![]() |
Quote:
|
"- Most vajon miért nem támad a remete?
- Mert megöltem." :D:D:D |
Quote:
Épp ezért nem értem. Amelyiknél kevesebb volt az alap, annál akptam több MP-t, és amelyiknél több, annál meg kevesebbet... 1660-ról 2000-re töltődtem, 1730-ról 1960-ra töltődtem. :( Talán a "fáradtsággal" lehetett összefüggésben, olyan formában, ahogy a "minél többet mozogsz, annál jobban fogy az MP-d". De ez csak az én tippem. Ha nem így van, akkor nem értem, miért nem töltődtem 1730-ról 2000-re. |
Lehet, hogy a fáradság, de akár karakterszinttel is lehet összefüggésben, mert ha több töltődik tickenként miért ne töltődne több felfrissüléssel?!
|
A mozgáspont helyett nem lehetne akciópont a neve? :) Egyrészt, mert sokfajta akciót lehet vele végezni, másrészt mert Fallout 1 feelingem lenne tőle. :p:D:D:D
|
Ha olyan tárgyat akarok eladni, amit nem lehet, akkor nem azt írja ki, hogy "ezt nem adhatod el", hanem hogy "nincs ennyid, amennyit eladhatnál.
|
Ati, csapatos harc probléma:
Csapatban voltam Ildivel, és NEM volt Velem, de Velem harcolt zsivány ellen mikor rám támadott... Pedig még a halállabirintus könyékén lehetett... |
Quote:
|
Tovébbra is probléma, hogy zsivány ölésnél szétesik a csapat.
Egész konktéran úgy néz ki a jelenség, hogy a vezér karakterrel rálépek a sátorra, a msáik kettő karakter meg "leszakad", tehát csak a sátorig jön el. Nem lép rá, pont előtte megállnak. Ennek ellenére harcba bocsátkoznak a vezér oldalán a zsivány ellen, de pl varázsolni nem tudnak! |
Tippem a problémára:
körváltási idő alatt lefutó dolgok sorrendje. Így értem: mivel rálépek a sátorra, a zsivány azonnal nekem ront. de csak a vezérrel lépkedek, és a másik 2 karaktert csak "húzom" magam után. szerintem azért állnak meg, és azért nem jönnek utánam a sátorba, mert a támadás hamarabb kezdődök el, mint az "utánahúzás", ezért leragadnak, mert ugye csata közben nem lehet mozogni. ezért ők már nem tudnak akkor lépni, amikor a csata 1. köre lemegy, de még nem futott le a "követésük". érthetetlen talán, de jobban nem tudom elmagyarázni, mire tippelek :( |
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |