező egységet, fullra. elitek, íjászok, minden... a kérdés (ezt majd számold ki, nyilván nem tudom ezt megtenni, mert egyikőtök oriját se láttam még sose, és nyilván nem is tartozik rám), hogy ha ők nem tudnak kimenni fullra, és ráadásul (mondjuk) lefelé támadnak 20 körre (ugye sok sereg hullik el azért....) nem tudjátok-e hárítani valami módon az ütést? ha az összes létező egységeteket benyomjátok a támadott oriba, nem pattannak le? Nem tudom mekkora különbség van az orik között, de mondjuk 4-500 hektárra tippelek max. (ha ennél több, akkor valószínű tudnak akkora sereget küldeni, hogy semmiképp ne pattanjanak, de én ebben sem vagyok biztos) okosak vagytok, és van számológépetek. üljetek össze, és próbáljátok ki. (nyilván nem számolok seregcserével, mert sokba kerül, és gondolom nincs is sok egység a piacon. ezért a meglévővel tippelgetek. - tehát ha vagytok 4-en, és mindenkiben van 10% torony, 50% barakk, és íj/elitesek vagytok, akkor az full elhívás esetén 10%tornyíj, 30% íj, 160% elit. ez 1200 hektár esetén: 120 torony = 6.720 duplaíj (40-es lakitekivel számolok, mert az az átlag) 360 barakk = 20.160 simaíj (-- " --) 1920 barakk = 107.520 elit (-- " --) ez összességében (fajotokat nem tudom, nem is érdekel, ezért faji bónuszok nélkül számolva! ezért csak felduplázom a tornyozott íjászok számát) 33.600 íjász + 107.520 elit erre tudnak kitámadni (1700 hektárról!) az alábbiakkal: 850 + 425 + 425 + 425 = 2125 barakk-nyi lóval tehát 119.000 lovas, amit le tudnak küldeni hozzátok (szintén 40% lakitekivel számoltam) ebből lejön a útközbeni elhalálozás, ami 20 körre vetítve nem kevés egység. meg ugye a támadás is lefelé történik, tehát semmi bónuszt nem kapnak rá. |
ez pusztán számtani gondolatmenet, egyik féllel sincs bajom, de eléggé fel lett pörgetve a topic, gondoltam beleírok én is, legyen egy full független hozzászólás... :)
|
Quote:
Úgy még talán tudnánk védeni,hogy szép lassan mind beállunk íjba ,és akkor úgy az összes sereget átküldjük. Ez is egy megoldás. |
Mit szólsz ahhoz Gee, ha a támadó több lovat küld mondjuk 15.000-el, mint ami barakkhelye van?
Igaz, hogy a körnél elmegy a +15k, de akkor a 3 segítő ori is még tud küldeni +7.500/ori lovat |
Quote:
|
Ha Admin Ati hajlandó véleményezni vmit akkor lenne egy második ötletem is.
|
Quote:
Hu bocsi, hogy beleszólok, de nem százalékosan tud elhozni segítséget. Ha igen és gondolom a legtöbb katonával támadó ori megyen ki földre akkor akár mennyi katonát kiküldhet akkor sem tud egy darabbal sem elhozni 50%-kal többet. Ha pedig ez igaz akkor küldhetsz 15000 lóval többet ha a többiektől már nem tudsz elhozni egy darabot se. Ha nem jól gondolom akkor át kell még olvasnom párszor súgüt. |
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |