Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Szecsa 10-16-2006 17:49

A gnom varit a +1% faradas es a varigyilok miatt el lehet felejteni.
Egy aktiv hadissal is eleg kenyelmetlen a +1%, nem hogy egy varis gnommal :) Menjetek mááár :)

Harcosok 10-16-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35622)
Mit lök fel a gnóm vari VIP nélkül? :o
Nah de nem is fontos.
Sztem a gnóm varit nyigodtan el lehet felejteni. Aki ezt jünak tartja, annek még nem volt része kiadós szövetségi háborúban. Hát ott a gnómnak pillanatok alatt elfogy a varija + a pénze is, ha varikra költi. + jobban is fárad

Egyértelműen a faji varit mivel arrol volt szó:P
Ebben igazad van,hogy el kell felejteni én már probáltam a gnom varit:DGömbölni tudtam rendesen meg minden de első olyan szövi ahol volt tolis is egyböl kinyirt:)

Cece 10-16-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35623)
Egy aktiv hadissal is eleg kenyelmetlen a +1%, nem hogy egy varis gnommal :) Menjetek mááár :)

Khmm... nem kértem hogy légy a visszhangom :p
:D :D

Harcosok 10-16-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35623)

én aztmondom azért alkalmi varisnak jó lehet:P
ha egy olyan szövi ellen állsz szemben ahol nem sok toli van és varival nagy károkat okozhatsz nekik akkor alkalom adtán átállhat a gnom kicsit varira.....

Cece 10-16-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35624)
Egyértelműen a faji varit mivel arrol volt szó:P
Ebben igazad van,hogy el kell felejteni én már probáltam a gnom varit:DGömbölni tudtam rendesen meg minden de első olyan szövi ahol volt tolis is egyböl kinyirt:)

Megosztanád a kedves olvasóközönséggel, hogy a Te gnómod hogyan rakja fel magától a faji varit, ha az óriás nem VIP nélkül. Sztem ez érdekelne mindenkit, ugyanis ilyen nincs, márpedig én így értelmeztem :D
Nem jó dolog félrevezetni a hadvezértanoncokat :cool:

dreaman68 10-16-2006 17:57

nah nekem még van 100 köröm utána fordulkok és óriás leszek:D

Harcosok 10-16-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35628)
Megosztanád a kedves olvasóközönséggel, hogy a Te gnómod hogyan rakja fel magától a faji varit, ha az óriás nem VIP nélkül. Sztem ez érdekelne mindenkit, ugyanis ilyen nincs, márpedig én így értelmeztem :D
Nem jó dolog félrevezetni a hadvezértanoncokat :cool:

Amit irtam azzal arra utaltam egy gnom vari 36körre fel tudja rakni és annyi idönként aki normálisan játszik tuti itt van:PDe egy pl egy hadiori lehet csak 12körre rakja már fel feljebb:)És annyi idönként lehet nincs itt az ember 36körönként már igen....

Szecsa 10-16-2006 18:10

Harcosok, igen, tudjuk, hogy Te 200 hekin jatszol, de 1k hekin már igencsak sok vari kell, hogy egy gnom feltegye a varikat 36 körre :)

Harcosok 10-16-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35632)
Harcosok, igen, tudjuk, hogy Te 200 hekin jatszol, de 1k hekin már igencsak sok vari kell, hogy egy gnom feltegye a varikat 36 körre :)

Elég okos vagy de szerintem normálba már nálad feljebb jutottam:)(anarrol ne beszéljünk mert az másabb varizás szinten nem de játékszinten igen...)
De aki meg eljut magas hekire annak már nagyobb figyelemet igényel az orija és az ha nem ér rá akkor már vippelje magát:P

Remedy 10-16-2006 18:20

Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs :)

All times are GMT +1. The time now is 11:47.