![]() |
Quote:
|
Egy kevésbé aktiv csoportban a 3 hulla 1 óriás hadi vari sem gyenge felállás :) ugye ugye ? :)):cool:
|
Az se gyenge...foleg, hogy ilyen 30% barakkos hadik vannak (orias, gnom) mellette sok kovaccsal es banyaval :)
|
Quote:
Es akkor meg arra a temara ki sem tertem, hogy ti hogy birkoztok meg a pestissel, es biztos jo otlet-e hogy vegig betegek vagytok, amellett, hogy bonyolult mindig fenntartani... |
Quote:
Különben pedig az MF néha jobb egy szövinél :) |
Quote:
mf vs szövi pedig lefutott meccs ha nem nagyon láma a szövi!! |
Quote:
Persze nem mindegy hogy milyen MF milyen szövi ellen megy... |
Quote:
Remélem össze futok majd a szövitekkel,és kiváncsi leszek a tagokra,mert angol 5be meg 4be is jelen vok |
Az eddigi legjobb ?
Az eddigi legjobb szovifelalas?
Hat en a hagyomanyos 1vari+2hadi+1 toli-ra szavaztam de azt hianyoltam hogy nem lehetett szintekre lebontani ezt :( mert velemenyem szerint csak az 5. es 4. szinten jo ez a felallas mert utana mar esik a tolik hatasa es keves az igazan tekizheto ori. (gnomtol semmikepen nem tekiznek :p mert ha mar odajutnak h tekizzenek a gnomtol akkor mar nyertek ;) , oriastol elegge minimalis a tekizes :D ) A felso 3 szintre en a 3 hadi 1 vari felallas melett allok es csoporthoz igazodott vari kell legyen. Ebben a felallasban tenleg a 4 orias tarol szerintem. Megjegyeznem meg amit sokan hangsulyoztak itt, (de szerintem nincs eleget hangsulyozva) hogy : nem is az a fontos milyen felallas vagy milyen fajok hanem mennyi idot vagy gep elott es mennyire erted a jatekot. Ha idod van es ertesz a jatekhoz akkor mar a fanatizmus magatol jon... :D |
Azert en a 3 hadis+1 vari felallasban az egyik hadist megvalasztanam gnomnak 8% kocsmaval.
Tudom, nonsens, de azert jo ha vannak pl. szovilistak, epuletlistak es tavollevo seregek infok egyes orszagokrol. |
All times are GMT +1. The time now is 17:05. |