![]() |
Quote:
|
Quote:
Kivételesen egyet értek veled :D Kezdőként meg most se nagyon fórumoztam a belsőn. Mégis akad elég sok ismim. Aki ismerkedni akar az fog tudni így is:) |
Quote:
Ezzel a nick-kel ne csodálkozz, ha nem hisznek neked.:D |
Jelenleg 17 látogató (12 tag és 5 vendég) böngészi a témát
Micsoda nyüzgsé van itt:D Vagyis nyüzsgés:D |
Quote:
Mellesleg megjegyzem csak a múlt héten 2* fórumoztam, de sebaj, Te sem láthatsz mindent... |
Szia Ati! Lehet hogy egy "szoke" kerdes lessz, mar elore bocsanatot kerek, de mi van akkor ha senkitol nem kapok meghivast egy forumba sem, akkor nem forumozhatok egyaltalan? :((
|
Quote:
De ez az 1% becsapós ám. Hiszen az összes játékos közül (legyen az kezdő vagy haladó) is csak egy réteg él a fórumozás lehetőségével, akár sok év játék után is. Akik nem annyira az orik,mint inkább az emberek miatt járnak ide. Ez a változtatás voltaképp csak ezt a réteget érinti, de ezt nagyobb arányban. És bár nem tartom magam kezdőnek, a mai napig azért jártam fórumra,hogy ÚJ embereket ismerjek meg, nem pedig kizárólag a már meglévő ismerősök köszöntésére. (akik egyszer rég szintén ismeretlenek voltak....) Nagyon remélem, hogy az idő megcáfol,és nem bánja a játéköröm a változtatást. |
Egy apro kerdes:
Igy ennek a bevezetesenek az elejen, mondjuk egy adott csoport "csoportforuma" reklamozhato a diplomaciaban par napig, vagy nem? |
Quote:
|
Ati: párszor már rákérdeztem, eddig válasz nélkül maradt részedről (lehet, hogy nem közérdekű a kérdésre adandó válasz?, vagy kényes természetű a kérdés?):
Más ori (JKSZ, vagy bármely egyéb ok miatti) játékbeli kitiltását hol lehet majd látni? Hogyan kapnak erről értesítést a játékosok? Ui.: a körökről szóló kitiltásokra, nem az áthelyezésekre / törlésekre gondoltam. |
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |