Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

SiMON 10-31-2006 21:26

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 39831)
Szerintem sem helytallo egy aktivabb (es nyersben gazdagabb) csoportban ez a felallas.

Vajon meddig aktiv(abb) egy hóditó ? Kb 700-800 hekiig nem ?

SiMON 10-31-2006 21:28

Egy kevésbé aktiv csoportban a 3 hulla 1 óriás hadi vari sem gyenge felállás :) ugye ugye ? :)):cool:

Szecsa 10-31-2006 21:31

Az se gyenge...foleg, hogy ilyen 30% barakkos hadik vannak (orias, gnom) mellette sok kovaccsal es banyaval :)

Remedy 10-31-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 39830)
Általában nem tartanak az orik korházat erre lehet épiteni nagyon sokat. Mire felépül a korháza elbucsuzhat az embereitől (emberlopás) + fel vannak gyujtva a házai. Nincs miért felépitse a korházat már rég beomlott az orija mire elkészülnek.

Azt gondolom Te is tudod, hogy az orias ellen a toliakciok nem tul hatekonyak....

Es akkor meg arra a temara ki sem tertem, hogy ti hogy birkoztok meg a pestissel, es biztos jo otlet-e hogy vegig betegek vagytok, amellett, hogy bonyolult mindig fenntartani...

SiMON 10-31-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 39836)
Azt gondolom Te is tudod, hogy az orias ellen a toliakciok nem tul hatekonyak....

Es akkor meg arra a temara ki sem tertem, hogy ti hogy birkoztok meg a pestissel, es biztos jo otlet-e hogy vegig betegek vagytok, amellett, hogy bonyolult mindig fenntartani...

Igen képtelenség fenntartani, és mindig tartunk bent 20-30 korházat. Mig a hadik inkább Barrakot huznak fel minthogy korházra pazarolják a drága hektárt. Egy idő után viszont elfogynak a hullák ezzel együtt a pestis is :( és ezzel már sebezhetőbb lesz a szövi, de a toli akciókkal igy meg lehet tréfálni bárkit. Egyenlőre működik a dolog de nem tudom meddig.

Különben pedig az MF néha jobb egy szövinél :)

Killer 11-01-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 39839)
Igen képtelenség fenntartani, és mindig tartunk bent 20-30 korházat. Mig a hadik inkább Barrakot huznak fel minthogy korházra pazarolják a drága hektárt. Egy idő után viszont elfogynak a hullák ezzel együtt a pestis is :( és ezzel már sebezhetőbb lesz a szövi, de a toli akciókkal igy meg lehet tréfálni bárkit. Egyenlőre működik a dolog de nem tudom meddig.

Különben pedig az MF néha jobb egy szövinél :)

az angolba lehet hogy jó,de a 3G-ben nem élnétek túl 1 hetet:D
mf vs szövi pedig lefutott meccs ha nem nagyon láma a szövi!!

Xeper 11-01-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39997)
az angolba lehet hogy jó,de a 3G-ben nem élnétek túl 1 hetet:D
mf vs szövi pedig lefutott meccs ha nem nagyon láma a szövi!!

Nem kell túl lámának lenni hogy egy jó játékos ellen bukjon a szövi :D
Persze nem mindegy hogy milyen MF milyen szövi ellen megy...

Cyby_ 11-01-2006 17:47

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 39822)
sziasztok,

Sajnos senkivel nem értek egyet :P a törpöt nagyon elfeljtettétek. Nekem egy jó szövihez elképzelhetetlen a törp.

Törpiből mit csinálnátok ? Hadit netán felderitős tolit ?

Én 2 honapja játszok angolban 1 törp, 2 fél elf toli, 1 oriás varival és azt kell mondjam nincs ellenfél. Aki problémát okozhatna átmentileg az egy 3 oriás + 1 varis szövi, de mivel nem minden bokorban rohangálnak ilyenek ezért nagyon szépen haladunk.

A gnomokat fél pillanat alatt felgyújtjuk de választhatjuk a vari gyilkolást is utána jöhet a földrengés a vari részéről és már szabizott is a tag. A Fél-elf szintén nem ellenfél a vari miatt. Különben pedig a pestis igen szépen lerázza a hadikat és addig röhöghet rajtuk a varis amig gyogyulnak:))

Tehát: 1 vari, két toli, 1 törp

Remélem össze futok majd a szövitekkel,és kiváncsi leszek a tagokra,mert angol 5be meg 4be is jelen vok

raplee 11-01-2006 23:47

Az eddigi legjobb ?

Az eddigi legjobb szovifelalas?
Hat en a hagyomanyos 1vari+2hadi+1 toli-ra szavaztam de azt hianyoltam hogy nem lehetett szintekre lebontani ezt :( mert velemenyem szerint csak az 5. es 4. szinten jo ez a felallas mert utana mar esik a tolik hatasa es keves az igazan tekizheto ori. (gnomtol semmikepen nem tekiznek :p mert ha mar odajutnak h tekizzenek a gnomtol akkor mar nyertek ;) , oriastol elegge minimalis a tekizes :D )
A felso 3 szintre en a 3 hadi 1 vari felallas melett allok es csoporthoz igazodott vari kell legyen. Ebben a felallasban tenleg a 4 orias tarol szerintem.
Megjegyeznem meg amit sokan hangsulyoztak itt, (de szerintem nincs eleget hangsulyozva) hogy : nem is az a fontos milyen felallas vagy milyen fajok hanem mennyi idot vagy gep elott es mennyire erted a jatekot.

Ha idod van es ertesz a jatekhoz akkor mar a fanatizmus magatol jon... :D

Szecsa 11-02-2006 11:06

Azert en a 3 hadis+1 vari felallasban az egyik hadist megvalasztanam gnomnak 8% kocsmaval.
Tudom, nonsens, de azert jo ha vannak pl. szovilistak, epuletlistak es tavollevo seregek infok egyes orszagokrol.

All times are GMT +1. The time now is 17:05.