Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 13:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 180762)
Nekem pl. tetszik az újítás!:)

A kezdőknek mondjuk szívás lesz egy kicsit,de szerintem ez nem egy eget rengető probléma.
A legjobb szövijeim és ismerőseim nem a sima fórumron ismertem meg.
Játék közbe,háború közbe esetleg külső fórumon is lehet ismerkedni új emberekkel.

A kezdők jelentős részét egyáltalán nem érinti ez a változás. Akit mégis, az biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni a módját, hogy megbírkózzon azzal a feladattal, hogy írnia kell valakinek.

J.Ati 06-19-2008 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180764)
A kezdők jelentős részét egyáltalán nem érinti ez a változás. Akit mégis, az biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni a módját, hogy megbírkózzon azzal a feladattal, hogy írnia kell valakinek.

Így van!:)
Kivételesen egyet értek veled :D
Kezdőként meg most se nagyon fórumoztam a belsőn.
Mégis akad elég sok ismim.

Aki ismerkedni akar az fog tudni így is:)

komisz86 06-19-2008 13:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 180761)
Sok sikert az új fórumokhoz, Ne legyen igazam de nem fog helytállni, többet vesztett a játék mint gondolnád. De talán egyszer magad is rájössz.
Úgy elfogadható lett volna, ha a közös fórumok fennmaradnak, sőt, úgy kifejezetten hasznos lett volna, ebben a formában ne haragodj, de elvetélt ötlet...

Off:
Ezzel a nick-kel ne csodálkozz, ha nem hisznek neked.:D

J.Ati 06-19-2008 13:42

Jelenleg 17 látogató (12 tag és 5 vendég) böngészi a témát

Micsoda nyüzgsé van itt:D
Vagyis nyüzsgés:D

Cassandra 06-19-2008 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180763)
Az utóbbi egy évben háromszor, vagy négyszer láttalak a fórumon, úgyhogy különösen ennek fényében azt gondolom, hogy erősen túlreagálod ezt az egészet.

Ez övönaluli volt, épp Tőled...

Mellesleg megjegyzem csak a múlt héten 2* fórumoztam, de sebaj, Te sem láthatsz mindent...

Inczi 06-19-2008 13:55

Szia Ati! Lehet hogy egy "szoke" kerdes lessz, mar elore bocsanatot kerek, de mi van akkor ha senkitol nem kapok meghivast egy forumba sem, akkor nem forumozhatok egyaltalan? :((

Tethys 06-19-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180758)
Ugyanúgy, ahogy eddig: barátokat, szövetségeseket keresnek, elolvassák, hogy hogy működik a játék, majd ezután már aktívan részt tudnak venni a közösségi életben. Statisztikailag az új játékosok alig 1%-a használja a fórumot arra, hogy ott ismerkedjen, vagy segítséget kérjen, úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy ez az 1% meg fogja találni a módját a boldogulásnak ezután is, és hamar rájön arra, hogy hogyan lehet tagja egy fórumnak.

De ez az 1% becsapós ám. Hiszen az összes játékos közül (legyen az kezdő vagy haladó) is csak egy réteg él a fórumozás lehetőségével, akár sok év játék után is. Akik nem annyira az orik,mint inkább az emberek miatt járnak ide. Ez a változtatás voltaképp csak ezt a réteget érinti, de ezt nagyobb arányban.
És bár nem tartom magam kezdőnek, a mai napig azért jártam fórumra,hogy ÚJ embereket ismerjek meg, nem pedig kizárólag a már meglévő ismerősök köszöntésére. (akik egyszer rég szintén ismeretlenek voltak....)

Nagyon remélem, hogy az idő megcáfol,és nem bánja a játéköröm a változtatást.

Remedy 06-19-2008 14:17

Egy apro kerdes:

Igy ennek a bevezetesenek az elejen, mondjuk egy adott csoport "csoportforuma" reklamozhato a diplomaciaban par napig, vagy nem?

Ati 06-19-2008 14:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 180772)
Egy apro kerdes:

Igy ennek a bevezetesenek az elejen, mondjuk egy adott csoport "csoportforuma" reklamozhato a diplomaciaban par napig, vagy nem?

A diplomácia súgóba betettem, hogy nem, de jelenleg ez több helyen is működik, úgyhogy most pár napig emiatt nem lesznek a diplomáciából törlések.

Croissant 06-19-2008 14:40

Ati: párszor már rákérdeztem, eddig válasz nélkül maradt részedről (lehet, hogy nem közérdekű a kérdésre adandó válasz?, vagy kényes természetű a kérdés?):

Más ori (JKSZ, vagy bármely egyéb ok miatti) játékbeli kitiltását hol lehet majd látni? Hogyan kapnak erről értesítést a játékosok?

Ui.: a körökről szóló kitiltásokra, nem az áthelyezésekre / törlésekre gondoltam.

All times are GMT +1. The time now is 03:26.